Geplaatst op: 27-09-2019
Auteur: Marc Gerlings

Huub Lamers voorzitter sectie Fietsen RAI

Huub Lamers voorzitter sectie Fietsen RAI
Foto met dank aan RAI Vereniging
Huub Lamers (Koninklijke Gazelle) is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de sectie Fietsen van RAI Vereniging. Het bestuur heeft hier gisteravond mee ingestemd. Lamers volgt Wouter Jager op die afgelopen maand na vijf jaren zijn voorzitterschap neerlegde vanwege zijn afscheid bij Accell.

Lamers is momenteel managing director bij fietsfabrikant Koninklijke Gazelle. Hij trad vijf jaar geleden aan bij Gazelle en had daarvoor diverse management- en directiefuncties binnen moederconcern PON en daarbuiten.

RAI Vereniging is blij dat hij de voorzittershamer wil oppakken: "Huub Lamers is niet alleen een bekend gezicht in de sector, maar voor ons ook van groot belang vanwege zijn kennis van de branche en brede netwerk. Niet alleen op het gebied van fietsen, maar ook zijn kennis van en betrokkenheid bij parts en accessoires door zijn ervaring bij BBB. Wij zijn er van overtuigd dat Huub de positie van RAI Vereniging en haar leden in de fietsmarkt verder weet te versterken en uit te bouwen”.

Fiets sleutel in maatschappelijke vraagstukken

Lamers: "RAI Vereniging is al decennialang een begrip in de mobiliteitswereld. Zowel in de fietsmarkt als voor andere vervoersmiddelen. Ik vind het een eer om vanuit een voorzittersfunctie binnen RAI Vereniging verder te kunnen bouwen aan ons toekomstig mobiliteitssysteem en ervoor te zorgen dat de fiets en de leden van RAI Vereniging daarin nog beter vertegenwoordigd zijn. De fiets verdient dan ook alle aandacht en is een sleutel in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals het verbeteren van de gezondheid, het bereikbaar houden van de steden en duurzaamheid. Daarbij wil ik het ingezette beleid van Wouter en de organisatie voortzetten. Tot slot bedank ik Wouter hartelijk voor de professionele wijze waarop hij zijn voorzitterschap vervulde.”

Trefwoorden: fiets, recreatie, RAI

CELTH
 






||| Nieuws |||

12/04/24
Bas Maes gedeputeerde Brabant voor vrijetijdseconomie
Bas Maes (SP) is benoemd als gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant. Bas Maes zal zich voor de komende 3 jaar van deze bestuursperiode inzetten voor de portefeuille Energie, Cultuur, Sport, Erfgoed en voor de Vrijetijdseconomie.
11/04/24
Exclusief voor leden
Van Gogh Nationaal Park gaat Brabant Behagen
De gemeenten Oirschot, Rucphen, Best en Tilburg zijn als eerste verkozen om mee te doen aan Brabant Behaagt, een nieuw landschapsproject van Van Gogh Nationaal Park. et Brabantse platteland moet hierdoor natuurlijker en beter beleefbaar worden. Ook moet het landschap voor boeren verdienvermogen opleveren. Zo gaan natuur, recreatie en economie hand in hand.
09/04/24
Campagne Varen doe je samen afgetrapt
Tijdens de Veiligheidsdag aan de Eem heeft gedeputeerde Rob van Muilekom voor de provincie Utrecht d...
08/04/24
Elektrische zelfbedieningspont Zuidlaardermeer
In het populaire fietsrondje Zuidlaardermeer in Groningen is door een zelfbedieningspont een volledig rondje om het Zuidlaardermeer mogelijk.
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
05/04/24
Waddenkust krijgt pelgrimsroute Het Ziltepad
In Noord-Holland, Fryslân en Groningen wordt de komende drie jaar langs de Waddenkust een pelgrimsroute voor bezinningstoerisme ontwikkeld: Het Ziltepad. Het Ziltepad voorziet volgens de initiatiefnemers in de toenemende vraag naar bezinning en rust in een steeds hectischer wereld.
05/04/24
Opening vernieuwd Scholtenpad Winterswijk
Het 90 kilometer lange vernieuwde Scholtenpad in Winterswijk is geopend door gedeputeerde Peter Drenth (provincie Gelderland), wethouder Sylvia Fleuren (gemeente Winterswijk) en Henk Bulten (Achterhoek Toerisme).
05/04/24
Exclusief voor leden
Ideeën voor een bereikbare kust tijdens de 30 van Zandvoort
Een bijzondere combinatie. Een wandelevent waar ook ideeen konden worden gegeven voor een beter bereikbare kust. De zesduizend deelnemers aan het wandelevent de 30 van Zandvoort liepen 18 of 30 kilometer en kregen de mogelijkheid om ideeën in te leveren over hoe de kust beter bereikbaar kan worden gemaakt.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...