Geplaatst op: 07-10-2020
Auteur: Redactie
NRIT

Tiny Office van Droomparken genomineerd voor architectuurprijs

Tiny Office van Droomparken genomineerd voor architectuurprijs
De Tiny Office van Droomparken is genomineerd voor de prestigieuze internationale Dezeen Award in de categorie Interior, onderdeel Small workspace interior. Tiny Offices zijn kleine, moderne werkruimtes  waar mensen in een rustige, natuurlijke en inspirerende omgeving kunnen werken.

Dezeen.com is een internationaal vermaard platform voor architectuur en design. Dezeen organiseert ieder jaar een awardsprogramma voor de categorieën Architecture, Interior en Design. Iedere categorie heeft 12 subcategorieën met 5 nominaties. Inzendingen komen van over de hele wereld. Uit de 4.200 ingediende projecten zijn er 220 projecten geselecteerd waaronder dus de Tiny Office van Droomparken in de categorie Interior, subcategorie Small workspace interior. 

Inspirerende omgeving

Tiny Offices zijn kleine, moderne werkruimtes van 2,20 x 2,75 meter met een plafondhoogte die oploopt naar 4 meter. De Tiny Offices zijn bij Droomparken in de natuur geplaatst met uitzicht over water, zodat mensen in een rustige, inspirerende  omgeving gefocust kunnen werken. De 1-persoonskantoortjes zijn ontworpen door Dutch Invertuals in samenwerking met Chris Collaris Architects.Alle elementen in de huisjes zijn functioneel: van plexiglas wanden die de ruimte optisch vergroten en kunnen worden gebruikt als whiteboard, tot akoestische wanden van vilt die ook kunnen worden gebruikt als prikbord. Er is een bureau om aan te werken en een daybed om te ontspannen. De gekozen kleuren en materialen zorgen voor een prettige en esthetische werkomgeving, en het enorme raam verbind je direct met de natuurlijke omgeving. De Tiny Offices zijn voor een dagdeel te boeken bij Droompark De Zanding in Otterlo en Droompark Spaarnwoude in Halfweg.Flexibeler werken

Het idee achter de Tiny Office is dat mensen tegenwoordig steeds flexibeler werken en niet meer altijd in ongeïnspireerde kantoorruimtes willen zijn. Daarnaast trekken stellen en gezinnen er vaker korte periodes op uit, en is het af en toe nodig om te werken of af te zonderen. Tiny Offices biedt een prettige omgeving waarin één persoon zich kan terugtrekken om te denken, werken en creëren. Dit maakt Tiny Offices nu natuurlijk ook bijzonder relevant in de coronacrisis.

Publieksverkiezing

Stemmen op de genomineerden kan tot 12 oktober via dezeen.com/awards/vote Binnen iedere categorie is er een publieksprijs en een juryprijs. De publieksprijs wordt bekend gemaakt op 19 oktober. De juryprijs wordt bekend gemaakt tijdens een live event tussen 4 en 6 november. 

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, werken

||| Blogs |||

30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...
05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...
08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

24/11/20
Naturalis en IUCN organiseren Groene Verkiezingsdebat
Op donderdag 4 maart 2021 vindt het Groene Verkiezingsdebat 2021 plaats. In aanloop naar de Tweede K...
23/11/20
Werkbezoek koning bij Blijdorp
Het bezoek stond in het teken van de grote gevolgen van de corona-uitbraak voor onderzoeks- en fokprogramma’s. Diverse programma’s zijn sinds de uitbraak afgeschaald of (tijdelijk) stopgezet.
23/11/20
Plannen voor Van Gogh Homeland Expercience met zeven torens
Noord-Brabant wil met een netwerk van zeven torens verspreid over het Van Gogh Nationaal Park aan het Brabantse leisureaanbod een derde grote publiekstrekker toevoegen.
23/11/20
Commissie kiest vijf Nationale Parken Nieuwe Stijl
Vijf gebieden in Nederland worden voorgedragen voor Nationaal Park Nieuwe Stijl. Dat schrijft een commissie onder voorzitterschap van of. mr. Pieter van Vollenhoven in haar advies. Deze gebieden hebben internationaal unieke natuur-, landschaps- én cultureel erfgoedwaarden.
23/11/20
Nederlanders willen minder luchtvaart en zelf ook minder vliegen
Hoe kijken Nederlanders tegen de luchtvaart aan na de coronapandemie. Groei of juist krimp? Wat vinden ze van een vliegtax? En passen ze hun eigen gedrag aan? Motivaction onderzoek het en komt met antwoorden.
23/11/20
En hoe doet het toerisme het bij onze zuiderburen?
Hoe heeft toeristisch Nederland het ten opzichte van Vlaanderen gedaan? Die vraag pakken we op met data van het Nederlandse CBS en Toerisme Vlaanderen.
23/11/20
Hiswa te Water vangt bot bij verzekeraar
Verzekeraars NN en Vivat hoeven de organisator van de Hiswa te Water geen vergoeding te betalen voor het afgelasten van de editie 2020 van de watersportbeurs. Dat bijkt uit een gerechtelijke uitspraak.
23/11/20
Multatuli Studentenprijs voortrekkershutten zonder drempels
BUas-studente Nienke Steenbergen heeft met haar scriptie ‘Trekkershutten zonder drempels de Multatuli Studentenprijs 2020 gewonnen.