Geplaatst op: 13-07-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Breebronne neemt e-waterfiets in gebruik

Breebronne neemt e-waterfiets in gebruik
De waterfiets heeft een enorm slecht imago, oubollige zwanen die ook nog eens loeizwaar trappen. De e-waterfiets moet daar verandering in brengen. Naast de elektrische ondersteuning is verder opvallend dat recreëren op het water voorop staat. Vakantiepark BreeBronne in Maasbree neemt als eerste in Nederland twee elektrische waterfietsen van Ceclo in gebruik.

Volgens Viktor Ponten, eigenaar van Ceclo Nederland, blijft de traditionele waterfiets achter in uitstraling, comfort en vaareigenschappen. "Het trendy en luxe ontwerp van de Ceclo geeft de waterfiets een nieuw imago en toont aan dat het niet langer een knullig bootje hoeft te zijn in de vorm van een zwaan of een eend, of zelfs eentje met glijbaan”. De waterfietsen van Ceclo passen dan ook goed bij de zichtbare trend van steeds meer luxe en comfort op de Nederlandse parken.Mooi design

De Ceclo Original is een innovatief vaartuig, dat dankzij de ondersteuning van de elektrische motor en het gestroomlijnde design over goede vaareigenschappen beschikt. De waterfiets is ontworpen als eco-vriendelijk vaartuig en waar mogelijk gebouwd van gerecyclede en duurzame materialen. Hij wordt met de hand gebouwd en biedt met een lengte van bijna vier meter ruimte aan drie tot vier personen.

Dankzij de elektrische trapondersteuning haalt de Ceclo snelheden van 7 tot 10 kilometer per uur. Dat is drie keer zo snel als een normale waterfiets. De fabrikant mikt met de Ceclo niet alleen op vakantieparken, maar ook op grachtentochten in toeristische steden of andere recreatiegelegenheden aan het water. Uniek en onderscheidend aanbod

Vakantiepark BreeBronne in Maasbree heeft de Nederlandse primeur. Vanaf vrijdag kunnen gasten van het park ermee uitvaren, bijvoorbeeld voor een romantische picknick of een bezoek aan één van de strandjes. Eigenaar Roy Hermans zag als eerste toekomst in deze nieuwe vorm van recreatie. "Het is een uniek en onderscheidend aanbod voor onze gasten, een activiteit op het park die iedereen geweldig gaat vinden”, stelt hij. Trefwoorden: dagrecreatie, watersport

||| Blogs |||

08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
30/06/20
De serieuze business achter prikbordjes
De serieuze business achter prikbordjes
30/06/20 · · Yvonne van den Nieuwenhuizen | Lees meer
Pinterest wordt in Nederland door bedrijven nauwelijks ingezet. Dat is jammer want je kunt er gratis meer dan 3,5 miljoen consumenten mee bereiken. Hoe? Dat lees je in het blog van Yvonne.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

25/09/20
Derde marathon op schaal gaat door in Madurodam
Het Haagse themapark Madurodam houdt op zondag 4 oktober de derde editie van haar eigen marathon speciaal voor kinderen.
25/09/20
Sterke groei online bestedingen maar niet in vrijetijdssector
De online bestedingen van Nederlandse consumenten groeiden in het tweede kwartaal van 2020 met 12% naar 6,36 miljard euro. De vrijetijdssector had part noch deel in deze groei en moest een dip incasseren
25/09/20
Beerze Bulten lanceert Avonturenpad Beerze Rangers
Deze week lanceerde Vakantiepark Beerze Bulten een nieuw avonturenpad in de bossen van Beerze genaamd Beerze Rangers.
25/09/20
Online concerten vanuit Tiny Houses Droomparken
Droomparken start met zogenaamde Tiny Concerts vanuit de Tiny Houses op vakantiepark De Zanding in Otterloo. De concerten van poprock tot klassiek repertoire, van musical tot Nederlandse luisterliedjes, van zoetgevoiced tot coloratuur worden online uitgezonden.
25/09/20
Hoe ontwikkel je een toeristisch product?
Het European Tourism Futures Institute (ETFI) organiseert samen met het Centre for the Promotion of Imports (CBI) drie gratis webinars waarin het ontwikkelen van een toeristisch product centraal staat.
24/09/20
De feiten: uitgaand reisverkeer harder getroffen inkomend toerisme
Dat het internationale reisverkeer van en naar ons land door de coronacrisis sterk geraakt is, mag geen verrassing zijn. Het CBS heeft nu ook cijfers die dat keihard staven.
24/09/20
Helft minder passanten in binnensteden en winkelcentra
Het is in winkelcentra nog steeds veel minder druk van voor corona. Maar de verschillen tussen de centra zijn groot. Waardoor wordt dat veroorzaakt?
24/09/20
KLM schaalt vluchten niet verder op
Luchtvaartmaatschappij KLM heeft veel last van de aangescherpte reisadviezen in diverse Europese landen. De eerder geplande opschaling gaat niet door. Ook de winterdienstregeling zit qua capaciteit maar op 55% ten opzichte van die van 2019.