Geplaatst op: 03-04-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Veel vernieuwingen op Parc Emslandermeer

Veel vernieuwingen op Parc Emslandermeer
Foto's: Conny Kitschmann en Ron Gessel

Met het vakantieseizoen voor de deur maken de diverse parken zich weer op voor de komst van de gasten. Bekend zijn natuurlijk de ketens en zelfstandige parken maar minder bekend zijn parken waar meerdere verhuurorganisaties actief zijn. Zo ook op Parc Emslandermeer in het Groningse Vlagtwedde. Daar zijn zowel Hogenboom als specialist www.karperbungalow.nl als www.bungalowpark-emslandermeer.nl actief. Dat betekent een grote diversiteit aan bungalows maar ook grote bungalows met veel voorzieningen waar de gast van nu juist behoefte aan heeft.

Nieuw aanbod

 

Toegevoegd aan het aanbod is onder andere een 7 persoons recreatiewoning type Westerwolde met sloep en houtgestookte hottub. Heerlijk varen over de Groningse kanalen, en lekker genieten in de houtgestookte hottub. Verder hebben de 7 persoons Westerwolde Wellness Prestige met luxe Hanzeschouw met sauna en buitenspa als ook het luxe 16 persoons Jispinghuis een restyle ondergaan met nieuwe luxe keukens, nieuwe inrichting, totaal 8 slaapkamers etc.

Veel luxe voorzieningen

 

De inrichting van de bungalows is gericht op de gast van nu- en in de komende jaren. Een State of the Art inrichting met alle denkbare luxe voorzieningen. Een buitenspa-jacuzzi of houtgestookte hottub op het eigen terras; een Finse sauna, grote flatscreen TV’s, playstations; uitgebreide keukenapparatuur; nespresso-machine; box-springbedden uit het topsegment; gratis Wi-Fi; een groot centraal geplaatst kookeiland en de eigen- en unieke meubellijn met o.a. maatwerkmeubels.


Grote bungalows

 

Nieuw in de verhuur bij Hogenboom Vakantieparken, www.vakantiegevoel.nl zijn twee types luxe  wellness 14 en 18 persoons bungalows met o.a. sauna, waarbij de 18 persoons familiebungalow ook is voorzien een houtgestookte hottub en beschikt over 6 slaapkamers, een bedstede en 4 badkamers.


Goede centrale voorzieningen

 

Het bungalowpark beschikt over een subtropisch zwembad met glijbaan en kinderbad. Op het park zijn 4 vernieuwde speeltuinen voor de leeftijd van 4 tot 12 jaar. En mooie speel, voetbal en volleybalvelden en ook 2 all-wheater tennisbanen. Daarnaast zijn er zandstrandjes aan een groot binnenmeer. Gedurende het seizoen is er ook een animatieteam actief voor de kinderen met de bekende Ekkie Eekhoorn van Hogenboom.


Bijzondere doelgroepen

 

Voor de karpervisser op visvakantie zijn recent, in het binnenmeer net als voorgaande jaren weer meer dan 100 jonge karpers uitgezet en gaat het voerprogramma voor de karpers van start, zo is karper visser bijna van vangst verzekerd. Gedurende het seizoen wordt de waterkwaliteit een groot aantal keren getest om het leefklimaat van de karpers optimaal te houden in combinatie met het voerprogramma.



Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, groningen

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
Exclusief voor leden
Boekingstrends meivakantie
Met de meivakantie aanstaande komen diverse touroperators met hun boekingstrends. TUI Nederland ziet 10% meer reizigers tijdens de meivakantie in vergelijking met vorig jaar. De VakantieDiscounter ziet een grote belangstelling voor een all-inclusive naar Turkije.
17/04/24
Exclusief voor leden
Erfgoeddag met thema 'Thuis'
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...