Geplaatst op: 30-06-2020
Auteur: Marc Gerlings

Hotelketen Fletcher op overnamepad

Hotelketen Fletcher op overnamepad
Arc Hotel wordt Strandhotel Renesse. Foto: Fletcher.
Het Arc Hotel in Renesse heeft per 15 maart jl. de deuren gesloten in verband met de coronacrisis. Het ging daarvoor al niet goed met het bedrijf. Vervolgens is het hotel failliet gegaan. Fletcher Hotels heeft het hotel overgenomen en zal vrijdag 3 juli aanstaande de deuren weer openen.

"Het noodgedwongen moeten sluiten van een hotel door de huidige eigenaar gunnen we niemand, maar het feit dat hotels, in dit geval gratis aangeboden worden aan Fletcher Hotels spreekt van vertrouwen. Wij zien dit als een groot compliment. Het onderbrengen van hun hotel bij Fletcher, biedt ons de kans om te laten zien waar wij goed in zijn”, vertelt Rob Hermans - CEO van Fletcher Hotels.

Het hotel in Renesse zal vanaf vrijdag onder de naam Fletcher Strandhotel Renesse weer geopend zijn. Het is een typisch Fletcher hotel, vlakbij het strand in het mooie Zeeland. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers, een mooi restaurant, bar en een terras voor het hotel. Een hotel dat uitermate geschikt is om vakantie te vieren in eigen land, meldt Fletcher erbij.

Fletcher hotel nummer 101

Voor Fletcher is het hotel in Renesse nummer 101. De hotelketen verwacht dat er dit jaar nog meer hotels aangeboden worden waardoor de keten de mogelijkheid krijgt om door te groeien. "Voor Fletcher betekent dit dat we in staat gesteld worden onze positie in Nederland verder te verstevigen waardoor er nog meer werkgelegenheid komt en onze continuïteit verder gegarandeerd wordt”, aldus Rob Hermans - CEO van Fletcher Hotels.
Trefwoorden: hotel, failliet, overname, Zeeland, Renesse, strandhotel

CELTH
 





||| Nieuws |||

20/03/24
Exclusief voor leden
Geen ruimte voor uitstel Natuurherstelwet
De Europese Natuurherstelwet leek er te komen en daarmee waren veel natuurbeheerders en recreatiegebieden blij. Nu wil Hongarije tegenstemmen. MVO Nederland reageert daarop. "Voor uitstel of afstel is geen ruimte."
20/03/24
Regeneratieve vakantie-ervaringen in Denemarken
In Denemarken kunnen toeristen meewerken aan natuurbehoud. Visit Denmark start met vier proefreizen en ze zoeken daarvoor Nederlandse en Duitse toeristen. Ze noemen het regeneratieve vakantie-ervaringen.
15/03/24
Ontwikkeling ‘Knopen Lopen Zuid-Limburg' netwerk op volle toeren
De zestien gemeenten, de Provincie Limburg en Visit Zuid-Limburg zijn sinds 2017 bezig met de ontwikkeling van het nieuwe wandelnetwerk. Het nieuwe netwerk gaat gepaard met nieuwe knooppuntenpalen inclusief QR-codes waarmee de wandelaar extra informatie kan opvragen.
15/03/24
ZooParc Overloon bouwt verblijf voor nieuwe diersoort: nevelpanters
Eind maart start de bouw van het nieuwe verblijf in ZooParc Overloon voor de komst van nevelpanters. Het park wil bijdragen aan het opbouwen van een reservepopulatie van deze kwetsbare diersoort.
15/03/24
Visit Wadden roept op om drones thuis te laten bij bezoek aan Waddengebied
Uit recent onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat drones voor recreatief gebruik vogels kunnen storen. Daardoor worden hun overlevingskansen verkleind.
14/03/24
Kampeerbosje Leerdam en De Dassenburcht winnen Gouden Haring
In de categorie Goud Waard ontving Natuurkampeerterrein Kampeerbosje Leerdam een Gouden Haring voor hun prominente rol in het behoud en de versterking van het netwerk Natuurkampeerterreinen.
29/02/24
Marieke Frank wordt directeur Routebureau Veluwe
Marieke Frank wordt de nieuwe directeur van Routebureau Veluwe. Met ingang van 1 maart zal zij officieel starten in deze functie. In samenwerking met de oud-directeur Henk Mogezomp is het overdrachtsproces ingezet.
12/02/24
Via grondruil bijzondere natuur mogelijk langs de Lek
In de Achthovense Uiterwaarden, gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden, heeft het Zuid-Hollands Landschap 15,5 hectare aangekocht. Dat werd mogelijk door grond te ruilen en tegelijkertijd recreatie te behouden.