Geplaatst op: 04-09-2019
Auteur: Peter Bekkering
PleisureWorld NRIT

Op zoek naar houdbare en schaalbare circulaire exploitatie

Ervaringen circulaire horeca na één jaar The Green House

Op zoek naar houdbare en schaalbare circulaire exploitatie
Hoe kun je een zo circulair mogelijke exploitatie nastreven, die ook op lange termijn haalbaar en vervolgens schaalbaar is? Vanuit die uitdaging startte Albron in 2018 met The Green House, een tijdelijk restaurant aan de Utrechtse Croeselaan, dat vijftien jaar een ‘living lab’ is.Ernest van de Voort, Manager Business Development, Marketing en Concepts bij Albron, gaat kort in op de voorgeschiedenis van The Green House. "Toen het terrein van de voormalige Luitenant Knoop Kazerne aan de Croeselaan in Utrecht werd herontwik...

Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
E-mailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?

Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid

 Proeflidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Jaarlidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Bedrijfslidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform

Stopt automatisch
Compleet individueel
lidmaatschap
Compleet bedrijfs-lidmaatschap
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform90 dagen365 dagen365 dagen
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank
Nieuwsbrief NRIT Actueel
Recreatie & Toerisme
Vrijetijdstudies
Toegang zonder inloggen
€ 45,-
€ 165,75 per jaarVanaf € 331,50 per jaar
Probeer nu
Bestel nu
Bestel nu
Trefwoorden: horeca, duurzaam toerisme, restaurants

||| Blogs |||

13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/02/20
Exclusief voor leden
Hoe gedigitaliseerd is de Nederlandse horeca?
Vandaag komt het CBS naar buiten met cijfers over de digitalisering van Nederlandse bedrijven. Wij duiken wat dieper in de cijfers en leggen de focus op de horeca. De enige vrijetijdsbranche die in de CBS-cijfers wordt onderscheiden.
14/02/20
Corendon neemt kwart miljoen stoelen af bij KLM
Corendon en KLM hebben op donderdag 13 februari een overeenkomst ondertekend voor vluchten naar Cura...
14/02/20
Amsterdam voert vergunningstelsel voor particuliere verhuur in
Wie in Amsterdam zijn huis aan toeristen wil verhuren moet daarvoor een vergunning aanvragen. Dat is het gevolg van de uitspraak van de Raad van State
12/02/20
Wet Franchise naar de Tweede Kamer
Het Nederlandse Kabinet heeft het wetsvoorstel Franchise naar de Tweede Kamer gestuurd. Met de nieuwe wet wil het Kabinet de machtsverhoudingen tussen franchisegever en franchisenemer beter in balans brengen.
10/02/20
Nieuwe eigenaren hotel Torenzicht in Kaatsheuvel
Hotel Torenzicht in Kaatsheuvel heeft nieuwe eigenaren. Het echtpaar Junior Eloise en Pearl Maasland...
10/02/20
Thomas, Michael en Ann-Kathrin Mack van Europa-Park in Duitsland onderscheiden als 'Hotelier van het Jaar'
Vorige week mochten Thomas, Michael en Ann-Kathrin Mack de in Duitsland gerenommeerde prijs voor 'Ho...
05/02/20
Sandra de Blaeij wint Vrouw in de Media Award Zeeland 2019 en lanceert restaurant app KleinePorties!
Op woensdag 5 februari ontvangt Sandra de Blaeij uit Kapelle, initiatiefnemer van het platform Klein...
05/02/20
KHN Brabant organiseert op 9 & 10 maart de Horeca Onderwijsdagen Brabant
Op 9 en 10 maart 2020 nemen Brabantse horecabedrijven en onderwijsinstellingen een kijkje bij elkaar...