Geplaatst op: 25-11-2020
Auteur: Redactie
NRIT Media

Trendzz For You biedt totaaloplossing voor souvenirs aan Landal GreenParks

Trendzz For You biedt totaaloplossing voor souvenirs aan Landal GreenParks

Trendzz For You verzorgt vanaf 1 januari 2021 de souvenirs, gift-artikelen en ansichtkaarten bij Landal GreenParks in Nederland. Voorheen werkte Landal GreenParks met diverse leveranciers en verschilde het assortiment per park. Met de keuze voor Trendzz For You krijgt het bungalowparkconcern één partner die het aanbod van Landal GreenParks bewaakt. Er is meer eenduidigheid op de verschillende parken en tegelijkertijd kan men kan beter inspelen op het gewenste gastaanbod per regio.

 

Landal GreenParks zocht een partner die proactief meedenkt met het assortiment impulsartikelen in hun parken om in het nieuwe jaar effectiever, efficiënter en schaalbaar te zijn. Daar hoort standaardisering en formulematig werken bij. Trendzz For You, groothandel in impulsartikelen en (wens)kaarten uit Heino, heeft de tender gewonnen en rolt vanaf 2021 in vijftien bungalowparken hun assortiment uit.

 

Efficiency winst door beperkte investering en minder handling en administratie

Trendzz For You kan een concept aanbieden en binnen dat concept onderscheid maken voor de verschillende regio's waar Landal GreenParks bungalowparken heeft. Eddy de Wit, commercieel directeur van Trendzz For You, licht toe: "We kunnen al in kleine aantallen souvenirs en giftartikelen op maat maken. Dat is vaak interessant omdat we kapitaal en ruimte weten te besparen door de kleine bestelhoeveelheden.” Doordat Trendzz For You een breed assortiment heeft kan Landal GreenParks meer bereiken met minder leveranciers. "En dat zorgt voor minder verschillende facturen, minder vertegenwoordigers in de winkel, minder verschillende pakketjes, minder voorraad, betere omzet en meer tijd voor core activiteiten,” aldus De Wit.

 

Cocreatie

De tijd dat verschillende leveranciers beargumenteerden dat hun product het beste in de winkel past zijn voorbij. Er is nu sprake van cocreatie, waarbij de formulemanager vanuit het hoofdkantoor het concept uitzet en samen met de retailmanagers en Trendzz For You het assortiment bepaalt. De Wit: "Per park wordt er nu samen met de Retail manager en de Formule manager van Landal GreenParks door Trendzz For You een winkelindeling en assortiment gemaakt dat vanaf 1 januari wordt uitgerold. We kijken samen met de winkelier waar er per winkel behoefte aan is. We creëren sfeer en beleving door aantrekkelijke producten in mooie displays.”

Link: https://www.trendzzforyou.nl/

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
09/04/24
De Kunst van de Korte Keten centraal in Overijssel
In Overijssel is het kleinste mobiele museum van Nederland gepresenteerd: Blij in de Wei!' op Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug. De Korte Keten Experience gaat niet alleen om de kunstwerken maar vooral om het verhaal van de korte keten en streekproducten en hun producenten.
05/04/24
4 nieuwe leden Raad van Toezicht Utrecht Marketing
Met de benoeming van 4 nieuwe leden in de Raad van Toezicht van Utrecht marketing is Utrecht Marketing ook de komende jaren verzekerd van robuust toezicht en en een klankbord vol expertise en ervaring.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
20/03/24
Groningen Store organiseert schattenjacht in de stad
De Groningen Store bestaat vijf jaar en viert dat met een nieuwe webshop en een schattenjacht in de stad. Daarmee worden inwoners op een bijzondere manier bij de VVV betrokken.
20/03/24
Exclusief voor leden
Campagne door dmo's Finland rond 'gelukkigste bevolking ter wereld'
Finland is vandaag voor het zevende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot het land met de gelukkigste bevolking ter wereld, volgens het World Happiness Report 2024* van de Verenigde Naties. Visit Finland en Helsinki Partners zetten dat in voor een campagne om een klein groepje bezoekers de lifehacks te laten ervaren met een masterclass.
07/03/24
NS station Leeuwarden steunt museum Princessehof
Spoorbedrijf NS wil meer doen met maatschappelijke partners. Concreet is dit te zien in het station ...

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...