Geplaatst op: 04-02-2021
Auteur: Redactie
NRIT

Nu ook caravans, campers en vouwwagens op viaBOVAG.nl

Nu ook caravans, campers en vouwwagens op viaBOVAG.nl
Afbeelding van Dimitris Vetsikas via Pixabay

Op het verkoopplatform viaBOVAG.nl worden nu ook caravans, campers en vouwwagens van BOVAG-bedrijven te koop aangeboden. Alle geadverteerde kampeermiddelen worden tegen een all-in prijs geleverd met BOVAG Garantie en hebben aantoonbaar onlangs een onderhoudsbeurt gehad. De website viaBOVAG.nl heeft bovendien een geheel nieuwe vormgeving gekregen.

ViaBOVAG.nl is in 2018 gestart op initiatief van BOVAG en Bovemij en omvat intussen een ruim aanbod van meer dan 100.000 personenauto’s en lichte bedrijfswagens, 3.000 motorfietsen en 11.000 fietsen van duizenden BOVAG-leden. Op alle voertuigen en rijwielen is een all-in prijs van toepassing inclusief BOVAG Garantie.

3.000 kampeermiddelen van 125 BOVAG-bedrijven

Op de website zijn intussen al bijna 3.000 caravans, kampeerauto’s en vouwwagens te vinden van 125 BOVAG-bedrijven in het hele land. Daarmee is meer dan 80 procent van alle aangesloten caravan- en camperbedrijven met verkoopactiviteiten reeds aangesloten. Op alle aangeboden caravans en vouwwagens is minimaal 12 maanden BOVAG Garantie van toepassing en op de campers geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden of maximaal 20.000 kilometers. 

Het complete aanbod is bovendien inclusief een recente, omvangrijke BOVAG Onderhoudsbeurt inclusief keuringsrapport en jaarsticker voor onderstel en opbouw, terwijl bij de kampeerauto’s sowieso altijd recentelijk onderhoud is gepleegd op het autotechnische deel. In de geadverteerde prijzen op viaBOVAG.nl zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met het aangeboden kampeermiddel veilig weg te kunnen rijden én om gegarandeerd te zijn van alle BOVAG-zekerheden.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, kamperen, kampeermiddelen, caravans, vouwwagens, kampeerauto's, campers

||| Blogs |||

09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
06/05/20
De revival van de stacaravan en andere na-Coronaase trends in 2025
Herinnert u zich nog vaag het artikel uit het Algemeen Dagblad in november 2019? "In 2018 gaven...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

01/03/21
Ongekende krimp voor de horeca
Vorig jaar kromp de omzet van de horeca met 34% procent ten opzichte van 2019. Een ongekende krimp die het CBS niet eerder registreerde.
26/02/21
Hoe hebben de Nederlandse logiesaccommodaties in 2020 gepresteerd?
Nederlandse logiesaccommodaties hebben vorig jaar 30% minder overnachtingen van gasten geregistreerd, het aantal gasten daalde met 40% harder omdat Nederlandse gasten langer bleven. Voor groepsaccommodaties en hotels was 2020 een extreem slecht jaar. Kampeer- en huisjesterreinen deden het met minnen nog relatief goed
25/02/21
VisitBrabant organiseert websessie met tips en tools voor komend seizoen
Op donderdag 11 maart organiseert VisitBrabant de websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme. In deze gratis websessie krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers allerlei praktische tips en tools aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen ter voorbereiding op het toeristische seizoen dat voor de deur staat.
24/02/21
Verhoging steun vaste lasten (TVL) lichtpuntje voor horeca
Ondernemers krijgen in het eerste en tweede kwartaal van 2021 een hogere maximale tegemoetkoming voor de vaste lasten (TVL). Ook verhoogt het kabinet in het eerste kwartaal de maximale voorraadsubsidie voor de gesloten detailhandel van 200.000 euro naar 300.000 euro. Het kabinet trekt voor deze verruiming 375 miljoen euro uit. Dat schrijven minister Van ’t Wout en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vandaag aan de Tweede Kamer.
24/02/21
Sifra Mooren start campingplatform
Waar campingverblijf bij Nederlanders al erg bekend is, gaat de interesse in luxe kampeeraccommodaties (glamping) met eigen faciliteiten omhoog. Een trend die door de specalisten van Groepen.nl is opgepakt.
23/02/21
Taxeren moet je aan een expert overlaten
In de 40 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren van recreatie- en watersportbedrijven, is er veel veranderd in taxatieland. Taxaties en de taxateurs dienen in meerdere mate te voldoen aan allerlei wettelijke eisen alsmede aan voorwaarden van de banken.
22/02/21
EuroParcs Group nieuwe eigenaar van camping Schuilenburg en paviljoen Hindeloopen
EuroParcs heeft camping Schuilenburg en het badpaviljoen Hindeloopen overgenomen. De camping en het paviljoen liggen direct aan het IJsselmeer. Het is alweer de tweede overname van EuroParcs dit jaar. Eerder werd camping Oriëntal in Limburg overgenomen.
22/02/21
30.000 bezoekers voor online vakantiebeurzen van SVR
De eerste drie online vakantiebeurzen van de Stichting Vrije Recreatie hebben al 30.000 bezoekers getrokken.