Geplaatst op: 25-09-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken
Droomparken start met zogenaamde Tiny Concerts vanuit de Tiny Houses op vakantiepark De Zanding in Otterloo. De concerten van poprock tot klassiek repertoire, van musical tot Nederlandse luisterliedjes, van zoetgevoiced tot coloratuur worden online uitgezonden. 

Het spits wordt afgebeten door Tim Akkerman, voorheen de leadzanger van de groep DiRect. Zijn optreden is op vrijdag 25 september om 15.00 uur, dat exclusief te zien het  YouTube kanaal van Droomparken. Daarna volgen er elke week nieuwe optredens, zoals dat van de musicalsterren René van Kooten en Brigitte Heitzer, de luisterliedjeszanger Raoul Michel, de sensatie van The Voice of Holland Patricia van Haastrecht, de serene Rotterdamse zangeres Thyrza, en komische operazangeres Lida Straathof.



Compleet programma

Naast hun optredens zijn er ook interviews te zien met deze artiesten waarin ze iets meer vertellen over hun repertoire, over hun loopbaan, over hun toekomst en vooral over wat hen inspireert. Dat alles gefilmd bij en in huisjes op het terrein van Droompark De Zanding in Otterlo, rondom het magic hour waarin de zon over de horizon wegkruipt.

Artiesten zoeken publiek

Producent Dick van den Heuvel van Homemade Media is blij met het initiatief van Droomparken. "Voor artiesten in deze tijd is het belangrijk om publiek te vinden. Met alle beperkende maatregelen die nog wel een tijdje zullen gelden, is "online” een geweldige oplossing. Doordat we een uiterst bevlogen en zeer ervaren crew konden verzamelen voor deze optredens, bieden we ook een optimale geluidskwaliteit en een mooie beeldvoering aan.”

Voor de optredens heeft Droomparken niet alleen het bijzondere onderkomen "Tiny House” ter beschikking gesteld maar ook het nieuwe concept "Solo Retreat” waar je in je eentje even tot rust en tot jezelf kunt komen. Rondom die huisjes vinden de optredens plaats, tussen de bomen en struiken, in de rust die het park altijd weet uit te ademen.



Profilering Droomparken

Droomparken heeft het initiatief voor "In Tiny Concert” genomen om te laten zien dat de organisatie een grote interesse heeft in cultuur, en met name muziek. "Het is mooi om te zien hoe de artiesten meteen een thuis vinden als ze op dit terrein neerstrijken,” zegt Kees Griesdoorn van Droomparken over de reeks concerten. "Kunst, theater, muziek... het zijn zaken die bijna natuurlijk horen bij een plek als Droompark de Zanding.”

Elke vrijdag om 15.00 uur van vrijdag 25 september tot  30 oktober zal er een nieuw concert worden geplaatst op het Droomparken YouTube-kanaal
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, cultuur, optredens, concerten

CELTH
 






||| Nieuws |||

15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.
03/04/24
Exclusief voor leden
Dormio start verhuur 76 appartementen in Breskens
Dormio Resorts & Hotels is gestart met de verhuur en het beheer van Breskens Apartments in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat momenteel uit drie luxe appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...