Geplaatst op: 25-08-2020
Auteur: Marc Gerlings

Foodhall Scheveningen toch nog open

Foodhall Scheveningen toch nog open
De Foodhall Scheveningen liep vertraging op maar is nu open. Foto: Foodhall Scheveningen.
Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, maar eindelijk openen de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen. Sinds maandag 24 augustus kunnen bezoekers hun hart ophalen bij deze aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten zich geheel volgens de RIVM-richtlijnen kunnen genieten van lekker eten en drinken.

Met achttien keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen,  Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalt de Foodhall ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar Scheveningen; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Horeca naar de zijkant

De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, markt. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.

Adres: Scheveningen 1, 2586 ZZ Den Haag
Openingstijden: 7 dagen per week, 11.00 tot 22.00 uur
Foodhall Scheveningen op Facebook
Foodhall Scheveningen op Instagram
Foodhall Scheveningen website
Topics:Horeca, Leisure
Trefwoorden: food, horeca, Scheveningen, leisure, strand, boulevard

||| Blogs |||

29/05/20
Wie breekt de macht van de Online Travel Agency’s?
Leisure Brains begrijpt er geen (J)OTA van dat er nog een OTA bestaat…. Ze vragen zich af of omdenken kans van slagen heeft.
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/09/20
KHN: horeca sluiten na 24:00 is geen oplossing
KHN vindt dit een slecht plan en legt uit waarom.
16/09/20
Exclusief voor leden
Eenvijfde Nederlanders loopt corona op in vrijetijdssector
In hoeverre is de vrijetijdsbranche verantwoordelijk voor het oplopend aantal besmettingen? Met de epidemologische rapporten van het RIVM vanaf 1 juli analyseert de redactie van NRIT de situatie.
16/09/20
Gewerkte uren in recreatie en horeca nog steeds niet op niveau
Hoe ontwikkelde het aantal gewerkte uren tijdens de coronacrisis in horeca en recreatie?
16/09/20
Nog twee weken om de SLIM-regeling aan te vragen
Mkb-ondernemers kunnen nog tot en met 30 september de SLIM-subsidie aanvragen om loopbaan- en scholingsadviezen voor werknemers te krijgen of een bedrijfsschool op te richten.
13/09/20
Horeca een van de koplopers bij NOW 2.0
UWV heeft in totaal ruim 63.000 aanvragen toegekend voor de tweede Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 2.0).
11/09/20
Fort Nieuwersluis vol kleinschalige initiatieven
Fort Nieuwersluis dat te vinden is tussen Breukelen en Loenen is heropend. Als laatste werd de comma...
09/09/20
Exclusief voor leden
Hoe overleeft je hotel de coronacrisis?
Deskundigen verwachten dat 5% tot 10% van de Nederlandse hotels de coronacrisis niet zal overleven. Hoe voorkom je dat jouw hotel in de gevarenzone komt? Op het jaarlijkse Hotelevent geven deskundigen antwoorden en richting.
09/09/20
Gastvrij Nederland doet beroep op Tweede Kamer voor betere steunmaatregelen sector
Deze morgen debatteert de Tweede Kamer met staatssecretaris Mona Keijzer van EZK over toerisme. Gastvrij Nederland heeft bij de commissieleden een wensenlijstje neergelegd. Kern is dat zij voor de sterk getroffen sector maatwerk binnen de generieke steunpakketten wil.