Geplaatst op: 25-09-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken

Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken
Droomparken start met zogenaamde Tiny Concerts vanuit de Tiny Houses op vakantiepark De Zanding in Otterloo. De concerten van poprock tot klassiek repertoire, van musical tot Nederlandse luisterliedjes, van zoetgevoiced tot coloratuur worden online uitgezonden. 

Het spits wordt afgebeten door Tim Akkerman, voorheen de leadzanger van de groep DiRect. Zijn optreden is op vrijdag 25 september om 15.00 uur, dat exclusief te zien het  YouTube kanaal van Droomparken. Daarna volgen er elke week nieuwe optredens, zoals dat van de musicalsterren René van Kooten en Brigitte Heitzer, de luisterliedjeszanger Raoul Michel, de sensatie van The Voice of Holland Patricia van Haastrecht, de serene Rotterdamse zangeres Thyrza, en komische operazangeres Lida Straathof.



Compleet programma

Naast hun optredens zijn er ook interviews te zien met deze artiesten waarin ze iets meer vertellen over hun repertoire, over hun loopbaan, over hun toekomst en vooral over wat hen inspireert. Dat alles gefilmd bij en in huisjes op het terrein van Droompark De Zanding in Otterlo, rondom het magic hour waarin de zon over de horizon wegkruipt.

Artiesten zoeken publiek

Producent Dick van den Heuvel van Homemade Media is blij met het initiatief van Droomparken. "Voor artiesten in deze tijd is het belangrijk om publiek te vinden. Met alle beperkende maatregelen die nog wel een tijdje zullen gelden, is "online” een geweldige oplossing. Doordat we een uiterst bevlogen en zeer ervaren crew konden verzamelen voor deze optredens, bieden we ook een optimale geluidskwaliteit en een mooie beeldvoering aan.”

Voor de optredens heeft Droomparken niet alleen het bijzondere onderkomen "Tiny House” ter beschikking gesteld maar ook het nieuwe concept "Solo Retreat” waar je in je eentje even tot rust en tot jezelf kunt komen. Rondom die huisjes vinden de optredens plaats, tussen de bomen en struiken, in de rust die het park altijd weet uit te ademen.



Profilering Droomparken

Droomparken heeft het initiatief voor "In Tiny Concert” genomen om te laten zien dat de organisatie een grote interesse heeft in cultuur, en met name muziek. "Het is mooi om te zien hoe de artiesten meteen een thuis vinden als ze op dit terrein neerstrijken,” zegt Kees Griesdoorn van Droomparken over de reeks concerten. "Kunst, theater, muziek... het zijn zaken die bijna natuurlijk horen bij een plek als Droompark de Zanding.”

Elke vrijdag om 15.00 uur van vrijdag 25 september tot  30 oktober zal er een nieuw concert worden geplaatst op het Droomparken YouTube-kanaal
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, cultuur, optredens, concerten

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...