Geplaatst op: 24-04-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

 Banenmarkt: recreatieondernemers Horst aan de Maas slaan handen ineen

Een vijftal ondernemers uit de Noord-Limburgse gemeente Horst aan de Maas organiseert op zaterdag 4 mei een banenmarkt voor personen die geïnteresseerd zijn in een bijbaan in de recreatiesector. De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum, Equestrian Centre de Peelbergen, Albron Center Parcs, Center Parcs en Attractiepark Toverland presenteren zich tussen 11.00 – 15.00 uur aan de geïnteresseerden. De bedrijven zijn op zoek naar honderden medewerkers voor diverse functies. De banenmarkt vindt plaats bij ABC Restaurant Sevenum, aanmelden kan via werkeninjevrijetijd.nl. Het initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Horst aan de Maas.

 

Met dit initiatief bundelen wij de krachten als recreatieondernemers”, geeft Yoshka Keunen, Personeelsfunctionaris bij Toverland, aan. "Door een gezamenlijke banenmarkt te organiseren willen wij laten zien hoe leuk en veelzijdig werken in de vrijetijdsector kan zijn.” Het initiatief heeft de naam ‘Werken in je vrije tijd’ meegekregen. Naast een plein met informatiestands zullen de vijf bedrijven om 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur een pitch geven over de visie en unieke kenmerken van hun bedrijf. De Gemeente Horst aan de Maas draagt het initiatief uit in de regio en zal eveneens aanwezig zijn bij de banenmarkt.

 

De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum

Medewerkers van De Schatberg en het Family Entertainment Center (FEC) Sevenum komen te werken in een vrolijke en gastvrije sfeer. Het recreatiebedrijf zoekt met name hulpkrachten vanaf 14 jaar voor de horeca (Schatberg of ABC), het zwembad en de indoor speelconcepten (Mattel Play! En The Portal Action House & Lasergame). Ook zijn er enkele vaste functies beschikbaar. Voor medewerkers zonder vervoer is er een speciale haal- en brengservice.

 

Equestrian Centre de Peelbergen

Als medewerker van Equestrian Centre de Peelbergen verwelkom je ruiters en paardenmensen van over de hele wereld. Het bedrijf zoekt medewerkers voor de horeca, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn er bijbanen als facilitair medewerker / parcourshulpen, waarbij de werkzaamheden bestaan uit het bouwen van parcoursen, het onderhouden van de accommodatie en het ondersteunen tijdens wedstrijddagen.

 

Albron Center Parcs

Als hulpkracht binnen Albron Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Albron zoekt horecamedewerkers, supermarktmedewerkers, spoelkeukenmedewerkers en ondersteuning in de keuken. Met een bijbaan bij Albron Center Parcs doe je waardevolle werkervaring op, werk je met leeftijdsgenoten en is er heel veel gezelligheid. De minimumleeftijd is 15 jaar.

 

Center Parcs

Center Parcs Het Meerdal – Limburgse Peel is op zoek enthousiaste nieuwe leden van de Center Parcs familie die willen bijdragen aan een geweldige vakantie voor de gasten. Je kunt terecht bij de afdelingen Sport en Fietsenverhuur, Winkels, Receptie, Groenvoorziening, Technische Dienst, Zwembad, Schoonmaak, Kinderanimatie, Ponyvakantie, Beveiliging en Entertainment. Werken bij het beroemdste vakantiepark van Nederland kan vanaf 15 jaar.

 
Attractiepark Toverland

Toverland biedt flexibele bijbanen in een wereld vol beleving. Als Toverlander doe je leuk en afwisselend werk in een gezellig en hecht team. Je creëert magische gelukservaringen voor zowel de gasten als de collega’s. Toverland zoekt medewerkers voor de horeca, gastenservice & retail, events, attracties, entertainment, groenvoorziening en schoonmaak. De minimumleeftijd is 17 jaar.

 

Trefwoorden: Banenmarkt, bijbaan, werken in je vrijetijd

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.
12/04/24
Bas Maes gedeputeerde Brabant voor vrijetijdseconomie
Bas Maes (SP) is benoemd als gedeputeerde voor de provincie Noord-Brabant. Bas Maes zal zich voor de komende 3 jaar van deze bestuursperiode inzetten voor de portefeuille Energie, Cultuur, Sport, Erfgoed en voor de Vrijetijdseconomie.
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Campagne Varen doe je samen afgetrapt
Tijdens de Veiligheidsdag aan de Eem heeft gedeputeerde Rob van Muilekom voor de provincie Utrecht d...
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
03/04/24
Exclusief voor leden
Welke bekers mogen op festivals?
Het festivalseizoen is weer begonnen. Met Pasen stonden vele tienduizenden festivalliefhebbers weer in de tent of op de festivalweide. Vaak met een drankje in de hand. Maar hoe zit het ook alweer met die drinkbekers? Is wegwerpplastic helemaal in de ban of zit het genuanceerder?
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...