Geplaatst op: 25-09-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken
Droomparken start met zogenaamde Tiny Concerts vanuit de Tiny Houses op vakantiepark De Zanding in Otterloo. De concerten van poprock tot klassiek repertoire, van musical tot Nederlandse luisterliedjes, van zoetgevoiced tot coloratuur worden online uitgezonden. 

Het spits wordt afgebeten door Tim Akkerman, voorheen de leadzanger van de groep DiRect. Zijn optreden is op vrijdag 25 september om 15.00 uur, dat exclusief te zien het  YouTube kanaal van Droomparken. Daarna volgen er elke week nieuwe optredens, zoals dat van de musicalsterren René van Kooten en Brigitte Heitzer, de luisterliedjeszanger Raoul Michel, de sensatie van The Voice of Holland Patricia van Haastrecht, de serene Rotterdamse zangeres Thyrza, en komische operazangeres Lida Straathof.Compleet programma

Naast hun optredens zijn er ook interviews te zien met deze artiesten waarin ze iets meer vertellen over hun repertoire, over hun loopbaan, over hun toekomst en vooral over wat hen inspireert. Dat alles gefilmd bij en in huisjes op het terrein van Droompark De Zanding in Otterlo, rondom het magic hour waarin de zon over de horizon wegkruipt.

Artiesten zoeken publiek

Producent Dick van den Heuvel van Homemade Media is blij met het initiatief van Droomparken. "Voor artiesten in deze tijd is het belangrijk om publiek te vinden. Met alle beperkende maatregelen die nog wel een tijdje zullen gelden, is "online” een geweldige oplossing. Doordat we een uiterst bevlogen en zeer ervaren crew konden verzamelen voor deze optredens, bieden we ook een optimale geluidskwaliteit en een mooie beeldvoering aan.”

Voor de optredens heeft Droomparken niet alleen het bijzondere onderkomen "Tiny House” ter beschikking gesteld maar ook het nieuwe concept "Solo Retreat” waar je in je eentje even tot rust en tot jezelf kunt komen. Rondom die huisjes vinden de optredens plaats, tussen de bomen en struiken, in de rust die het park altijd weet uit te ademen.Profilering Droomparken

Droomparken heeft het initiatief voor "In Tiny Concert” genomen om te laten zien dat de organisatie een grote interesse heeft in cultuur, en met name muziek. "Het is mooi om te zien hoe de artiesten meteen een thuis vinden als ze op dit terrein neerstrijken,” zegt Kees Griesdoorn van Droomparken over de reeks concerten. "Kunst, theater, muziek... het zijn zaken die bijna natuurlijk horen bij een plek als Droompark de Zanding.”

Elke vrijdag om 15.00 uur van vrijdag 25 september tot  30 oktober zal er een nieuw concert worden geplaatst op het Droomparken YouTube-kanaal
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, cultuur, optredens, concerten

||| Blogs |||

30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...
05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...
08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

30/11/20
Exclusief voor leden
Stadspromotie: Rotterdam laat vaker zijn groen-witte kleuren zien
Rotterdam krijgt bij alle 27 toegangswegen een nieuw verkeersbord met daarop de vlag en het wapen van de stad. Het aantal borden wordt snel fors uitgebreid. Ook de vlaggen komen vaker terug in het straatbeeld.
30/11/20
Texel adventskalender op Insta
Voor veel destinaties wordt de kerstperiode ondanks de coronamaatregelen toch een onderdeel voor de ...
30/11/20
M-theater komt er toch
"Van uitstel komt geen afstel! Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht gaan vanaf 11 februari do...
30/11/20
Groenlo opent een interactief VVV Inspiratiepunt
In Groenlo is de VVV verbouwd tot een eigentijds inspiratiepunt. In het nieuwe inspiratiepunt staat ...
30/11/20
Steeds minder belangstelling voor trip naar Nederland
De website Holland.com trekt steeds minder bezoekers, ook de bezoekintentie voor Nederland daalt
30/11/20
Wat is de waarde van online sentimentdata voor toeristische vraagstukken
Het Data & Development (DDL) heeft onderzoek gedaan naar de data over het online sentiment van (potentiële) bezoekers van bestemming Nederland.
30/11/20
Druktemeters vergeleken
Gezien deze actualiteit is het DDL in september een project gestart om te komen tot een objectieve vergelijking van diverse instrumenten die ingezet kunnen worden voor bezoekersmanagement.
30/11/20
ANWB nomineert campings van het jaar en roept 191 campings uit tot Top Camping
De ANWB heeft 24 campings genomineerd voor Camping van het jaar 2021 en alvast 191 Europese campings uitgeroepen tot ANWB Top Camping.