Geplaatst op: 24-04-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

 Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

Een vijftal ondernemers uit de Noord-Limburgse gemeente Horst aan de Maas organiseert op zaterdag 4 mei een banenmarkt voor personen die geïnteresseerd zijn in een bijbaan in de recreatiesector. De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum, Equestrian Centre de Peelbergen, Albron Center Parcs, Center Parcs en Attractiepark Toverland presenteren zich tussen 11.00 – 15.00 uur aan de geïnteresseerden. De bedrijven zijn op zoek naar honderden medewerkers voor diverse functies. De banenmarkt vindt plaats bij ABC Restaurant Sevenum, aanmelden kan via werkeninjevrijetijd.nl. Het initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Horst aan de Maas.

 

Met dit initiatief bundelen wij de krachten als recreatieondernemers”, geeft Yoshka Keunen, Personeelsfunctionaris bij Toverland, aan. "Door een gezamenlijke banenmarkt te organiseren willen wij laten zien hoe leuk en veelzijdig werken in de vrijetijdsector kan zijn.” Het initiatief heeft de naam ‘Werken in je vrije tijd’ meegekregen. Naast een plein met informatiestands zullen de vijf bedrijven om 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur een pitch geven over de visie en unieke kenmerken van hun bedrijf. De Gemeente Horst aan de Maas draagt het initiatief uit in de regio en zal eveneens aanwezig zijn bij de banenmarkt.

 

De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum

Medewerkers van De Schatberg en het Family Entertainment Center (FEC) Sevenum komen te werken in een vrolijke en gastvrije sfeer. Het recreatiebedrijf zoekt met name hulpkrachten vanaf 14 jaar voor de horeca (Schatberg of ABC), het zwembad en de indoor speelconcepten (Mattel Play! En The Portal Action House & Lasergame). Ook zijn er enkele vaste functies beschikbaar. Voor medewerkers zonder vervoer is er een speciale haal- en brengservice.

 

Equestrian Centre de Peelbergen

Als medewerker van Equestrian Centre de Peelbergen verwelkom je ruiters en paardenmensen van over de hele wereld. Het bedrijf zoekt medewerkers voor de horeca, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn er bijbanen als facilitair medewerker / parcourshulpen, waarbij de werkzaamheden bestaan uit het bouwen van parcoursen, het onderhouden van de accommodatie en het ondersteunen tijdens wedstrijddagen.

 

Albron Center Parcs

Als hulpkracht binnen Albron Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Albron zoekt horecamedewerkers, supermarktmedewerkers, spoelkeukenmedewerkers en ondersteuning in de keuken. Met een bijbaan bij Albron Center Parcs doe je waardevolle werkervaring op, werk je met leeftijdsgenoten en is er heel veel gezelligheid. De minimumleeftijd is 15 jaar.

 

Center Parcs

Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel is op zoek enthousiaste nieuwe leden van de Center Parcs familie die willen bijdragen aan een geweldige vakantie voor de gasten. Je kunt terecht bij de afdelingen Sport en Fietsenverhuur, Winkels, Receptie, Groenvoorziening, Technische Dienst, Zwembad, Schoonmaak, Kinderanimatie, Ponyvakantie, Beveiliging en Entertainment. Werken bij het beroemdste vakantiepark van Nederland kan vanaf 15 jaar.

 
Attractiepark Toverland

Toverland biedt flexibele bijbanen in een wereld vol beleving. Als Toverlander doe je leuk en afwisselend werk in een gezellig en hecht team. Je creëert magische gelukservaringen voor zowel de gasten als de collega’s. Toverland zoekt medewerkers voor de horeca, gastenservice & retail, events, attracties, entertainment, groenvoorziening en schoonmaak. De minimumleeftijd is 17 jaar.

 

Trefwoorden: Banenmarkt, bijbaan, werken in je vrijetijd
Vacature

||| Blogs |||

08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!
14/02/19
Iamst(erdam)upid
Iamst(erdam)upid
14/02/19 · Beleid · Toerisme · Han Verheijden | Lees meer
Begin december 2018 zijn de rood-witte "Iamsterdam’ letters van het Museumplein gehaald. Het is ge...
28/01/19
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
28/01/19 · Beleid · Dagrecreatie · Horeca · Leisure · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Het was weer lachen in het vuistje in het najaar met pijn in de portemonnee! Wie op Black Friday no...
14/01/19
Oude strijder
Oude strijder
14/01/19 · Attractieparken · Beleid · Dagrecreatie · Duurzaam toerisme · Horeca · Leisure · Marketing · Natuur · Retail · Sport · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Watersport · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Er waren mij de laatste jaren al heel wat kwalificaties opgespeld en toch heb ik er weer een nieuw...
27/12/17
Wake-up call: maak cultuurhistorische binnensteden beleefbaar
De tijd van achteroverleunen is voorbij voor steden met een historisch stadshart. Ook zij moete...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

24/06/19
Nederland wil belasting op kerosine
De Nederlandse regering wil in Europees verband belasting op kerosine gaan heffen. Dat heeft staatssecretaris Menno Snel van Financiën bepleit op een internationale conferentie die vorige week in Den Haag werd gehouden.
21/06/19
Evenementen pleiten voor maatwerk beleid plastic bekers
Op verzoek van festival- en evenementenorganisatoren hebben brancheverenigingen VVEM en VNPF een han...
20/06/19
Luchthaven Eindhoven CO2-neutraal
Voor het zesde jaar op rij is Eindhoven Airport gecertificeerd als ‘Level 3+ Neutrality’: het ho...
19/06/19
Exclusief voor leden
Zelfrijdende shuttles voor toeristen in vestingstad Bourtange
Dit najaar wil de provincie Groningen allereerst samen met vesting Bourtange, gemeente Westerwolde en diverse andere partijen starten met een zelfrijdende shuttle in vesting Bourtange.
16/06/19
Ondernemers beter beschermd bij zakendoen op digitale platforms
Ondernemers in de EU hebben voortaan meer zekerheid wanneer zij zakendoen met digitale platforms zoals reserverings- en vergelijkingswebsites, online marktplaatsen en appstores.
07/06/19
Exclusief voor leden
Leisurering roze voor 50 jaar Pinkpop
Bij gelegenheid van de 50e editie van Pinkpop kleurt een deel van de Buitenring van Parkstad in Lim...
06/06/19
hop on/hop off verbinding Loosdrechtse Plassen
Vanaf zaterdag 29 juni kunnen recreanten in de ‘watertuin van Nederland’, het Loosdrechts Plasse...
05/06/19
Unieke samenwerking onderzoek en instellingen voor duurzaam toerisme in Europa
Vier grote organisaties in toerisme en academische opleidingen gaan een samenwerking aan voor het ...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk