Geplaatst op: 29-05-2019
Auteur: Ton Vermeulen
PleisureWorld NRIT

Ticketsplus gaat portal met uitjes en belevingen voor Fletcher bouwen

Ticketsplus gaat portal met uitjes en belevingen voor Fletcher bouwen
Links: Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels. Rechts: Willem-Jan Brabers, directeur Ticketsplus.

Ticketsplus gaat voor Fletcher Hotels een portal met de uitjes en belevenissen in de omgeving maken. Bijzonder is dat gasten binnenkort tickets aan hun hotelboeking kunnen toevoegen.


Met 99 hotels is Fletcher Hotels de grootste keten in de Nederlandse hotelbranche en richt zich op hotelbelevingen voor ieder budget. Door het aanbieden van de leukste uitjes en belevenissen in de omgeving van de hotels via Fletcher Tickets, wordt de hotelbeleving bij Fletcher Hotels nóg completer.

Ticketverkoop implementeren in customer journey

  

Met het concept Fletcher Tickets creëert Ticketsplus een nieuw portaal om de hotelgasten van Fletcher kennis te laten maken met uitjes in de buurt en ze de regio te laten ontdekken. Door de ticketverkoop te implementeren in de customer journey worden gasten geïnformeerd en geïnspireerd. Binnenkort kunnen zij ook direct de tickets aan hun hotelboeking toevoegen, waardoor ze voor de rest van hun verblijf ontzorgd zijn.  "Bij Fletcher Hotels streven wij naar een exclusieve beleving voor iedere gast. Onze hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Al deze verschillende regio’s hebben ook tientallen interessante uitjes en activiteiten te bieden. De samenwerking met Ticketsplus biedt hierbij een perfecte aanvulling op onze service, waarbij we onze gasten kunnen verblijden met een uitje nabij onze hotels”, licht Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels de samenwerking toe.

Relevant aanbod

  

Middels een platform in de huisstijl van Fletcher Hotels blijft de gast volledig in de Fletcher beleving. Receptionisten kunnen gemakkelijk inloggen en hun gasten aan de receptie verblijden met tickets voor de leukste dagjes uit in de omgeving van de hotels, met leuke kortingen. Met de nieuwe inzichten in de vrijetijdsbesteding van hun gast én de extra service, zet Fletcher Hotels een mooie stap. Niet alleen wordt de regio onder de aandacht gebracht, ook kunnen ze beter inspelen op de behoefte van hun gast waardoor de waarde van de totale vakantiebeleving stijgt.


"Wij zijn trots dat we samen met de ‘Populairste Hotelketen van Nederland’, Fletcher Hotels gaan samenwerken. Vanaf nu kunnen gasten die verblijven in een van de 99 hotels op een makkelijke en leuke wijze kennis maken met de leukste activiteiten en uitjes in de buurt van het hotel. Met Ticketsplus | regio verbinden wij de hotels aan onze database aan belevenissen, daarnaast bieden we op deze manier nieuwe inzichten zodat Fletcher nog beter in kan spelen op de vrijetijdsbehoefte van hun doelgroep. Naast de ticketverkoop bij diverse vakantieparken is dit onze entree in de hotelbranche waar we ons richten op Leisure gasten”, zegt Willem-Jan Brabers, directeur van Ticketsplus.

 
Link: https://www.ticketsplus.nl/home.html
Trefwoorden: horeca, hotels, dagrecreatie

||| Blogs |||

06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!
28/01/19
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
28/01/19 · Beleid · Dagrecreatie · Horeca · Leisure · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Het was weer lachen in het vuistje in het najaar met pijn in de portemonnee! Wie op Black Friday no...
14/01/19
Oude strijder
Oude strijder
14/01/19 · Attractieparken · Beleid · Dagrecreatie · Duurzaam toerisme · Horeca · Leisure · Marketing · Natuur · Retail · Sport · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Watersport · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Er waren mij de laatste jaren al heel wat kwalificaties opgespeld en toch heb ik er weer een nieuw...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

04/12/19
KHN, CNV Vakmensen en FNV Horeca bereiken resultaat
Koninklijke Horeca Nederland (KHN), CNV Vakmensen en FNV Horeca hebben een onderhandelaarsresultaat ...
02/12/19
Exclusief voor leden
Omzetgroei horeca zakt weg
De omzetgroei in de horeca zakt steeds verder weg. Daarbij doet de logiesverstrekking het beter dan eet- en drinkgelegenheden. Ondernemers hebben dan ook steeds minder vertrouwen in het vierde kwartaal van 2019. Voor 2020 zijn ze juist positiever.
28/11/19
Video Het Trendrapport in 50 trends
Een video met in vier minuten de 50 opvallendste trends uit het Trendrapport.
25/11/19
Gedeputeerde Peter van ‘t Hoog neemt Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2019 in ontvangst
Vanmiddag heeft de Gelderse gedeputeerde Peter van ’t Hoog van recreatie en toerisme tijdens het event het Trendrapport Live het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2019 in ontvangst genomen.
25/11/19
Goede zomer voor Nederlandse logiesaccommodaties
Nederlandse logiesaccommodaties hebben een prima zomer 2019 achter de rug. Het aantal overnachtingen groeide nog sterker. Ook in de nazomer groeide het aantal gasten en overnachtingen. Vooral het aantal buitenlandse gasten groeide. Dit meldt het CBS bij de presentatie van het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2019 vanmiddag tijdens Trendrapport Live.
25/11/19
Meer leren over bier
Bier staat steeds vaker bij de maaltijd op tafel. In steeds meer horecagelegenheden worden bier en g...
21/11/19
Exclusief voor leden
Explosieve groei van aantal starters in de horeca
Steeds meer Nederlanders kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. In onze branche is de groei zelfs spectaculair te noemen.
21/11/19
Bèd & Bótram Bie Ós is Beste Pronkkamer van Nederland
De Bed & Breakfastprijs van de Pronkkamer is gewonnen door Bèd & Bótram Bie Ós.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk