Geplaatst op: 22-07-2019
Auteur: Marc Gerlings

Novotel Amsterdam Schiphol Airport haalt grote klant binnen

Novotel Amsterdam Schiphol Airport haalt grote klant binnen
Foto: Noovotel

Tijdens een ‘exclusief client’ event begin juli, is de samenwerking tussen Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Danone gelanceerd. Danone verwacht op jaarbasis zo’n 2500 kamers te boeken en daarnaast zullen meeting en events deels bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport georganiseerd worden.


Voedingsmiddelenbedrijf Danone heeft begin mei de deuren geopend van haar nieuwe hoofdkantoor aan de Taurusavenue in Hoofddorp. "Novotel Amsterdam Schiphol Airport is er trots op een van Danone’s preferred hotel suppliers te zijn” aldus General Manager Floris Licht van Novotel. "Het viersterrenhotel ligt op loopafstand van het nieuwe hoofdkantoor. De gasten van Danone – die zullen overnachten in het hotel- zullen voornamelijk internationale medewerkers maar ook zakelijke relaties en klanten zijn”.


Special client event
"Begin juli is er speciaal voor Danone een event georganiseerd door en bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport” vertelt Martine Serné, Executive Assistent Chief Commercial Officer bij Danone.
"Wij hebben een uitgebreide rondleiding gekregen langs de hotelkamers en meeting- en eventzalen van het hotel. Daarnaast was er een workshop ‘zelf honing slingeren’ samen met de huisimker. De workshop stond volledig in het teken van duurzaamheid en gezondheid wat goed aansluit bij de visie van Danone 'One Planet One Health’.
De dag werd afgesloten met een high-tea op het terras. De samenwerking tussen Danone en Novotel Amsterdam Schiphol Airport is prettig, ze zijn gastvrij, luisteren naar onze wensen en denken mee met wat wij voor onze gasten en meetings willen”.


De Purple Pony
"Het zonnige terras van Novotel Amsterdam Schiphol Airport is zeer geschikt voor een borrel na het werk” vertelt Licht. "Elke eerste en derde donderdag van de maand, tijdens ‘DJ Thirstdays’ komen de medewerkers van Danone, die zichzelf ‘Danoners’ noemen, graag langs. Zij hebben zelfs hun eigen signature cocktail laten maken -De Purple Pony-".

Trefwoorden: hotel, klant, zakelijk
    

||| Blogs |||

06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!
28/01/19
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
28/01/19 · Beleid · Dagrecreatie · Horeca · Leisure · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Het was weer lachen in het vuistje in het najaar met pijn in de portemonnee! Wie op Black Friday no...
14/01/19
Oude strijder
Oude strijder
14/01/19 · Attractieparken · Beleid · Dagrecreatie · Duurzaam toerisme · Horeca · Leisure · Marketing · Natuur · Retail · Sport · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Watersport · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Er waren mij de laatste jaren al heel wat kwalificaties opgespeld en toch heb ik er weer een nieuw...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

13/09/19
Exclusief voor leden
Omzetgroei horeca zwakt af
De omzet in de horeca stijgt in 2019 naar verwachting met 2% om in 2020 af te zwakken naar een groei van 1,5%. Problematisch is dat het aanbod nog steeds groeit en de koek dus met meer bedrijven moet worden gedeeld.
10/09/19
Exclusief voor leden
Nederlandse hotelmarkt breekt alle records, maar omslagpunt bereikt
De Nederlandse hotelmarkt heeft het afgelopen jaar een absolute piek bereikt, zo blijkt uit onderzoek van Horwath HTL dat is gepubliceerd in het jaarlijkse HOSTA-rapport. De bezettingsgraden, gemiddelde kamerprijzen en omzetten zijn hoger dan ooit tevoren. Een omslagpunt lijkt echter bereikt.
10/09/19
Verloop personeel kost horeca 1,4 miljard euro per jaar
De grote uitstroom van personeel kost de horeca veel geld. Een uitstroom die bij de huidige demografische ontwikkelingen niet vol te houden is.
10/09/19
Wie wint de Brabantse Gastvrijheid Award 2019?
De tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 zijn bekend gemaakt.
05/09/19
Consument net terug van vakantie? Kans om weer vakantie te laten boeken
Het kan een mooi onderwerp zijn voor vakdag Marketing D-day: de timing van aanbiedingen om vakantie...
02/09/19
Exclusief voor leden
Horeca iets minder positief over de toekomst
Het ondernemersvertrouwen in de horeca daalt, meer ondernemers voorzien een afnemende omzet en personeelsgebrek is nog steeds de grootste belemmering.
30/08/19
Amsterdams kraanwater drinken bij je overnachting in de hoofdstad
In het kader van duurzaamheid heeft Mercure Amsterdam Centre Canal District de handen ineengeslagen...
29/08/19
Deliveroo moet pensioenpremie gaan betalen
Platformbedrijven van de nieuwe economie lopen steeds vaker tegen de regels van de oude economie aan. Zo ook Deliveroo dat stelt dat het een platform is. De kantonrechter is het daar niet mee eens en kwalificeert het bedrijf als een transportbedrijf dat zich moet aansluiten bij het pensioenfonds.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk