Geplaatst op: 13-05-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Couturier Sheila de Vries richt recreatiewoning Droomparken in

Couturier Sheila de Vries richt recreatiewoning Droomparken in
Sheila de Vries en Kees Griesdoorn (algemeen directeur Droomparken)

Speciaal voor Droomparken heeft de bekende couturier Sheila de Vries op Droompark de Zanding in Otterlo een recreatiewoning ingericht op de haar kenmerkende stijlvolle wijze. Met deze opdracht komt een langgekoesterde wens van Sheila de Vries uit om haar ontwerptalent uit te breiden naar de inrichting van woningen.


Op vrijdag 10 mei is de recreatiewoning op Droompark de Zanding in Otterlo feestelijk geopend in het bijzijn van Sheila de Vries zelf en genodigden. Sheila de Vries: "Ik richtte al woningen in voor vrienden, maar om het nu in opdracht te mogen doen voor een professionele organisatie als Droomparken is een langgekoesterde wens die nu vervuld wordt.”

Inspiratie

  

Haar inspiratie voor de gebruikte kleuren en materialen haalt Sheila uit oude beschavingen en culturen. Met name de oude Egyptenaren met hun bouwwerken en artistieke uitingen spreken tot haar verbeelding evenals de beroemde Chinese zijderoute. Sheila de Vries: "Eigenlijk zie je in deze recreatiewoning de stijl hoe ik mijn eigen huis heb ingericht. Je komt als het ware bij mij thuis.” Blikvanger in de woning is een wand van handgeschilderd behang van de beroemde Britse ontwerpershuis Osborn and Little met schitterende natuurtaferelen.




Droomparken Algemeen Directeur Kees Griesdoorn: ‘We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Sheila de Vries en zijn ervan overtuigd dat haar stijl veel gebruikers van luxe woningen op onze parken zal aanspreken. Deze woning is een geweldige inspiratiebron voor velen!’ 

Nu twee designwoningen op De Zanding

  

Gasten op De Zanding kunnen ook kennis maken met twee andere nieuwe vormen van recreëren. De Deense designersgroep Hay Design heeft namelijk vlak daarbij een andere woning ingericht. Hay ontwerpt betaalbare meubels en accessoires voor mensen die meer van modern design houden. Bovendien is er de Modus, een modern vormgegeven recreatiewoning vol moderne snufjes.  



 
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, bungalowparken

CELTH
 





||| Nieuws |||

18/03/24
Lidstaten willen toerisme hoog op de agenda van de nieuwe Europese Commissie
Toerisme blijft in Europa hoog op de politieke agenda staan. De huidige Europese Commissie zal na de verkiezingen haar uiterste best doen toerisme op EU-niveau goed op de agenda te houden.
15/03/24
Exclusief voor leden
Alle aandelen Alpenpark Neuss over naar SnowWorld
Vandaag meldt SnowWorld dat het de resterende aandelen van Alpenpark Neuss (nabij Düsseldorf, Duitsland) heeft overgenomen.
15/03/24
Ontwikkeling ‘Knopen Lopen Zuid-Limburg' netwerk op volle toeren
De zestien gemeenten, de Provincie Limburg en Visit Zuid-Limburg zijn sinds 2017 bezig met de ontwikkeling van het nieuwe wandelnetwerk. Het nieuwe netwerk gaat gepaard met nieuwe knooppuntenpalen inclusief QR-codes waarmee de wandelaar extra informatie kan opvragen.
13/03/24
Corendon opent reisbureau Curaçao
Corendon heeft zijn eerste reisbureau geopend in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Het Corendon reisbureau is gevestigd in een monumentaal pand naast The Ritz Village hotel.
12/03/24
Exclusief voor leden
Avani Museum Quarter Amsterdam hotel open in tweede kwartaal 2024
Minor Hotels, een hospitality groep die in de hele wereld actief is, opent Avani Museum Quarter Amsterdam hotel in het tweede kwartaal van dit jaar.
11/03/24
Update voor fietsroute Venlo - Kleve
Vijf projecten die grensoverschrijdende samenwerking tussen Limburg en Duitsland bevorderen, krijgen subsidie vanuit het Kleinprojectenfonds. Onder meer een fietsroute wordt verbeterd en subsidie maakt gebundelde informatie mogelijk over evenementen.
11/03/24
Keukenhof opent 21 maart voor alle bezoekers met een Symphony of Colours
Met inzet van generaties bevlogen mensen is Keukenhof in 75 jaar uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Wereldwijd een begrip en belangrijk voor de sierteeltsector en de reisindustrie. De Engelse landschapsstijl, ontworpen door vader en zoon Zocher, vormt nog altijd de basis van het park.
08/03/24
Apollo Reizen wordt sponsor NN Rotterdam Marathon
Apollo Reizen kondigt de samenwerking aan met de NN Marathon Rotterdam als officiële sponsor. Met deze strategische alliantie laat Apollo Reizen haar betrokkenheid bij de sport zien vergroot en de NN Marathon Rotterdam ontvangt meer inkomsten.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...