Geplaatst op: 12-01-2021
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Nieuwe luxe accommodaties op Camping De Lakens

Nieuwe luxe accommodaties op Camping De Lakens

Kennemerduincamping De Lakens introduceert in 2021 drie nieuwe typen luxe accommodaties  waarvan er twee een primeur zijn. De accommodaties zijn samen met leveranciers ontwikkeld. 

De Dunelodge zagen we al eerder op Geversduin en nu krijgt ook De Lakens 8 van deze lodges. De Seacocoon en de Beachdome beleven hun primeur op De Lakens. Deze futuristisch vormgegeven luxe tenten zijn geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. 

DunelodgeDunelodge

Inspelen op vraag naar luxe kamperen

Camping Manager Djoerd Vulto: "We zijn blij dat we ondanks een lastig jaar, toch kunnen bouwen aan onze toekomst. Met de komst van maar liefst 3 nieuwe typen accommodaties aankomend seizoen, kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag naar luxe kamperen. We zijn trots op de unieke ontwerpen en willen onze gasten blijven verrassen.”

Veel leefruimte

Dat Camping de Lakens niet voor standaard gaat is terug te zien in het fraaie design van de nieuwe accommodaties. De inrichting is zeer smaakvol en samengesteld met veel aandacht voor de omgeving. De vele ramen geven een mooi uitzicht op de omliggende duinen en zorgen ervoor dat je ook binnen dat echte buitengevoel ervaart. Ze zijn ruim opgezet waardoor er veel leefruimte binnen is. De accommodaties zijn voorzien van eigen keuken en sanitair, sommige zelfs met een heerlijk ligbad. De Dunelodge is geschikt voor 4 personen. De Seacocoon en Beachdome bieden ruimte aan 6 personen en zijn daardoor geschikt voor grotere gezinnen. Nog meer luxe ervaren gasten in de wellnessfaciliteiten op de camping, deze zijn inclusief bij een verblijf. 

SeacocoonSeacocoon


De Lakens krijgt 1 Beachdome, 1 Seacocoon en 8 Dunelodges. Daarmee komt het aantal verhuuraccommodaties op de camping op 56 waar ook nog eens 650 kampeerplaatsen beschikbaar zijn.

BeachdomeBeachdome
Link: https://www.campingdelakens.nl/accommodaties
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, kampeerterreinen, campings, noord-holland, innovatie, verhuuraccommodaties

||| Blogs |||

25/02/21
Voorwaarts Mars!
Voorwaarts Mars!
25/02/21 · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Het begon zo rond mijn voortgezet onderwijsperiode. De verslaving waarvan ik nimmer meer afkickte. N...
03/01/21
2021 wordt een mooi(er) jaar!
2021 wordt een mooi(er) jaar!
03/01/21 · · Menno Stokman | Lees meer
2020 was een bijzonder jaar. Getekend door de start van een pandemie, met stille Amsterdamse grachte...
09/12/20
Brood en betaald voetbal
Brood en betaald voetbal
09/12/20 · Sport · Harm IJben | Lees meer
In een column eerder dit jaar nam ik u mee in mijn zienswijze op ‘het nieuwe normaal’. Ten tijde...
30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...
05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

25/02/21
VisitBrabant organiseert websessie met tips en tools voor komend seizoen
Op donderdag 11 maart organiseert VisitBrabant de websessie T-Tijd | Tijd voor Toerisme. In deze gratis websessie krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers allerlei praktische tips en tools aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen ter voorbereiding op het toeristische seizoen dat voor de deur staat.
24/02/21
The Rolling Stones – Unzipped kan nog tot 18 april in Nederland zijn
Het Groninger Museum verlengt The Rolling Stones – Unzipped tot en met 18 april 2021. De verlenging is een uiterste poging van het museum om de tentoonstelling zo lang mogelijk open te houden en zoveel mogelijk bezoekers toe te kunnen laten. Hierna is geen verlenging meer mogelijk omdat de expositie vanaf juni te zien is in het Franse Marseille.
24/02/21
Verhoging steun vaste lasten (TVL) lichtpuntje voor horeca
Ondernemers krijgen in het eerste en tweede kwartaal van 2021 een hogere maximale tegemoetkoming voor de vaste lasten (TVL). Ook verhoogt het kabinet in het eerste kwartaal de maximale voorraadsubsidie voor de gesloten detailhandel van 200.000 euro naar 300.000 euro. Het kabinet trekt voor deze verruiming 375 miljoen euro uit. Dat schrijven minister Van ’t Wout en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vandaag aan de Tweede Kamer.
24/02/21
Sifra Mooren start campingplatform
Waar campingverblijf bij Nederlanders al erg bekend is, gaat de interesse in luxe kampeeraccommodaties (glamping) met eigen faciliteiten omhoog. Een trend die door de specalisten van Groepen.nl is opgepakt.
24/02/21
7 miljoen euro subsidie voor bereikbaar houden jachthavens IJsselmeer
Vaargeulen in het IJsselmeergebied slibben makkelijk dicht. Om geulen en jachthavens bereikbaar te houden, biedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland subsidie voor de baggerwerkzaamheden. Dat is nodig, het gaat om 242 jachthavens in deze regio.
23/02/21
Perceptie reputatie steden verandert door coronamaatregelen
De perceptie van sterkste reputatie van steden verandert door de invloed van een jaar lang aan coronamaatregelen. Amsterdam was altijd de favoriete stad in de ogen van de Nederlanders maar dat verandert. Utrecht neemt die koppositie over en de hoofdstad daalt zelfs twee plaatsen in een top 1 overzicht.
23/02/21
Taxeren moet je aan een expert overlaten
In de 40 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren van recreatie- en watersportbedrijven, is er veel veranderd in taxatieland. Taxaties en de taxateurs dienen in meerdere mate te voldoen aan allerlei wettelijke eisen alsmede aan voorwaarden van de banken.
22/02/21
KHN sleept de staat voor de rechter
KHN is het kabinetsbeleid rond corona helemaal beu. Te lage vergoedingen voor gedwongen gesloten bedrijven en het gebrek aan perspectief zorgen voor disproportionele problemen voor horeca-ondernemers. De brancheorganisatie start daarom zowel een bodem- als een spoedprocedure.