Geplaatst op: 22-02-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

De Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne in het Limburgse Maasbree over. Met de transactie komen een sterke formule (Hermans Groep) en een kansrijke locatie (BreeBronne) samen. De Hermans Groep is een groeiende onderneming met diverse concepten in sport, recreatie en kinderopvang. BreeBronne is een recreatiepark met dagstrand, horeca en vergunningen voor grootschalige verblijfsrecreatie. Met de slogan "wir sind wieder da” wordt BreeBronne opnieuw in de markt geïntroduceerd. De naam BreeBronne blijft gehandhaafd.


De aankoop van BreeBronne zorgt voor synergie omdat zowel de Hermans Groep als BreeBronne zich richten op de eigen regio en het Ruhrgebied. De combinatie van slecht en goed weer accommodaties zorgt voor baanzekerheid voor grotere aantallen medewerkers.

Wir sind wieder da

 

Met de slogan "wir sind wieder da” wordt op een ludieke manier teruggegrepen op de tijd waarin BreeBronne een begrip was onder kampeerders in Nederland én Duitsland. De Hermans groep breidt de formule van Fun Valley uit naar Noord-Limburg. De dagrecreatie en groepsactiviteiten van Fun Valley worden op BreeBronne aangevuld met bijzondere verblijfsrecreatie. Op deze unieke plek gaat alles draaien rondom duurzaamheid, natuurbeleving, en authenticiteit. Al vanaf de meivakantie 2019 gaat het vernieuwde BreeBronne gasten verwelkomen.

De Hermans Groep

 

In 2007 opende eigenaar Roy Hermans de eerste Limburgse binnenspeeltuin Ballorig. Inmiddels is de groep uitgebreid tot vijf vestigingen en wordt kinderopvang aangeboden aan 500 kinderen van 0 tot 13 jaar. In 2015 werd dagrecreatiepark Fun Valley bij Maastricht overgenomen. Hiermee werd een aanzet gegeven tot het samenvoegen van diverse activiteiten waardoor de gast een completere dag kan spenderen in de Hermans Groep accommodaties. Zo werd een klimpark toegevoegd aan Ballorig Sittard en breidde Ballorig Venlo uit met het fitnessconcept SlimFit. In december 2018 ontving de Hermans Groep voor uitmuntend ondernemerschap en bijdrage aan de Noord-Limburgse samenleving de Lodewijk van der Grinten prijs.

Recreatiepark BreeBronne

 

Het 34 hectare grote BreeBronne komt in de jaren ’90 tot bloei. Het strandbad en de camping verwelkomen veel bezoekers. In die tijd behoort het park tot een select aantal Nederlandse 5-sterren campings dat het ‘Superplatz’ predikaat van de Duitse ADAC mag voeren. ANWB volgde met een Eurotop erkenning en BreeBronne werd uitgenodigd deel uit te maken van de "Leading Camping and Caravaning Parks of Europe’. De laatste jaren zag eigenaar Frank van Gerven te weinig toekomst voor de bestaande formule. Er was een overaanbod van traditionele campings en een koerswisseling was nodig. Op zoek naar een nieuwe invulling is kennisgemaakt met de Hermans Groep die nu een uniek concept lanceert. De nieuwe formule maakt perfect gebruik van de mogelijkheden van het park terwijl het een vernieuwend en inspirerend toeristisch product aan de regio biedt.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, dagrecreatie

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...