Geplaatst op: 31-05-2019
Auteur: Marc Gerlings

Tivoli viert verjaardag mascottes

En mascottes van andere attractieparken komen ook

Tivoli viert verjaardag mascottes
Foto: Tivoli

Op zaterdag 15 juni 2019 is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want dan vieren de mascottes Tiffi & Toffi hun verjaardag. 


Na de feestelijke opening van het park om 10.00 uur kunnen de verjaardagsgasten o.a. genieten van Tiffi's Show en Toffi's Show. De Tivoli Express rijdt met Tiffi & Toffi en dansers door het park en maken er overal waar ze stoppen een feestje van. Er zijn meerdere Meet & Greets met Tiffi & Toffi om ze te feliciteren.


Voor het vieren van de verjaardag is een opvallend leuke samenwerking aangegaan. Hun mascottevriendjes van attractieparke Julianatoren, Kernwasser Wunderland, Speelparadijs Voorst en BillyBird komen ook op het verjaardagsfeest.


Tiffi & Toffi Parade

Op de verjaardag barst om 14:00 uur het feest helemaal los tijdens de Tiffi & Toffi Parade. In deze feestelijke parade door het park lopen o.a. met de jarige Tiffi & Toffi mee: Jim van de Ontdekkingsreizigers, Noor van de Winter Tivoli, de Mysterieuze Muzikant van Tivoli’s Halloween Party en alle mascottevriendjes. De parade wordt begeleid door gezellige muziek van Fanfare Jong Sebastianus Gendt, de Feestmuzikanten en de dansers van dansgroep D & D uit Kranenburg. Halverwege de parade (om 14:15 uur) is er een feestmoment op het entreeplein waar Tiffi & Toffi in het zonnetje worden gezet worden en zal worden gezongen en gedanst.

Trefwoorden: attractie, mascotte, character

||| Blogs |||

09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
06/05/20
De revival van de stacaravan en andere na-Coronaase trends in 2025
Herinnert u zich nog vaag het artikel uit het Algemeen Dagblad in november 2019? "In 2018 gaven...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

11/07/20
Pintransacties herstellen maar niet in vrije tijd
Consumenten betalen weer bijna net zoveel met pin als in dezelfde periode een jaar geleden. Maar de verschillen tussen de branches zijn aanzienlijk.
08/07/20
Exclusief voor leden
Toenemend vertrouwen maar ook veel onzekerheid in branche
Het vertrouwen van ondernemers in de vrijetijdsbranche is in een maand tijd omhoog geschoten. Maar de onzekerheid in de branche is nog groot. Hoe pakt dat voor de verschillende deelbranches uit?
08/07/20
Bedrijfssucces zorgt voor snel bereik mijlpaal 1 miljoen geplante bomen
Website Natuurhuisje.nl startte in 2018 met de missie om één miljoen bomen te planten in ontwikkelingslanden. Die mijlpaal is bereikt. Het bedrijf wil nu meer doen voor de natuur in eigen land.
08/07/20
Prijzen in de branche lopen op, niet zo sterk als vorig jaar
De prijzen voor consumentengoederen en -diensten lopen langzaam weer op. Ook in onze branche lopen de prijzen weer op.
07/07/20
Kamperen op Archeon met uniek driedaags arrangement
Museumpark Archeon heeft voor het eerst een eigen camping. Het park heeft hiervoor de samenwerking gezicht met Outstanding die normaal gesproken tenten levert voor festivals en evenementen. De camping is alleen te boeken met een driedaags arrangement in de maanden juli en augustus.
07/07/20
Stayokay Maastricht vernieuwd
De vestiging van hostelketen Stayokay in Maastricht is fors gerenoveerd, onder meer tijdens de intel...
06/07/20
Kamperen in stijl op Camping Geversduin
Camping Geversduin introduceerde vorige week een gloednieuwe accommodatie: de Duin Boet. Dat is een compleet ingerichte luxe tent opgebouwd uit een houten frame met overdekte houten veranda. Met alle luxe die je in een vakantiewoning mag verwachten.
06/07/20
Online training voor animatiemedewerkers redt het seizoen
Richard Otten van Animatiewerk en Daan Olders van ict-bedrijf GIEA ontwikkelden een platform voor meer dan 60 trainingsvideo’s. Inmiddels hebben al 350 jongeren de training met goed gevolg doorlopen en kunnen op vakantieparken aan de slag.