Geplaatst op: 26-11-2019
Auteur: Marc Gerlings

Vakdag Het nieuwe dagje uit 2020 ‘Go explore’

Ontdek de kansen

Vakdag Het nieuwe dagje uit 2020 ‘Go explore’
Vakdag Het nieuwe dagje uit 11 februari 2020.
Nederlanders ondernemen bij elkaar tientallen miljoenen dagtrips. Dan heb je het nog niet eens over de teambuilding- en relatiedagen van bedrijven. De vraag naar trips met meer beleving en interactie groeit. Hoe behaal je uitstekend resultaat in deze competitieve markt? Net als de trend bij je gasten, Go Explore. Zoek alle kansen en voorbeelden bij Vakdag Het nieuwe dagje uit 2020 op 11 februari 2020.


Indoor inspiratie

Voor Vakdag Het nieuwe dagje uit kozen we voor een bekend family entertainment center, The Maxx in Veenendaal. Deze oud-winnaar van de FEC-award die we jaarlijks uitreiken, laat zien hoe je als FEC ontwikkelt. Nu geldt het nog harder dan enkele jaren geleden. Een uitstekend center opzetten is knap. Je FEC leidend in je regio maken is nog een extra stap die aanvoelt alsof je Champions League speelt. Je doet hier zeker inspiratie op voor jouw dagattractie.

Kansen aan het water: uniek onderzoek

Voor het eerst wordt voor Vakdag Het nieuwe dagje uit onderzoek gedaan. Gasten zijn altijd gecharmeerd van attracties langs het water. Daarom loopt op dit moment eigen onderzoek naar de beleving van concepten aan het water. Uniek onderzoek dat inzicht geeft in de opzet en uitvoering van bedrijven aan het water.

Businesscases

In ieder geval delen 4 nationale en internationale bedrijven hun ervaringen op de mainstage:
# WaterGoed! (provincie Gelderland)
# Pairi Daiza (België)
# Dreamland Margate (UK)
# The Maxx (provincie Utrecht)

9 break out sessies

Hierbij onder meer: 
# De vernieuwde 111 Wereldtrends
# Yalp over toepassen e-sports
# Recreatie bij Nederlandse waterplassen

Award Beste Family Entertainment Center 2020

Aan het eind van de dag reiken we weer de Award voor Beste Family Entertainment Center uit. Wie volgt Avonturenboerderij Molenwaard op die er vorig jaar met de Award vandoor ging?


Zoek alle kansen en voorbeelden bij Vakdag Het nieuwe dagje uit 2020 op 11 februari 2020.

Waardevol netwerk

Ben je als ondernemer bezig met het ontwikkelen van je bedrijf? Test je graag nieuwe concepten om je horizon te verbreden? Dan zit je hier goed. Je ontmoet andere managers, ondernemers maar afgelopen jaar kwamen ook beleidsmensen en regiomarketeers. Je kan waardevolle contacten opdoen. We zorgen voor een uitstekende lunch en meerdere coffee breaks. Go Explore en verbreed je netwerk.

Go Explore en los de matrix op

Dagattracties maken een periode van bloei mee. De gast wil graag op alle manieren goed bediend worden, van actie tot horeca die past bij de doelgroep. Die matrix wordt breder en complexer maar tijdens Vakdag Het nieuwe dagje uit vind je oplossingen.

Go early bird

Boek nu want tot 31 december geldt het lage Early Bird tarief van slechts €195,-
Trefwoorden: attractie, FEC, trends, beleving, explore

CELTH
 





||| Nieuws |||

26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
20/03/24
Regeneratieve vakantie-ervaringen in Denemarken
In Denemarken kunnen toeristen meewerken aan natuurbehoud. Visit Denmark start met vier proefreizen en ze zoeken daarvoor Nederlandse en Duitse toeristen. Ze noemen het regeneratieve vakantie-ervaringen.
18/03/24
Exclusief voor leden
VN stelt standaard vast om duurzaamheid van toerisme te meten
De Verenigde Naties hebben een een nieuwe wereldwijde standaard goedgekeurd om de duurzaamheid van toerisme te meten. Alle 193 leden hebben ingestemd het het zogenaamde Statistical Framework for Measuring the Sustainability of Tourism (MST).
15/03/24
Visit Wadden roept op om drones thuis te laten bij bezoek aan Waddengebied
Uit recent onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat drones voor recreatief gebruik vogels kunnen storen. Daardoor worden hun overlevingskansen verkleind.
14/03/24
Kampeerbosje Leerdam en De Dassenburcht winnen Gouden Haring
In de categorie Goud Waard ontving Natuurkampeerterrein Kampeerbosje Leerdam een Gouden Haring voor hun prominente rol in het behoud en de versterking van het netwerk Natuurkampeerterreinen.
27/02/24
Exclusief voor leden
Ongekende marktpotentie 9 op de 10 Nederlanders gaat met vakantie
Ongekende marktpotentie 9 op de 10 Nederlanders gaat met vakantie
20/02/24
Camperaars steeds duurzamer
Camperaars in Nederland houden bij hun reisgedrag steeds meer rekening met duurzaamheid. Een opvallende trend is de toepassing van duurzame energiebronnen onder camperaars

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...