Geplaatst op: 20-02-2020

Landgoed Hizzard voor de tweede keer Camperlocatie van het jaar

Landgoed Hizzard voor de tweede keer Camperlocatie van het jaar
Landgoed Hizzard in Friesland is door camperaars gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2020. Dit is een prijs van Campercontact, één van Europa’s grootste camperplaatsenplatforms. De camperlocatie scoort met een 9,76 het hoogst op Campercontact.com. Het is voor het eerst dat een camperlocatie die onderscheiding twee keer krijgt.

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.800 camperlocaties die camperaars kunnen vinden via de app en op de website van Campercontact. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2019) minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag één jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

Eerste prijs: Camperplaats Landgoed Hizzard

Bezoekers waarderen Camperplaats Landgoed Hizzard om de prachtige locatie midden in de natuur. Er heerst rust, de voorzieningen zijn netjes en er is veel aandacht voor de gasten. Deze camperlocatie ligt op een voormalig boerenbedrijf in het Friese landschap, vlak bij het dorpje Lollum en je hebt een reservering nodig om er te overnachten. Eigenaren Piet en Martha Kaastra: "We hadden niet verwacht dat we hem weer zouden winnen en vinden het geweldig dat we zo gewaardeerd worden door onze gasten."  

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats eindigt Campererf Kweetal in de provincie Zuid-Holland. Deze camperlocatie in Schelluinen scoort gemiddeld een 9,63. De derde plaats gaat naar de camperplaats De Wellinghoeve in Groessen, die twee honderdsten lager scoort.

Overige Europese winnaars camperlocatie van het jaar 2020
België: Camperlocatie Natuur Mobilhome Parking in Meeuwen-Gruitrode, Limburg (B).
Duitsland: Camperlocatie Höhenblick in Oberbrombach, Rijnland-Palts.
Italië: Area Camper Kartodromo Matera in Matera, Basilicata.
Frankrijk: Aire de Camping-Car Labarraque in Orriule, Nouvelle-Aquitaine.
Spanje: Finca Levantri in Dolores, Valencia. 

Over Campercontact en de NKC

Met ruim 33.000 camperlocaties in 58 landen, is Campercontact een van Europa’s grootste platforms voor camperlocaties. Maandelijks gebruiken 180.000 camperaars de app. Campercontact is opgezet voor én door camperaars, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om locaties toe te voegen en reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen. 

Campercontact is onderdeel van de NKC, Europa's grootste camperclub. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto.
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, camperplaatsen, kampeerauto's, awarads

CELTH
 






||| Nieuws |||

15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.
03/04/24
Exclusief voor leden
Dormio start verhuur 76 appartementen in Breskens
Dormio Resorts & Hotels is gestart met de verhuur en het beheer van Breskens Apartments in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat momenteel uit drie luxe appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...