Geplaatst op: 12-01-2021
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Nieuwe luxe accommodaties op Camping De Lakens

Nieuwe luxe accommodaties op Camping De Lakens

Kennemerduincamping De Lakens introduceert in 2021 drie nieuwe typen luxe accommodaties  waarvan er twee een primeur zijn. De accommodaties zijn samen met leveranciers ontwikkeld. 

De Dunelodge zagen we al eerder op Geversduin en nu krijgt ook De Lakens 8 van deze lodges. De Seacocoon en de Beachdome beleven hun primeur op De Lakens. Deze futuristisch vormgegeven luxe tenten zijn geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. 

DunelodgeDunelodge

Inspelen op vraag naar luxe kamperen

Camping Manager Djoerd Vulto: "We zijn blij dat we ondanks een lastig jaar, toch kunnen bouwen aan onze toekomst. Met de komst van maar liefst 3 nieuwe typen accommodaties aankomend seizoen, kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag naar luxe kamperen. We zijn trots op de unieke ontwerpen en willen onze gasten blijven verrassen.”

Veel leefruimte

Dat Camping de Lakens niet voor standaard gaat is terug te zien in het fraaie design van de nieuwe accommodaties. De inrichting is zeer smaakvol en samengesteld met veel aandacht voor de omgeving. De vele ramen geven een mooi uitzicht op de omliggende duinen en zorgen ervoor dat je ook binnen dat echte buitengevoel ervaart. Ze zijn ruim opgezet waardoor er veel leefruimte binnen is. De accommodaties zijn voorzien van eigen keuken en sanitair, sommige zelfs met een heerlijk ligbad. De Dunelodge is geschikt voor 4 personen. De Seacocoon en Beachdome bieden ruimte aan 6 personen en zijn daardoor geschikt voor grotere gezinnen. Nog meer luxe ervaren gasten in de wellnessfaciliteiten op de camping, deze zijn inclusief bij een verblijf. 

SeacocoonSeacocoon


De Lakens krijgt 1 Beachdome, 1 Seacocoon en 8 Dunelodges. Daarmee komt het aantal verhuuraccommodaties op de camping op 56 waar ook nog eens 650 kampeerplaatsen beschikbaar zijn.

BeachdomeBeachdome
Link: https://www.campingdelakens.nl/accommodaties
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, kampeerterreinen, campings, noord-holland, innovatie, verhuuraccommodaties

||| Blogs |||

09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
06/05/20
De revival van de stacaravan en andere na-Coronaase trends in 2025
Herinnert u zich nog vaag het artikel uit het Algemeen Dagblad in november 2019? "In 2018 gaven...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/01/21
Exclusief voor leden
Kampioen recycling is nog niet sterk in de circulaire economie
In de recreatiesector biedt de circulaire economie een grote kans om de duurzaamheid naar een hoog peil te brengen. Bouwmaterialen, inrichting en verlichting van accommodaties, het kan allemaal de cirkel in voor hergebruik. Nederland is goed in het scheiden van afval maar de stap naar een circulaire economie blijkt moeilijk. Daarom verbetert Van Veldhoven het beleid op dit gebied.
21/01/21
Exclusief voor leden
Gelderland geeft duizenden stacaravans huisnummer voor verbetering veiligheid
Provincie Gelderland heeft ruim 9.500 Gelderse stacaravans en chalets een huisnummer gegeven. Zo zijn de bewoners minder anoniem, en worden vakantieparken veiliger. De provincie gaat door met de registratie.
19/01/21
Huisje in vakantiepark populair bij een derde van de Nederlanders
Bijna één op de drie Nederlanders ziet vakantieparken als de ideale setting voor een v...
15/01/21
EuroParcs nieuwe eigenaar van familiecamping Camping Oriëntal
EuroParcs is de nieuwe eigenaar van Camping Oriëntal in Berg en Terblijt. Met de aankoop van de cam...
15/01/21
Verkiezing Camping van het Jaar 2021
De ANWB heeft tijdens een online evenement de winnaars bekendgemaakt van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2021. Acht campings vielen in de prijzen. De prijs kan van invloed zijn na de forse populariteit van deze vorm van recreatie in 2020 door de coronacrisis. In de weging van de onderdelen is te zien wat consumenten verlangen van een type camping.
14/01/21
Check-in Kiosk voor recreatiebedrijven
Stratech heeft in samenwerking met C.A.T. Control Systems op Camping Julianahoeve een Check-in Kiosk ontwikkeld waardoor gasten receptieloos kunnen inchecken. In coronatijd een belangrijk instrument om snel en veilig het incheckproces te laten verlopen.
14/01/21
Meer faillissementen in vrijetijdssector
In 2020 zijn 2.703 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Dat is 16% minder dan in 2019. Door de coronacrisis hadden veel bedrijven het moeilijk, maar het aantal faillissementen lag afgelopen jaar op het laagste niveau in 20 jaar. In de vrijetijdssector gingen juist meer bedrijven failliet.
13/01/21
Eelke Horselenberg nieuwe directeur Stichting De Groene Koepel
Met ingang van 1 januari 2021 is Eelke Horselenberg de nieuwe directeur van Stichting de Groene Koep...