Geplaatst op: 15-02-2021
Auteur: Redactie
NRIT

Eerder nieuwe editie van uitverkochte Basiskaart LF-routes

Eerder nieuwe editie van uitverkochte Basiskaart LF-routes

De nieuwe Basiskaart LF-routes is versneld uitgebracht omdat de oude kaart helemaal was uitverkocht. Dat komt door de grote belangstelling voor fietsvakanties in eigen land, meldt het Landelijk Fietsplatform. Daarom verschijnt er nu extra vroeg een actuele editie van de Basiskaart LF-routes. In de vertrouwde uitvoering met watervaste losse kaartbladen, maar natuurlijk met geactualiseerde LF-routes en fietsknooppunten.

Veel informatie

De Basiskaart LF-routes is een zeer gebruiksvriendelijke set watervaste kaarten met alle LF-routes en fietsknooppunten. De Fietsers Welkom! logiesadressen zijn met icoontjes op de kaart weergegeven. Alle vernieuwingen binnen de knooppuntnetwerken en LF-routes van het afgelopen jaar zijn in deze editie doorgevoerd. In het meegeleverde boekje staat veel nuttige (adres) informatie en ook de veertijden. Fietsers zijn ook enthousiast: "Met deze perfecte en handige kaarten vind je overal de juiste weg en bovendien de mooiste landschappen. Praktisch, handig en volledig!”

LF-routes en fietsknooppunten

Op de Basiskaart staan alle LF-routes, bij elkaar zo’n 3.300 km. De ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute. LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. In de doorontwikkeling van de LF-routes zijn er inmiddels drie zogenoemde LF-icoonroutes gerealiseerd: de LF Maasroute in 2019, en in 2020 de LF Zuiderzeeroute en LF Kustroute. Ze staan, naast de bestaande LF-routes, herkenbaar in het kaartbeeld. Net als alle fietsknooppunten. 

Watervaste kaarten

De kaarten zijn gedrukt op boomvrij Stone Paper. Dit is boomvrij 'papier' dat grotendeels bestaat uit mineraal poeder met hars. Het is geproduceerd zonder gebruik van water, gif of bleekmiddel. Stone Paper is watervast, dus de kaarten kunnen prima een regenbuitje doorstaan. Ook scheuren ze niet snel.

Link: https://webwinkel.nederlandfietsland.nl/fietsgidsen/europa/nederland/lf-fietsroutes/basiskaart-fietsnetwerk-lf-routes-2021.html?utm_source=Mailing+Lijst&utm_medium=email&utm_campaign=Persbericht.+Hij+is+er+weer%3A+nieuwe+editie+Basiskaart+LF-routes
Trefwoorden: dagrecreatie, fietsen, fietsvakanties, routes, fietsroutes

||| Blogs |||

28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
06/05/20
De revival van de stacaravan en andere na-Coronaase trends in 2025
Herinnert u zich nog vaag het artikel uit het Algemeen Dagblad in november 2019? "In 2018 gaven...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

12/04/21
Exclusief voor leden
Oasis verandert merknaam
Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.
08/04/21
Exclusief voor leden
Verschuiving in bungalowparken groei boekingen onafhankelijke vakantieparken
Vakantie in eigen land is vanwege de reisbeperkingen door het coronavirus populairder dan ooit. Bungalowparken zijn niet alleen in trek in vakantieperioden, maar ook eromheen. Uit de reserveringen van website Bungalows.nl blijkt dat het coronavirus het boekingsgedrag van de Nederlanders sterk heeft veranderd. We combineren meer werk en vakantie en de onafhankelijke vakantieparken ontvangen meer boekingen.
08/04/21
13e vakantiepark voor Roompot in Noord-Holland
De grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland, Roompot, kondigt vandaag een 13de park in Noord-Holland aan. Gasten kunnen sinds vandaag hun vakantie op het kleinschalige en comfortabele park Strand49 in Sint Maartenszee bij Roompot boeken.
07/04/21
Regio zet Taskforce op versterken verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord
Noord-Holland Noord is een populaire bestemming voor toeristen en recreanten. Om de toppositie van d...
07/04/21
Kampeerder gaat voor laagseizoen en kleine campings
Kampeerders in heel Europa staan te springen om weer te kamperen. Ondanks dat in veel landen nog str...
07/04/21
Populairste konijn van Nederland ziet er na 25 jaar wat anders uit
25 jaar oude Koos ziet er vanaf vandaag wat anders uitHij blijft herkenbaar voor de trouwe Roompot g...
02/04/21
Meer zoekopdrachten naar groene omgeving meldt Airbnb
Uit nieuwe gegevens van Airbnb blijkt dat de Nederlandse interesse in lokale en reizen in Nederland sterk toeneemt. In maart bereikten zoekopdrachten naar landelijke verblijven in Nederland het hoogste niveau van dit jaar, en meer dan drie keer zo hoog als in maart vorig jaar.
02/04/21
Leiden Science Box naar Vlaamse media
Vijftien Vlaamse media ontvangen volgende week de Leiden Science Box. Een kistje vol wetenschappelijke (voor)proefjes als aankondiging op Leiden2022, European City of Science.