Geplaatst op: 20-10-2020
Auteur: Marc Gerlings

Combinatie virtuele rondleidingen en winactie voor attractieparken

Slimme marketing van Tiqets voor Halloween

Combinatie virtuele rondleidingen en winactie voor attractieparken
Campagnemateriaal voor de Halloween activiteiten van Tiqets.
Halloween liefhebbers zullen smullen van de Festival of Fright actie die het Nederlandse kaartjesbedrijf Tiqets uitrolt. Op vrijdag 30 oktober worden gratis virtuele Engelstalige rondleidingen georganiseerd door het kasteel van Bran (Dracula) in Roemenië, Warwick’s Haunted Castle in Engeland en Madame Tussauds Berlijn in Duitsland. Daarnaast maakt men kans op het winnen van een entreekaart voor een van de ruim 40 attractieparken die Halloween activiteiten organiseren, waaronder attractiepark Toverland en The Amsterdam Dungeon in Nederland, Bobbejaanland in België of Disneyland Parijs in Frankrijk. 

Bran kasteel

Graaf Dracula werd onsterfelijk gemaakt door het boek Dracula (1897) van de Ierse schrijver Bram Stoker en de Britse acteur Christopher Lee in de film "Horror of Dracula”. Mythe wil dat Stoker het imposante Bran kasteel in Transsylvanië in zijn boek gebruikt als woonplaats van Dracula. Hoe het ook zij, de burcht wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. En vrijdagavond 30 oktober kun je in de veilige omgeving van je eigen thuis om 19.00 uur een huiveringwekkende en spannende rondleiding door de kamers en kelders van het kasteel beleven, waaronder een aantal die ook tijdens begeleide rondleidingen getoond worden. 

Warwick Castle

Tussen 24 oktober en 1 november verandert Warwick Castle in Engeland in een heuse Halloween vesting met geesten, griezels, spookverhalen, enge doolhoven. Op vrijdagmiddag 30 oktober begint om 18.00 uur Monster Mess, een leuke online live show voor het hele gezin waarin Richard the Wizard een professor door middel van allerlei grappige experimenten tracht een levend wezen te scheppen.

Samenwerking met keten Madame Tussauds

Met vestigingen in onder meer Amerika, China, Engeland, Nederland en Duitsland is het wassenbeeldenmuseum Madam Tussauds inmiddels een geliefde attractie geworden voor veel stedentrippers. Wist je overigens dat de musea vernoemd zijn naar de in 1761 geboren Française Marie Tussaud die reeds in 1777 haar eerste wassen beeld maakte van Voltaire. Speel op vrijdag 30 oktober om 18.00 uur vanaf de bank thuis mee met het oplossen van een moordmysterie in Madame Tussauds Berlijn.



Winactie voor een voucher in attractieparken

Trick or treat… dat laatste doet Tiqets met de Halloween winactie waarmee je kans maakt op 2 entreekaarten naar een van de ruim 40 attractieparken in Europa en Amerika die Halloween acties organiseren. Omdat veel landen momenteel niet toegankelijk zijn, ontvangen de winnaars een voucher die op een later moment gebruikt kan worden. De attracties Toverland en The Amsterdam Dungeon alsmede zeven attracties in Italië – waaronder  Gardaland, Magicland en Movieland Park - zijn voor Nederlanders momenteel wel toegankelijk. Meedoen kan via deze link.

Tiqets is een initiatief van vier Nederlandse ondernemers met een hoofdkantoor in Amsterdam en heeft als doelstelling om cultuur en dagattracties toegankelijker te maken voor consumenten. Tiqets verkoopt toegangskaarten voor momenteel ruim 3000 attracties en musea in meer dan 60 landen. In Nederland bedraagt het aanbod nu ruim 220 locaties. Het aantal werknemers bedraagt ruim 220. In het komende nummer van vakblad R&T een ruim interview met een van de oprichters Luuc Elzinga.

Aanmelden voor de virtuele rondleidingen en meedoen aan de prijsvraag actie via deze link 
Trefwoorden: Tiqets, rondleiding, virtueel, attractie, Halloween, gastvrijheid, marketing

CELTH
 






||| Nieuws |||

23/04/24
Exclusief voor leden
Eurocamp ziet kansen in Oranje sportzomer
Kampeeraanbieder Eurocamp ziet marketing- en saleskansen bij de grootste sportevenementen van het jaar: de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de Tour de France en de Formule 1.
15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...