Geplaatst op: 31-05-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media
Uitgever: NRIT Media

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

EuroParcs Group neemt 3 vakantieresorts over van TopParken

EuroParcs Group heeft de vakantieparken de Woudhoeve (Egmond), Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen (beide gelegen in Noordwijk) overgenomen van TopParken. De 3 resorts voldoen in ruime mate aan de kwaliteitseisen van EuroParcs Group en passen geografisch gezien naadloos in het Nederlandse aanbod van vakantieparken. Zij betekenen bovendien een versterking voor de positie van EuroParcs Group aan de Nederlandse kust. De medewerkers van de betrokken parken komen in dienst van EuroParcs Group. Met de overname van de 3 parken heeft EuroParcs Group het afgelopen half jaar in totaal 12 nieuwe resorts verworven.

 

"Wij zijn heel blij met de komst van de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen naar onze organisatie,” aldus algemeen directeur Andries Bruil van EuroParcs Group. "Niet alleen Nederlandse, maar zeker ook Duitse toeristen hebben een voorliefde voor vakantieparken aan zee. Als EuroParcs Group richten we ons in toenemende mate op de Duitse toeristische markt. Onlangs openden we in Keulen een eigen kantoor dat zich volledig gaat richten op onze oosterburen. Met de toevoeging van deze 3 vakantieparken aan de Noordzee geven we extra dynamiek aan onze positie in de Duitse toeristische markt.”

 

Bij de Woudhoeve (281 vakantiewoningen) Parc du Soleil (146 vakantiewoningen) en Noordwijkse Duinen (168 vakantiewoningen) werken in totaal 30 mensen. De medewerkers komen met onmiddellijke ingang in dienst van EuroParcs Group. Andries Bruil: "We heten deze nieuwe collega’s van harte welkom. EuroParcs Group is een groeiende organisatie met uitstekende loopbaanperspectieven. De mensen van de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen komen in een uitdagende omgeving terecht en we bieden hen graag de mogelijkheid om zich verder binnen onze onderneming te ontwikkelen.”

 

Met de overname van de 3 parken telt EuroParcs Group ruim 50 locaties in 4 verschillende landen. "Onze resorts, inclusief de Woudhoeve, Parc du Soleil en Noordwijkse Duinen, bevinden zich op absolute A-locaties,” aldus Andries Bruil. "We zien dat onze parken zich mogen verheugen op een grote toeristische belangstelling. Mede als gevolg van corona kiezen veel Nederlanders voor vakantie in eigen land. Onze sector plukt hier de vruchten van. Dat geldt zeker ook voor EuroParcs Group. In deze voorjaarsperiode zijn zo goed als al onze vakantiewoningen bezet. En we zien ook dat de boekingen voor zomervakantie snel gaan. Onze verwachting is dat de trend om vaker voor eigen land te kiezen structureel van aard wordt.”

Link: https://www.duinresorts.nl/
Topics:Beleid
Trefwoorden: Overname vakantieparken

CELTH
 






||| Nieuws |||

23/04/24
Exclusief voor leden
Start vereniging mobiliteit KNV Connected Mobility
De transitie naar een groenere, efficiënter en meer vraaggestuurde mobiliteitsstructuur is in volle gang. Die transitie is hard nodig om als mobiliteitssector door te kunnen groeien en onze maatschappelijke ambities te realiseren. Daarvoor wordt KNV Connected Mobility opgestart.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.
12/04/24
Bas Maes gedeputeerde Brabant voor vrijetijdseconomie
Bas Maes (SP) is benoemd als gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant. Bas Maes zal zich voor de komende 3 jaar van deze bestuursperiode inzetten voor de portefeuille Energie, Cultuur, Sport, Erfgoed en voor de Vrijetijdseconomie.
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Campagne Varen doe je samen afgetrapt
Tijdens de Veiligheidsdag aan de Eem heeft gedeputeerde Rob van Muilekom voor de provincie Utrecht d...
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
03/04/24
Exclusief voor leden
Welke bekers mogen op festivals?
Het festivalseizoen is weer begonnen. Met Pasen stonden vele tienduizenden festivalliefhebbers weer in de tent of op de festivalweide. Vaak met een drankje in de hand. Maar hoe zit het ook alweer met die drinkbekers? Is wegwerpplastic helemaal in de ban of zit het genuanceerder?

||| Agenda |||

06/06/24
06/06/24 t/m 06-06-24: Nationaal Congres Citymarketing
Het Nationaal Congres Citymarketing heeft dit jaar als thema: Talent & Impacts. Gaststad is dit ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...