Geplaatst op: 17-12-2019
Auteur: Redactie
Uitgever: NRIT

Eerste Largo gasten komen aan op luxe Domein Het Camperveer

6 luxe appartementen voortaan ook online boekbaar

Eerste Largo gasten komen aan op luxe Domein Het Camperveer

Na een succesvol testweekend komen de eerste Largo-gasten vrijdag aan op het luxe resort Domein Het Camperveer. Hiermee schiet het kleinschalige resort onmiddellijk goed uit de startblokken. De 6 luxe appartementen in Villa Helena op het resort staan nu ook online en zijn boekbaar.


Eind oktober kondigde Largo, aanbieder van luxe woningen en resorts, aan dat 6 watervilla's en 5 villa's op Domein Het Camperveer boekbaar waren.  Anderhalve maand later gaat het het kleinschalige luxe resort aan het Veerse Meer officieel open. Het afgelopen weekend testten enkele partners de woningen uit. Aan de vooravond van de kerstvakantie komen de eerste gasten vrijdag op het domein aan en nemen hun intrek in een van de 11 luxe villa’s.


6 luxe appartementen

Groot nieuws voor het park is dat de 6 luxe appartementen in het statige Villa Helena voortaan ook boekbaar zijn op Largo.nl. De 4 appartementen voor 4 personen en 2 voor 6 personen zijn erg ruim gebouwd en met oog voor details afgewerkt. Allen beschikken over een ruime woonkamer met fraaie zithoek en een open keuken voorzien van alle gemakken. De aparte slaapkamers hebben uiteraard elk een eigen badkamer met inloopdouche. De 6-persoons appartementen, gelegen op de tweede verdieping, beschikken bovendien over een balkon dat toegankelijk is vanuit de woonkamer en waarvan de gasten van het prachtige zicht en de natuur kunnen genieten. Het statige Villa Helena bevindt zich aan de rand van een grote waterpartij. Net als bij de 11 villa’s kunnen de eerste gasten er vanaf 20 december verblijven.

 
Art of Leisure

Wie al een verblijf in een van de Largo vakantievilla’s en/of -resorts boekte weet dat een verblijf bij Largo de ideale vakantie is dankzij de combinatie van persoonlijke vrijheid en luxe ontzorging, zeg maar "The Art of Leisure”. Wat die vakantie zo bijzonder maakt zijn die talloze kleine details waar Largo garant voor staat, en die aanwezig zijn zowel in de service als in de hoogwaardige woningen en resorts die met zorg zijn geselecteerd. Kwaliteit en uniciteit zijn hierbij leidend, maar ook de aanwezigheid van water is essentieel voor de beleving van Largo’s gasten.

 

Typische Engelse stijl

Met die vaste waarden in het achterhoofd is ook het prachtige nieuwe Domein Het Camperveer aan de rand van het Veerse Meer in Zeeland met een penseel getekend, door vakmannen gebouwd en door de beste stylisten afgewerkt. De ruime luxe appartementen en watervilla’s zijn in de typische Engelse stijl ontwikkeld - door de Romantiek (begin 19de eeuw) geïnspireerd - en stralen alles uit wat men van die stijl verwacht: prachtige vergezichten, oog voor detail, absolute rust en stilte in het midden van de natuur.


Negende resort

Het Domein Het Camperveer is het negende resort van Largo, waarvan acht in Zeeland. Die 9 Largo resorts hebben de afgelopen jaren een bijzonder sterke reputatie opgebouwd bij het Largo publiek dat hoge eisen stelt bij zijn/haar vakantie.

Link: https://news.largo.nl/eerste-largo-gasten-komen-aan-op-luxe-resort-domein-het-camperveer?utm_source=email&utm_medium=campaign&utm_id=campaign_UGhb_0xQJ.contact_NzZr_z2X5
Trefwoorden: Watervilla's, luxe appartementen

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.
22/03/24
Exclusief voor leden
Wereldreistrends
Een interessant onderzoek van Skyscanner die het recente boekgedrag van reizigers wereldwijd in kaart heeft gebracht. Ze rapporteren over reisplannen voor de periode juni-augustus 2024 en spiltsen die uit naar regio.
20/03/24
Veel reisverkeer met Paasweekend
Parijs, Barcelona en Amsterdam zijn de meest populaire bestemmingen voor Nederlanders tijdens het Paasweekend. Naar Nederland komen vooral Duitsers, Belgen en Italianen. De Fransen volgen op plek 4. Dat ziet Booking.com in haar data.
14/03/24
Nederlanders zijn dik tevreden over vakantieplatformen.
Nederlanders zijn dik tevreden over vakantieplatformen. De platformen scoren een gemiddelde NPS van +63. De Net Promoter Score is een maatstaf voor het meten van klanttevredenheid. Natuurhuisje heeft de hoogste NPS (+86) en Trivago de laagste (+44).
14/03/24
Kampeerbosje Leerdam en De Dassenburcht winnen Gouden Haring
In de categorie Goud Waard ontving Natuurkampeerterrein Kampeerbosje Leerdam een Gouden Haring voor hun prominente rol in het behoud en de versterking van het netwerk Natuurkampeerterreinen.
11/03/24
Update voor fietsroute Venlo - Kleve
Vijf projecten die grensoverschrijdende samenwerking tussen Limburg en Duitsland bevorderen, krijgen subsidie vanuit het Kleinprojectenfonds. Onder meer een fietsroute wordt verbeterd en subsidie maakt gebundelde informatie mogelijk over evenementen.
08/03/24
Apollo Reizen wordt sponsor NN Rotterdam Marathon
Apollo Reizen kondigt de samenwerking aan met de NN Marathon Rotterdam als officiële sponsor. Met deze strategische alliantie laat Apollo Reizen haar betrokkenheid bij de sport zien vergroot en de NN Marathon Rotterdam ontvangt meer inkomsten.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...