Geplaatst op: 27-02-2020
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Glamping- en safaritenten voor De Betteld

Glamping- en safaritenten voor De Betteld
Grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties start met verhuur glampingtenten en safaritenten.

De Betteld in Zelhem, onderdeel van de Betteld Groep, voegt glampingtenten en safaritenten toe aan haar assortiment. In totaal zijn dit 10 glampingtenten en 7 safaritenten. De tenten worden allemaal geplaats aan het water op het nieuwe veld Waterkant en het bestaande Natuurveld.

Glampingtenten

De 10 Glampingtenten zijn volledig ingericht met 6 bedden, een keukentje, zithoek en terras. Ze zijn klaar om zo in te trekken en hebben alle benodigdheden voor een fijn verblijf. De tenten staan op houten vlonders op het nieuwe veld Waterkant en, zoals de naam al verklapt, staan ze direct aan de recreatieplas en het strand.Safaritenten

De Safaritenten staan op het Natuurveld en zijn volledig ingericht voor 6 personen. Er komen in totaal 7 tenten te staan die zijn voorzien van een stoere steigerhouten inrichting, 6 bedden, een keukentje, zithoek en houten vloer met terras. Ze zijn direct klaar voor gebruik en hebben alles wat nodig is voor een prettig vakantieverblijf. Het overnachten in een Safaritent zal het verblijven op de Betteld een nieuwe invulling geven.Vakantie met meer luxe

In de nieuwe en ingerichte tenten krijgt kamperen op de Betteld in Zelhem een volledig nieuwe betekenis. De natuur is dichtbij, er is meer luxe en meer gemak. Het is instap-klaar-kamperen op het grootste christelijke vakantiepark in Nederland. De Betteld in Zelhem is onderdeel van de Betteld Group met vier vestigingen in Nederland en een vestiging in België.

Uitgebreid programma

De Betteld Zelhem is een vakantiepark en conferentiecentrum met een uitgebreid christelijk programma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Voor de kinderen en de jeugd wordt er samengewerkt met Stichting Royal Mission onder leiding van Martin en Karin Koornstra. Het kinderwerk heet MEGA-kids en het jeugdwerk heet Royal Adventure. Dit jaar werkt de Betteld voor het eerst samen met een professioneel animatieteam voor sport en spel. Er is van alles te beleven voor het hele gezin. Tevens is De Betteld gastheer van vele conferenties. Hiervoor zullen deze tenten ook als onderkomen voor conferentiebezoekers uitermate geschikt zijn.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, campings, kampeerterreinen, Glamping, verhuurtenten

||| Blogs |||

30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
03/12/19
Referentiekader ontbreekt voor vitale vakantieparken
Referentiekader ontbreekt voor vitale vakantieparken
03/12/19 · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Weet u nog mijn vorige column met daarin een vurig pleidooi dat het tijd wordt voor een minister van...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

03/04/20
Honderden miljoenen omzetverlies voor Zeeuwse toeristische bedrijven
De Zeeuwse toeristische sector leidt tot 10 mei een direct omzetverlies van 220 miljoen euro. Als de maatregelen na 10 mei worden voortgezet, loopt de schade nog verder op tot mogelijk 841 miljoen euro. Dan verdampt meer dan 60% van de jaaromzet.
03/04/20
De kracht van online vermaak tijdens de coronacrisis
Hoe kun je jonge gasten aan je binden als je bedrijf is gesloten? Richard Otten van Team Animation geeft je heel veel praktische tips zodat je voor de doelgroep zichtbaar blijft.
03/04/20
Recreatie kan venster op het landschap verbeteren
Nederland zit nog volop in de coronacrisis maar Stichting Groene Koepel zet al wel een congres uit v...
30/03/20
Wat adviseert Alfa Accountants de leisurebranche tijdens coronacrisis
Wat betekenen de verschillende economische steunmaatregelen die het kabinet heeft genomen in verband met de coronacrisis voor de leisurebranche? Wim Kappers, directeur van Alfa in Hardenberg en Nijverdal en specialist in de recreatiesector, zet het op een rijtje.
29/03/20
Lappendeken aan maatregelen voor verblijfsrecreatie, HISWA-RECRON spreekt van chaos
Het besluit zat er al een tijdje aan te komen: Alle vakantieverblijven in Zeeland gaan op last van d...
26/03/20
Verblijfsrecreatie en het coronavirus
Het coronavirus leidt tot uiteenlopende besluiten bij de verblijfsrecreatie. Zo blijft Roompot vooralsnog in aangepaste versie open, terwijl Center Parcs tussen 13 en 16 maart besloot alle parken te sluiten. Baptiste van Outryve van Roompot en Marthijn Tabak van Center Parcs geven een toelichting.
24/03/20
Samen uit de crisis: R&T gratis
In een normale wereld verschijnt vakblad R&T gewoon op papier. De artikelen uit R&T verschij...
16/03/20
Borgstelling MKB staat open, wat is er mogelijk?
Het was al aangekondigd maar sinds vandaag staat de verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling open. Wat betekent dat voor ondernemers?