Geplaatst op: 05-05-2021
Auteur: NRIT redactie

Campagne Stadsgezichten bij Friese 11fountains

DMO start campagne om authentieke beleving Friese steden te verhogen

Campagne Stadsgezichten bij Friese 11fountains
Hopelijk meer bezoekers door nieuwe campagne.
Op woensdag 12 mei 2021 lanceert Merk Fryslân de nieuwe 11fountains campagne ‘Stadsgezichten’. Het concept ‘Stadsgezichten’ richt zich op de verhalen en bewoners in de elf Friese steden en geeft ze een gezicht. Dit concept wordt in alle elf de steden uitgevoerd, verspreid over de aankomende drie jaar. Dokkum trapt af.

In overleg met Stichting Regio Marketing Toerisme (RMT) en Stichting Promotie Dokkum (SPD) is de kinderburgermeester Noardeast-Fryslân Marije Adema het Stadsgezicht voor Dokkum geworden.

Middels een inspiratievideo introduceert het bureau via de online kanalen van Visit Friesland en 11fountains het Stadsgezicht en laten we het Stadsgezicht zijn of haar verhaal vertellen over de stad en de fontein aan (cultuur)toeristen, bezoekers en inwoners van Friesland. Naast de video wordt er ook een campagnebeeld gemaakt en gedrukt op posters om herkenbaarheid te creëren in de stad. Op die manier worden (cultuur)toeristen, bezoekers en inwoners van Friesland gestimuleer om de elf steden en 11fountains te bezoeken en op een authentieke manier te beleven middels het verhaal van het stadsgezicht.

Om de herkenning in de stad te creëren vraagt de DMO de ondernemers om de poster op te hangen in bijvoorbeeld winkel, horecazaak of accommodatie. De verspreiding van deze poster gaat vanaf maandag 17 mei plaatsvinden via de stadsmarketeer van Dokkum: Janneke Braaksma.
Trefwoorden: DMO, Friesland, campagne, steden

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
09/04/24
De Kunst van de Korte Keten centraal in Overijssel
In Overijssel is het kleinste mobiele museum van Nederland gepresenteerd: Blij in de Wei!' op Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug. De Korte Keten Experience gaat niet alleen om de kunstwerken maar vooral om het verhaal van de korte keten en streekproducten en hun producenten.
05/04/24
4 nieuwe leden Raad van Toezicht Utrecht Marketing
Met de benoeming van 4 nieuwe leden in de Raad van Toezicht van Utrecht marketing is Utrecht Marketing ook de komende jaren verzekerd van robuust toezicht en en een klankbord vol expertise en ervaring.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
20/03/24
Groningen Store organiseert schattenjacht in de stad
De Groningen Store bestaat vijf jaar en viert dat met een nieuwe webshop en een schattenjacht in de stad. Daarmee worden inwoners op een bijzondere manier bij de VVV betrokken.
20/03/24
Exclusief voor leden
Campagne door dmo's Finland rond 'gelukkigste bevolking ter wereld'
Finland is vandaag voor het zevende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot het land met de gelukkigste bevolking ter wereld, volgens het World Happiness Report 2024* van de Verenigde Naties. Visit Finland en Helsinki Partners zetten dat in voor een campagne om een klein groepje bezoekers de lifehacks te laten ervaren met een masterclass.
07/03/24
NS station Leeuwarden steunt museum Princessehof
Spoorbedrijf NS wil meer doen met maatschappelijke partners. Concreet is dit te zien in het station ...

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...