Geplaatst op: 01-12-2020
Auteur: Redactie
NRIT Media

Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

Met de Adventskalender op VisitOost.nl maken deelnemers iedere dag kans op verrassende prijzen

Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

December ziet er dit jaar heel anders uit. We zitten meer dan ooit thuis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Daarom heeft MarketingOost het initiatief genomen om wat extra gezelligheid de woonkamer in te brengen. In samenwerking met vele ondernemers uit Overijssel wordt de Adventskalender op VisitOost.nl gelanceerd op 1 december. Deelnemers kunnen iedere dag digitaal krassen voor mooie prijzen. Zo blijven we ook in deze tijd het aanbod van onze ondernemers, op een passende manier, onder de aandacht brengen.

 

Digitaal krassen

Hoe kunnen we op een leuke digitale manier toch nog iets betekenen voor onze Overijsselse inwoners, fans en potentiële bezoekers? Door iets te bieden om naar uit te kijken! Met het digitale krassen op de Adventskalender maken deelnemers iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Win je niet? Dan ontvang je op z’n minst een mooie korting op de prijs. Op deze manier kan VisitOost.nl haar "digitale community” dagelijks wat geluk brengen. En op een creatieve manier toch het aanbod van onze ondernemers onder de aandacht brengen.

 
Fijne decemberprijzen

24 Overijsselse partnerondernemers hebben een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Adventskalender. Zo bieden Hotel & Restaurant De Zon, Vakantiepark Sallandshoeve, Bungalowpark Hoge Hexel, Lumen Hotel en Events en Pillows Grand Hotel Ter Borch complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is belangrijk in december. Daarom worden er ook lekkere prijzen verloot van onze horeca-partners De Maathoeve, Kaasboerderij Heileuver, De Buurman, Wijngaard de Wijnstaete, Herberg de Witte Gans, De Hoestinkhof, Bij Yo, Coperto Restobar en het Zwols Balletjeshuis. En met een beetje geluk kunnen deelnemers ook nog een gratis entree winnen bij Stadsmuseum Almelo, Taman Indonesia of Museum De Fundatie. Of zelfs een heel jaar gratis naar De Flierefluiter!

Link: https://www.visitoost.nl/krassen/advent/
Trefwoorden: Adventskalender, krassen

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/07/24
Hoe Strava voor beleidsmakers werkt
Nederlanders zijn fervente wandelaars, maar waar wandelen ze precies? Dankzij Strava Metro, een app die fiets-, hardloop- en wandelprestaties bijhoudt, is het nu mogelijk om dit te achterhalen. Wandelnet heeft samen met Track-landscapes en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de mogelijkheden van Strava’s wandel- en hardloopdata onderzocht.
17/07/24
Exclusief voor leden
Keukenhof populair op Instagram
De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
17/07/24
VVV en Ondernemersvereniging ontwikkelen spannende kinderspeurtocht
VVV Waterland van Friesland en de ondernemersvereniging van Heeg (OVH2000) hebben een spannende kinderspeurtocht ontwikkeld die kinderen op een avontuurlijke manier kennis laat maken met het historische watersportdorp Heeg.
16/07/24
Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
15/07/24
Utrecht zet eigen adviesraad voor leefomgeving op
Nu Gedeputeerde Staten vijf leden hebben benoemd voor de adviesraad, kan deze van start gaan. Op 28 mei 2024 werd Klaas Verschuure al benoemd als voorzitter van de adviesraad. De overige leden zijn: Hugo Hegeman, Thessa Fonds, Els van Grol, Jan van Kuijk en Alexander van der Vooren.
15/07/24
Beekse Bergen rond project Olifantenvallei af
De Beekse Bergen heeft de ontwikkeling van de Olifantenvallei voltooid met de opening van een nieuw restaurant en een educatieve hut. De Olifantenvallei is uitgebreid tot 2 hectare om de gehele kudde, inclusief kalfjes, voldoende ruimte te geven.
15/07/24
Nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange geopend in Oost-Groningen
In de nabijheid van het vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is het nieuwe vakantiepark Landal Landgoed Bourtange officieel geopend.
15/07/24
Exclusief voor leden
Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.

||| Agenda |||

23/09/24
23/09/24 t/m 23-09-24: Toerisme Top 2024
De zevende editie van de Toerisme Top wordt op maandag 23 september 2024 in Venlo georganiseerd. Het...
24/09/24 t/m 26-09-24
24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
10/10/24
10/10/24 t/m 10-10-24: Education & Research Day
Op donderdag 10 oktober 2024 organiseert de Hotelschool The Hague een Education & Research Day. ...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...