Geplaatst op: 10-10-2019
Auteur: Marc Gerlings

Kennisprogramma Recreatie Vakbeurs

Kennisprogramma Recreatie Vakbeurs
Foto: Recreatie Vakbeurs
De thema’s voor het kennisprogramma van Recreatie Vakbeurs 2019 zijn bekendgemaakt: financiering, duurzaamheid en data. Voor de invulling van het programma werkt de organisatie samen met RECRON (Vereniging van Recreatieondernemers Nederland). Nieuw dit jaar op Recreatie Vakbeurs zijn de Stijlkamers.

"De samenwerking met Recron is tijdens de vorige editie van Recreatie Vakbeurs goed bevallen en wordt daarom ook dit jaar voortgezet. Recron verzorgt de inhoud en sessies voor het kennistheater, terwijl RekreaVakkrant de organisatie van de Ronde Tafel sessie voor haar rekening neemt. We hebben dit jaar gekozen voor drie overkoepelende thema’s: financiering, duurzaamheid en data. Mooie namen uit de branche verzorgen diverse presentaties, zoals Alfa Accountants, Maas Bedrijfsmakelaars, Statech en Prosuco. In hun presentaties worden aanwezigen bijgepraat over de laatste innovaties en ontwikkelingen uit de markt”, zegt Sanne Kanter namens Recreatie Vakbeurs.

Styling

Eerder dit jaar maakte de beursorganisatie bekend dat Happy Camping plaatsmaakt voor Stijlkamers. In totaal worden deze stijlkamers op een creatieve wijze ingericht door vier verschillende partijen: Madino Tuinmeubelen, Instyle Concepts, Leen Bakker Zakelijk en Wegter Grootverbruik. Kanter: "Elke stijlkamer heeft z’n eigen identiteit, waardoor bezoekers geïnspireerd worden om de trends van komend seizoen toe te passen in zijn of haar onderneming. Dit geeft een mooi totaalbeeld van het segment interieur & styling.”

Dit jaar viert Recreatie Vakbeurs alweer haar achttiende editie in Evenementenhal Hardenberg. In de afgelopen jaren is de beurs flink gegroeid qua exposanten- en bezoekersaantallen. Vorig jaar presenteerden 250 exposanten zich aan ruim 7800 bezoekers. De organisatie meldt dat tot vandaag 220 exposanten zich hebben aangemeld. Op verzoek vanuit de recreatiebranche zijn de openingstijden voor dit jaar aangepast, waardoor de beurs nu gedurende de dag geopend is. Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.
Trefwoorden: recreatie, styling, inrichting, exploitatie, producten

CELTH
 






||| Nieuws |||

15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.
03/04/24
Exclusief voor leden
Dormio start verhuur 76 appartementen in Breskens
Dormio Resorts & Hotels is gestart met de verhuur en het beheer van Breskens Apartments in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat momenteel uit drie luxe appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...