Geplaatst op: 20-08-2020
Auteur: Marc Gerlings

Applaus en donaties voor pr-actie We Love Reddingsbrigade

Applaus en donaties voor pr-actie We Love Reddingsbrigade
Meer budget voor de Reddingsbrigade.
Casper van Diemen zag de nood bij de Reddingsbrigade. Als eigenaar van pr-bureau Van Diemen PR zocht hij natuurlijk een pr oplossing. Het leverde applaus en donaties op.

Casper: "Wij zijn gek op ondernemende mensen met bakken energie. Wanneer zij mooie ideeën hebben om aandacht te trekken voelen wij ons geroepen om daarnaast te gaan staan door het idee of concept verder aan te scherpen en onder de aandacht te brengen van de media. Eén van die relaties met bakken energie is Rob Lammers (uitbater van strandrestaurant Nederzandt in Noordwijk). Hij verwondert zich over de beperkte middelen van de Nederlandse reddingsdienst. Waarbij er constant media-aandacht is voor mensen in nood, maar niet voor het structurele tekort aan medewerkers, materieel en budget van de reddingsbrigade zelf. Men beschouwt deze vrijwilligers als een vanzelfsprekendheid."

Vliegtuig met mega banner en media uitgenodigd

In deze tijd verwacht je meteen een online stunt maar Casper koos voor communicatie boven het strand. "We hebben gewerkt aan een PR-stunt genaamd ‘We Love reddingsbrigade’. We hebben een donatiepagina gemaakt en Rob wist een vliegtuig te strikken met mega banner. Met daarop uiteraard de tekst ‘we love reddingsbrigade’ dat de gehele kustlijn van Noord-Holland en Zuid-Holland langs vloog. Mensen waren letterlijk aan het applaudisseren op het strand. Wij hebben media uitgenodigd om erbij te zijn met prachtige aandacht en dat leverde een lekker groot item op in onder meer Hart van Nederland. Daarnaast was er ook veel aandacht in andere media. Hulde voor de energie van Rob en wat lekker om hieraan bij te mogen dragen door onze skills in te zetten."
Link: https://www.doneeractie.nl/we-love-reddingsbrigade/-45254
Topics:Marketing
Trefwoorden: reddingsbrigade, strand, Noordzee, Noordwijk

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 

||| Blogs |||

28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
13/05/20
Meer marketing? Nu even geen Holland-promotie!
Hans van Leeuwen vindt dat er geen geld moet worden gestoken in Holland Promotie maar juist ondernemers moeten worden ondersteund.
24/03/20
Leidt het coronavirus straks tot een reset in ons denken en handelen?
En dan nu wat positief nieuws over het coronavirus2020. Alleen al om de allitererende getallen zou j...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/09/20
Exclusief voor leden
Attractiepark Duinrell verlengt seizoen met dino's
Naast de 40 attracties en 21 glijbanen in het Tikibad, kunnen gasten tijdens hun bezoek aan Duinrell speuren naar 20 levensgrote én bewegende dinosaurussen.
22/09/20
Gastvrijheid Den Haag voor mensen met een beperking
The Hague Marketing Bureau, Stichting Voorall en de gemeente Den Haag hebben hun krachten gebundeld en een stadsroute samengesteld die mensen met een beperking langs koninklijke highlights brengt.
20/09/20
Naamsbekendheid Nederlandse Hanzesteden fors gestegen
De negen Hanzesteden in Oost-Nederland zijn flink in bekendheid gestegen, zowel binnen Nederland als bij Duitsers en Belgen.
18/09/20
Rotterdam bereidt Eurovisie Songfestival voor met 4 scenario's
In de eerste maanden van het nieuwe jaar wordt bepaald hoe het 65ste Eurovisie Songfestival in Rotterdam er precies uit zal zien.
16/09/20
Half miljoen bezoeken voor druktemonitor Gelderland
Diverse DMO's hebben deze zomer druktemeters ingezet. Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is de eerste die met resultaten komt. En die vallen niet tegen.
14/09/20
Snel extra gasten nodig voor zeilvloot
Uit circa 400 authentieke schepen bestaat de Hollandsche Zeilvloot. Deze zijn niet alleen van cultuu...
14/09/20
Nieuwe campagne en opvallende slogan voor Zeeland
Zeeland zet samen met bewoners, ondernemers en organisaties alle zeilen bij voor een goed toeristisch najaar. Daarvoor is de campagne ‘Zeeland. Niet normaal Mooi’ ontwikkeld. Ondernemers kunnen met een online koolkit meedoen. Een campagne is volgens VVV Zeeland hard nodig om de toeristische sector gezond te houden.
14/09/20
Toeristisch-recreatieve platforms sluiten aan bij Limburg Marketing
Donderdagavond 10 september 2020 hebben de voorzitters van de Toeristische Platforms van Peel & ...