Geplaatst op: 28-02-2020
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Focus op het buitenland: Welt der Freizeit

Focus op het buitenland: Welt der Freizeit
De binnenlandse vakantiemarkt is al jaren een stabiele markt waar nog maar weinig groei in zit. Bedrijven die willen groeien, moeten zich richten op het buitenland. Meest voor de hand liggen dan Belgie en Duitsland waar Nederland Vakantieland al redelijk bekend is. Dat betekent ook dat vakbeurzen een meer internationale focus moeten krijgen.

Messe Kalkar heeft dat goed begrepen en organiseert op 7 & 8 oktober 2020 voor de tweede keer de Beleving Vakbeurs Welt der Freizeit. Ingericht als Met een complete camping als beursvloer en een backstagetour over attractiepark Wunderland Kalkar. Daarmee wordt de beleving optimaal en wordt een mooie cross-over gemaakt naar de dagrecreatie die voor bedrijven in de verblijfsrecreatie steeds belangrijker wordt.

7.000 m2 grote camping

De beurs is opgezet als een 7.000 m² groot campingterrein. Wanneer je eenmaal de slagboom gepasseerd bent, ga je via de receptie en speeltoestellen naar de innovatieplaats, de waterattracties of het glampingbos met comfortabele kampeermogelijkheden. Hier ontmoeten nieuwe trends en bewezen succesformules elkaar. Zonder twijfel één van de vele highlights is een escaperoom in een glampingtent!

Congres Het leukste dagje uit over de grens

Voor wie zijn kennis wil verdiepen over grensoverschrijdend ondernemen, is er het congres 'Het leukste dagje uit over de grens'. Het congres wordt georganiseerd door Messe Kalkar, PleisureworldNRIT en het ‘Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland e.V. (BVCD)’.

Interactief

Welt der Freizeit is als nieuwe internationale vakbeurs onderscheidend door haar interactieve karakter en de vele demonstraties. De beurs trekt bezoekers uit het brede veld van de vrijetijdssector, maar ook voor partijen uit de zorg- en retailsector, gemeenten en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben.

Meer weten?

Meer weten voor bezoek of een stand? Bezoek de website weltderfreizeit.de of neem direct contact op via info@weltderfreizeit.de of +49 (0)2824 910 155.
Link: https://weltderfreizeit.de/nl/
Trefwoorden: beurzen, congressen, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken, Duitsland

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
09/03/20
Pleasure for all!; overprikkelde dagattracties in Nederland …?
Goed nieuws voor 20 procent van de wereldbevolking die overprikkeld is: ‘Six Flags’ 26 theme par...
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

24/07/20
Verkiezing Leukste uitje van Nederland 2021 van start
De ANWB is weer gestart met de verkiezing van het Leukste uitje van Nederland 2021.
20/07/20
Exclusief voor leden
2019: Minder bezoek aan grote Europese attractieparken
Het bezoek aan grote Europese attractieparken is in 2019 gedaald. Wereldwijd groeide het bezoek. Dat blijkt uit het Global Attractions Attendance Report van AECOM en TEA.
15/07/20
Apenheul opent nieuwe speeltuin met gorillahoofd van zes meter
Apenheul heeft een nieuwe speeltuin geopend. De speeltuin is bijzonder gezien de unieke locatie middenin een heuvelachtig bos en natuurlijk door het enorme gorillahoofd waarin gespeeld kan worden.
13/07/20
Miljoenenverlies voor Blijdorp, dierentuin start actie
De coronacrisis hakt er bij Diergaarde Blijdorp flink in. De stichting kijkt aan tegen een miljoenenverlies en roept iedereen op de dierentuin financieel te steunen.
11/07/20
Levensgrote KLM DC-3 is Madurodam’s nieuwste attractie
Madurodam heeft een nieuwe attractie waar de luchtvaart en de Nederlandse ondernemersgeest centraal staat. Na een bouwtraject van ruim 1,5 jaar opende de cabin crew vanochtend voor het eerst voor bezoekers de deur in van de levensgrote zilvergrijze KLM DC-3.
08/07/20
Prijzen in de branche lopen op, niet zo sterk als vorig jaar
De prijzen voor consumentengoederen en -diensten lopen langzaam weer op. Ook in onze branche lopen de prijzen weer op.
07/07/20
Kamperen op Archeon met uniek driedaags arrangement
Museumpark Archeon heeft voor het eerst een eigen camping. Het park heeft hiervoor de samenwerking gezicht met Outstanding die normaal gesproken tenten levert voor festivals en evenementen. De camping is alleen te boeken met een driedaags arrangement in de maanden juli en augustus.
01/07/20
Richtlijnen voor toegankelijke dagjes uit in de 1,5 meter samenleving
Staatssecretaris Mona Keijzer heeft gisteren de richtlijnen voor toegankelijke dagjes uit in de 1,5 m samenleving in ontvangst genomen.