Online event ZZP Hospitality: hoe overleef je als zzp'er in de gastvrijheidssector de coronacrisis?
Hoe overleef je als hospitality zzp\'er de coronacrisis?
Hoe overleef je als zelfstandige in de gastvrijheidssector tijdens corona? Deze vraag staat centraal tijdens een online event van ZZP Hospitality op dinsdagavond 1 december a.s. van 20:00 tot 22:00 uur. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek, delen ervaringen en tips en geven hun visie op de toekomst van de sector. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de financiële tegemoetkomingen (Tozo) waar zzp’ers recht op hebben.
ZZP Hospitality heeft drie inspirerende sprekers weten te strikken die tijdens het event vertellen hoe hun ondernemerscreativiteit geprikkeld werd door de gevolgen van corona: Cathelijne van der Lande (eigenaar hotel Pistache en studio Pistache, Den Haag), Hildo Makkes Deijl (voorzitter KHN Haarlem en eigenaar van drie cafe's) en Patrick Treichl (eigenaar van de Gastvrijheidscoach).
Iedereen kan deelnemen aan dit event, deelname is gratis. Meer informatie over het event en aanmelden via Hospitality Academy: www.hospitalityacademy.nu/zzp
Trefwoorden: horeca, zzp, personeel
|
|
29/05/20
Leisure Brains begrijpt er geen (J)OTA van dat er nog een OTA bestaat…. Ze vragen zich af of omdenken kans van slagen heeft.
|
30/03/20
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
|
26/03/20
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
|
13/01/20
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
|
27/12/19
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
|
|
15/01/21
Het aantal bedrijven in Nederland is in 2020 met 78.312 toegenomen tot 2.078.716. Dit aantal bedrijven stond geregistreerd in het Handelsregister op 1 januari 2021. Maar net in de gastvrijheidsbranche en recreatie stoppen veel bedrijven.
|
14/01/21
In 2020 zijn 2.703 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Dat is 16% minder dan in 2019. Door de coronacrisis hadden veel bedrijven het moeilijk, maar het aantal faillissementen lag afgelopen jaar op het laagste niveau in 20 jaar. In de vrijetijdssector gingen juist meer bedrijven failliet.
|
12/01/21
Vorig jaar bedroeg de inflatie in Nederland gemiddeld 1,3%. Dat was een stuk minder dan in 2019 toen de prijzen nog met 2,6% stegen. In de vrijetijdssector stegen de prijzen over het algemeen sterker dan gemiddeld. Dat maakt het CBS bekend.
|
12/01/21
In 2020 groeide de omzet van bezorging van maaltijden met maar liefst 37% naar ruim 2,7 miljard euro. Dat maakt het FoodService Instituut Nederland vandaag bekend.
|
07/01/21
BUNK Hotels is verkozen tot winnaar van de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards. Hierdoor mag BUNK zich een jaar lang het meest unieke hotel van Nederland noemen. Het hotelconcept met vestigingen in Utrecht en Amsterdam onderscheidde zich van maar liefst 4.000 inzendingen.
|
07/01/21
Per 1 februari 2021 start Bas van Es als Merkleider Arnhem Nijmegen bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijme...
|
07/01/21
De gevolgen voor het consumentengedrag en daarmee de recreatiesector waren legio. Men bleef massaal in Nederland recreëren, de botenverkoop groeide enorm, elektrisch fietsen waren uitverkocht, ligplaatsen in jachthavens raakten vol, recreatiewoningen waren niet aan te slepen, en campings raakten overvol
|
05/01/21
De horeca ziet graag dat bij mogelijke versoepelingen na de lockdown de horecabedrijven weer open mogen. De brancheorganisatie KHN ziet daarin mogelijke oplossingen bij sneltesten op corona en betere ventilatie bij de horecabedrijven.
|
|