Geplaatst op: 24-04-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

 Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

Een vijftal ondernemers uit de Noord-Limburgse gemeente Horst aan de Maas organiseert op zaterdag 4 mei een banenmarkt voor personen die geïnteresseerd zijn in een bijbaan in de recreatiesector. De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum, Equestrian Centre de Peelbergen, Albron Center Parcs, Center Parcs en Attractiepark Toverland presenteren zich tussen 11.00 – 15.00 uur aan de geïnteresseerden. De bedrijven zijn op zoek naar honderden medewerkers voor diverse functies. De banenmarkt vindt plaats bij ABC Restaurant Sevenum, aanmelden kan via werkeninjevrijetijd.nl. Het initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Horst aan de Maas.

 

Met dit initiatief bundelen wij de krachten als recreatieondernemers”, geeft Yoshka Keunen, Personeelsfunctionaris bij Toverland, aan. "Door een gezamenlijke banenmarkt te organiseren willen wij laten zien hoe leuk en veelzijdig werken in de vrijetijdsector kan zijn.” Het initiatief heeft de naam ‘Werken in je vrije tijd’ meegekregen. Naast een plein met informatiestands zullen de vijf bedrijven om 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur een pitch geven over de visie en unieke kenmerken van hun bedrijf. De Gemeente Horst aan de Maas draagt het initiatief uit in de regio en zal eveneens aanwezig zijn bij de banenmarkt.

 

De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum

Medewerkers van De Schatberg en het Family Entertainment Center (FEC) Sevenum komen te werken in een vrolijke en gastvrije sfeer. Het recreatiebedrijf zoekt met name hulpkrachten vanaf 14 jaar voor de horeca (Schatberg of ABC), het zwembad en de indoor speelconcepten (Mattel Play! En The Portal Action House & Lasergame). Ook zijn er enkele vaste functies beschikbaar. Voor medewerkers zonder vervoer is er een speciale haal- en brengservice.

 

Equestrian Centre de Peelbergen

Als medewerker van Equestrian Centre de Peelbergen verwelkom je ruiters en paardenmensen van over de hele wereld. Het bedrijf zoekt medewerkers voor de horeca, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn er bijbanen als facilitair medewerker / parcourshulpen, waarbij de werkzaamheden bestaan uit het bouwen van parcoursen, het onderhouden van de accommodatie en het ondersteunen tijdens wedstrijddagen.

 

Albron Center Parcs

Als hulpkracht binnen Albron Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Albron zoekt horecamedewerkers, supermarktmedewerkers, spoelkeukenmedewerkers en ondersteuning in de keuken. Met een bijbaan bij Albron Center Parcs doe je waardevolle werkervaring op, werk je met leeftijdsgenoten en is er heel veel gezelligheid. De minimumleeftijd is 15 jaar.

 

Center Parcs

Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel is op zoek enthousiaste nieuwe leden van de Center Parcs familie die willen bijdragen aan een geweldige vakantie voor de gasten. Je kunt terecht bij de afdelingen Sport en Fietsenverhuur, Winkels, Receptie, Groenvoorziening, Technische Dienst, Zwembad, Schoonmaak, Kinderanimatie, Ponyvakantie, Beveiliging en Entertainment. Werken bij het beroemdste vakantiepark van Nederland kan vanaf 15 jaar.

 
Attractiepark Toverland

Toverland biedt flexibele bijbanen in een wereld vol beleving. Als Toverlander doe je leuk en afwisselend werk in een gezellig en hecht team. Je creëert magische gelukservaringen voor zowel de gasten als de collega’s. Toverland zoekt medewerkers voor de horeca, gastenservice & retail, events, attracties, entertainment, groenvoorziening en schoonmaak. De minimumleeftijd is 17 jaar.

 

Trefwoorden: Banenmarkt, bijbaan, werken in je vrijetijd

||| Blogs |||

03/02/20
Overtoerisme!
Overtoerisme!
03/02/20 · Beleid · Toerisme · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Overtoerisme zal ongetwijfeld als een van de meest prominente nieuwkomers in de Dikke Van Dale worde...
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
03/09/19
Duurzame bestemmingen; hoe doe je dat? Op zoek naar ‘pareltjes’ uit de Oostenrijkse Alpen
Veel toeristische bestemming willen het zijn of willen het worden in de toekomst; een duurzame beste...
08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!
14/02/19
Iamst(erdam)upid
Iamst(erdam)upid
14/02/19 · Beleid · Toerisme · Han Verheijden | Lees meer
Begin december 2018 zijn de rood-witte "Iamsterdam’ letters van het Museumplein gehaald. Het is ge...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/02/20
Exclusief voor leden
Stedelijk Museum Schiedam voorgedragen voor één miljoen euro subsidie
Het Stedelijk Museum Schiedam wordt vanuit de provincie Zuid-Holland voorgedragen aan het rijk om in...
19/02/20
Exclusief voor leden
42 internationale bedrijven naar Den Haag door Den Haag Marketing
The Hague & Partners heeft in 2019 een belangrijke bijdrage geleverd aan de Haagse economie. Bui...
19/02/20
Exclusief voor leden
Voldoet uw bedrijf al aan de online leidraad van de ACM?
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft in haar leidraad ‘Bescherming van de online consument’ de grenzen vastgesteld waar verleiding overgaat in misleiding. Wat gaat er veranderen?
14/02/20
Zadkine start met nieuwe opleiding ‘Leidinggevende Show & Entertainment / Van Hoorne Academy’.
Door een unieke samenwerking met opleider Cosmo en Van Hoorne Entertainment krijgen studenten nu de ...
14/02/20
GLOW Eindhoven 'best toegankelijke evenement van Eindhoven' voor mensen met een lichamelijke beperking
De Gouden Duim 2019, de prijs voor de beste score op toegankelijkheid voor mensen met een lichamelij...
14/02/20
Exclusief voor leden
Actieprogramma Schiphol tegen stikstof: “in 2030 zonder uitstoot”
Is de moonshot té ver? CEO Dick Benschop wil in 2030 geen uitstoot van stikstofoxiden meer va...
13/02/20
Koning en Keijzer beoordelen retail in Beverwijk
De Koning heeft donderdag 13 februari samen met staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken ...
13/02/20
Exclusief voor leden
Tweede Kamer laat tanden zien, staatssecretaris moet met toerisme aan de slag
De Tweede Kamer heeft maar liefst 7 moties aangenomen die staatssecretaris Mona Keijzer moeten aansporen meer werk van het toerismebeleid te maken. Waarmee moet ze aan de slag?