Geplaatst op: 14-10-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Operationeel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

Operationeel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

Operationeel Directeur Teun Dielesen heeft besloten om Toverland te gaan verlaten. Teun heeft het afgelopen anderhalf jaar met veel passie en bezieling leiding gegeven aan de operationele afdelingen. Samen met zijn team heeft Teun ervoor gezorgd dat de operatie klaar was voor de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het attractiepark. Teun neemt per 1 december afscheid van Toverland, zijn taken zullen voorlopig waargenomen worden door de overige directieleden. 


Teun Dielesen werd anderhalf jaar geleden voor de functie van Operationeel Directeur benaderd door Jean Gelissen sr., Algemeen Directeur Gelissen Group, en Caroline Kortooms, Algemeen Directeur Toverland. Deze functie betekende een jump-start voor de carrière van Teun, waarbij hij veel kansen heeft gekregen om zich te ontwikkelen als professional en als mens. In deze periode kende Toverland namelijk de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. Met de komst van een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied werd Toverland maar liefst anderhalf keer zo groot. Teun heeft er samen met zijn team voor gezorgd dat de operationele afdelingen klaar waren voor deze uitbreiding en dat de operationele organisatie opnieuw werd ingericht. Ook werd de gasttevredenheid van een 9+ geborgd.


Naast zijn werkzaamheden als Operationeel Directeur van Toverland heeft Teun in deze periode een master in Management Studies behaald. Teun wil zich nóg breder gaan ontwikkelen als professional en zijn talenten gaan inzetten bij andere grote, inspirerende bedrijven.


Toverland-DNA

Toverland is een familiebedrijf en Teun mag Caroline Kortooms zijn schoonmoeder noemen.

Link: https://www.toverland.com
Trefwoorden: Afscheid, operationeel directeur

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
09/04/24
De Kunst van de Korte Keten centraal in Overijssel
In Overijssel is het kleinste mobiele museum van Nederland gepresenteerd: Blij in de Wei!' op Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug. De Korte Keten Experience gaat niet alleen om de kunstwerken maar vooral om het verhaal van de korte keten en streekproducten en hun producenten.
05/04/24
4 nieuwe leden Raad van Toezicht Utrecht Marketing
Met de benoeming van 4 nieuwe leden in de Raad van Toezicht van Utrecht marketing is Utrecht Marketing ook de komende jaren verzekerd van robuust toezicht en en een klankbord vol expertise en ervaring.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
20/03/24
Groningen Store organiseert schattenjacht in de stad
De Groningen Store bestaat vijf jaar en viert dat met een nieuwe webshop en een schattenjacht in de stad. Daarmee worden inwoners op een bijzondere manier bij de VVV betrokken.
20/03/24
Exclusief voor leden
Campagne door dmo's Finland rond 'gelukkigste bevolking ter wereld'
Finland is vandaag voor het zevende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot het land met de gelukkigste bevolking ter wereld, volgens het World Happiness Report 2024* van de Verenigde Naties. Visit Finland en Helsinki Partners zetten dat in voor een campagne om een klein groepje bezoekers de lifehacks te laten ervaren met een masterclass.
07/03/24
NS station Leeuwarden steunt museum Princessehof
Spoorbedrijf NS wil meer doen met maatschappelijke partners. Concreet is dit te zien in het station ...

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...