Geplaatst op: 22-11-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Vakantiepark Sallandshoeve overgenomen door Recreatiepark De Boshoek

Vakantiepark Sallandshoeve overgenomen door Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek uit Voorthuizen (Gelderland) heeft Vakantiepark Sallandshoeve uit Nieuw Heeten (Overijssel) overgenomen. Het voorgenomen pensioen van Familie Mol, eigenaar van Sallandshoeve, bracht De Boshoek de uitgelezen kans om het familiebedrijf uit te breiden.

Familiebedrijven komen samen

De Familie Mol was al langer op zoek naar een geschikte partij om familiebedrijf Sallandshoeve over te nemen. Door de ontmoeting van Rick Otter, algemeen directeur van De Boshoek, en Evert Mol tijdens een marketingcursus, was het eerste contact gelegd. Doordat ook De Boshoek een familiebedrijf is, kwam al vrij snel de overname ter sprake. Ondanks dat de dagelijkse leiding op Sallandshoeve is overgedragen aan De Boshoek, zal Evert, mede door de warme overdracht, een adviserende rol hebben.


Doorontwikkeling Sallandshoeve

De overname van Sallandshoeve is voor De Boshoek een mooie uitbreiding van het familiebedrijf en past geheel bij de ambitie tot schaalvergroting. Het familiegevoel van De Boshoek past bij de huidige setting van Sallandshoeve. Dit zal de komende tijd verder doorontwikkeld worden, zodat bijzondere accommodaties passen bij de uitstraling van de Sallandse Heuvelrug. Hierbij kun je denken aan het thematiseren van vakantieverblijven en het avontuurlijk ontwikkelen van de camping met bijzondere safaritenten. Rust en ruimte heerst op Sallandshoeve, deze charme zal De Boshoek dan ook blijven koesteren. De kracht van de Sallandse Heuvelrug, de gastvrijheidsbeleving en persoonlijke aandacht zullen dan ook een hoofdrol blijven spelen in de doorontwikkeling van het park.


De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek, gelegen in Voorthuizen, is ruim 50 jaar een familiebedrijf op de Veluwe. De doelgroep bestaat voornamelijk uit jonge gezinnen met kinderen. De uiteenlopende verblijven zijn het hele jaar geopend: bungalows, lodges, hotelkamers, safaritenten en trekkershutten. Van maart tot medio oktober kunnen de bezoekers ook op de camping verblijven. Het recreatiepark beschikt over een scala aan faciliteiten waaronder een binnen- en buitenzwembad, bowlingbanen, twee horecagelegenheden en een midgetgolfbaan. Activiteitenplatform Events op de Veluwe is onderdeel van De Boshoek. Hierdoor kunnen de gasten dagjes weg organiseren, evenement plannen en kinderfeestjes vieren voor elke leeftijd, passend bij het gezelschap.


De Sallandshoeve

Het bijna 50-jarige bungalowpark en de camping van Sallandshoeve, gelegen in Nieuw Heeten, ligt vlakbij de Sallandse Heuvelrug: een prachtig natuurgebied waarin je kunt ontspannen. Het park biedt ook restaurants, midgetgolfbaan, bowling, zwembad en buiten vijver met avontuurlijk spelen. De omgeving rond de Sallandse Heuvelrug leent zich voor fietsen en wandelen en ook op het bungalowpark is er genoeg te beleven. Zo is er voor de kinderen een animatieteam gedurende de schoolvakanties. Naast de diverse bungalows zijn ook zeer ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen en safaritenten te vinden voor een geweldige vakantie in eigen land te midden van de ruimte, rust en de prachtige natuur.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, bungalowparken, campings, kampeerterreinen, Overijssel, Gelderland, overnames

CELTH
 






||| Nieuws |||

17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.
12/04/24
Bas Maes gedeputeerde Brabant voor vrijetijdseconomie
Bas Maes (SP) is benoemd als gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant. Bas Maes zal zich voor de komende 3 jaar van deze bestuursperiode inzetten voor de portefeuille Energie, Cultuur, Sport, Erfgoed en voor de Vrijetijdseconomie.
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Campagne Varen doe je samen afgetrapt
Tijdens de Veiligheidsdag aan de Eem heeft gedeputeerde Rob van Muilekom voor de provincie Utrecht d...
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
03/04/24
Exclusief voor leden
Welke bekers mogen op festivals?
Het festivalseizoen is weer begonnen. Met Pasen stonden vele tienduizenden festivalliefhebbers weer in de tent of op de festivalweide. Vaak met een drankje in de hand. Maar hoe zit het ook alweer met die drinkbekers? Is wegwerpplastic helemaal in de ban of zit het genuanceerder?
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
20/03/24
Exclusief voor leden
Geen ruimte voor uitstel Natuurherstelwet
De Europese Natuurherstelwet leek er te komen en daarmee waren veel natuurbeheerders en recreatiegebieden blij. Nu wil Hongarije tegenstemmen. MVO Nederland reageert daarop. "Voor uitstel of afstel is geen ruimte."

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...