Geplaatst op: 25-08-2020
Auteur: Marc Gerlings

Foodhall Scheveningen toch nog open

Foodhall Scheveningen toch nog open
De Foodhall Scheveningen liep vertraging op maar is nu open. Foto: Foodhall Scheveningen.
Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, maar eindelijk openen de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen. Sinds maandag 24 augustus kunnen bezoekers hun hart ophalen bij deze aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten zich geheel volgens de RIVM-richtlijnen kunnen genieten van lekker eten en drinken.

Met achttien keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen,  Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalt de Foodhall ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar Scheveningen; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Horeca naar de zijkant

De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.

Adres: Scheveningen 1, 2586 ZZ Den Haag
Openingstijden: 7 dagen per week, 11.00 tot 22.00 uur
Foodhall Scheveningen op Facebook
Foodhall Scheveningen op Instagram
Foodhall Scheveningen website
Topics:Horeca, Leisure
Trefwoorden: food, horeca, Scheveningen, leisure, strand, boulevard

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
13/12/19
Pleasure for all! Hoe gastvrij zijn vrijetijdsbedrijven …?
Nederland heeft 2 miljoen mensen met een beperking. Wat doet de vrijetijdssector om ook deze gasten een warm welkom te heten?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

18/09/20
Rotterdam bereidt Eurovisie Songfestival voor met 4 scenario's
In de eerste maanden van het nieuwe jaar wordt bepaald hoe het 65ste Eurovisie Songfestival in Rotterdam er precies uit zal zien.
17/09/20
Gasten en medewerkers maken zaterdag kust schoon
Het is de derde maal dat Roompot aan de World Cleanup Day deelneemt.
16/09/20
Exclusief voor leden
Eenvijfde Nederlanders loopt corona op in vrijetijdssector
In hoeverre is de vrijetijdsbranche verantwoordelijk voor het oplopend aantal besmettingen? Met de epidemologische rapporten van het RIVM vanaf 1 juli analyseert de redactie van NRIT de situatie.
09/09/20
Gastvrij Nederland doet beroep op Tweede Kamer voor betere steunmaatregelen sector
Deze morgen debatteert de Tweede Kamer met staatssecretaris Mona Keijzer van EZK over toerisme. Gastvrij Nederland heeft bij de commissieleden een wensenlijstje neergelegd. Kern is dat zij voor de sterk getroffen sector maatwerk binnen de generieke steunpakketten wil.
07/09/20
KunstRAI gaat toch door in 2020 openingsdag op 15 oktober
De KunstRAI kon in april van dit jaar niet plaatsvinden door de coronacrisis. De beurs gaat toch door en opent op 15 oktober .
03/09/20
Woudagemaal krijgt munt het Woudagemaal Vijfje
Het Woudagemaal Vijfje is de negende uitgifte in de werelderfgoed herdenkingsmuntenserie en viert het honderdjarig bestaan van het Ir. D.F. Woudagemaal.
02/09/20
Retail Schiphol wil stevig saneren
Winkelmedewerkers van Schiphol Airport Retail (SAR) komen in actie tegen een plan van hun directie o...
01/09/20
Exclusief voor leden
Bonnefanten werkt samen met Amsterdam en Rotterdam in tonen videokunst BLKNWS
Het videokunstwerk BLKNWS (Black News) van de uit Los Angeles afkomstige filmmaker en kunstenaar Kahlil Joseph zal vanaf half september tegelijk te zien zijn in Amsterdam, Maastricht en Rotterdam.