Geplaatst op: 07-10-2020
Auteur: Marc Gerlings

Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg gaat door

Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg gaat door
Veilig netwerken op de beursvloer. Foto: Recreatie Vakbeurs
Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 17, 18 en 19 november 2020 kan en gaat veilig en verantwoord door. Hiervoor staan alle denkbare protocollen klaar. Ook vanuit de lokale instanties en de veiligheidsregio is groen licht gegeven voor de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux. 

Uit de maatregelen blijkt onder meer dat bezoekers zich online dienen te registeren en dat registratie op het event niet langer mogelijk is. Bezoekers kiezen daarbij voor een specifieke dag, maar niet voor een bepaald tijdsblok. "Meer dan ooit heeft de veiligheid van onze exposanten en bezoekers onze topprioriteit. Wij stellen alles in het werk om voor de recreatiesector de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen”, verklaart Roos op ’t Holt namens beursorganisator Easyfairs. Recreatie Vakbeurs is te bezoeken op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 november in Evenementenhal Hardenberg.

Trendz gedraaid

Onlangs heeft Easyfairs al warm gedraaid met Trendz, haar eerste vakbeurs sinds de corona-uitbraak. Deze inkoopbeurs is succesvol verlopen en zowel exposanten als bezoekers gaven aan zich meer dan veilig te voelen en goede zaken te hebben gedaan. Op ’t Holt: "Voor Recreatie Vakbeurs hebben wij ook alle vertrouwen in een succesvol beursverloop. Wij voelen ons daarin gesteund door onze bezoekers, want zij zijn het schoolvoorbeeld van een sector die zich heeft aangepast aan de nieuwe werkelijkheid. Zij hebben sinds de corona-uitbraak een veilige omgeving gecreëerd op haar recreatieparken, campings en overige recreatieplekken. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de coronamaatregelen te respecteren en dat de economie verder hersteld wordt.”

Recreatie Vakbeurs: safest place to meet

De coronamaatregelen voor Recreatie Vakbeurs dragen zorg voor reiniging & hygiëne, persoonlijke bescherming & detectie en fysieke afstand. Onlangs zijn alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs voor haar andere locatie in Nederland (Evenementenhal Gorinchem) succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Deze protocollen worden ook ingezet voor Evenementenhal Hardenberg. "Deze SGS-organisatie is een zeer kritische autoriteit en internationaal erkend. Hierin gaan we verder dan welke beursorganisatie dan ook, omdat we alles-op-alles zetten om de meest veilige plek te creëren om samen te komen en zaken te doen. Deze zorgvuldigheid wordt ook zeer gewaardeerd door de lokale autoriteiten”, legt Op ’t Holt uit. 

Contactloos informatie verzamelen

Op ’t Holt: "Uit de maatregelen blijkt onder meer dat er een gescheiden in- en uitgang is, dat bezoekers zich vooraf online dienen te registreren voor een specifieke dag en dat overal de anderhalve meter afstand in acht moet worden genomen. Uiteraard worden tijdens de beurs de meest aangeraakte oppervlakten regelmatig gedesinfecteerd. Ook raden we bezoekers aan om gebruik te maken van onze Smart Badge technologie. Dit is niet alleen handig, het is ook een heel veilige manier om Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Via de badge kan een bezoeker elektronisch product- en bedrijfsinformatie opvragen, zonder enig fysiek contact. Zoals iedereen van ons gewend is, is er voldoende eten en drinken verkrijgbaar. Wij verzoeken iedereen om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij de horecapunten.”

Op de website van Recreatie Vakbeurs zijn speciale COVID-19-pagina’s te vinden met informatie over alle maatregelen die genomen worden voor bezoekers en exposanten. Website Recreatie Vakbeurs: www.recreatie-vakbeurs.nl
Trefwoorden: beurs, recreatie, corona, protocol, veilig

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...