Geplaatst op: 22-02-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

De Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne in het Limburgse Maasbree over. Met de transactie komen een sterke formule (Hermans Groep) en een kansrijke locatie (BreeBronne) samen. De Hermans Groep is een groeiende onderneming met diverse concepten in sport, recreatie en kinderopvang. BreeBronne is een recreatiepark met dagstrand, horeca en vergunningen voor grootschalige verblijfsrecreatie. Met de slogan "wir sind wieder da” wordt BreeBronne opnieuw in de markt geïntroduceerd. De naam BreeBronne blijft gehandhaafd.


De aankoop van BreeBronne zorgt voor synergie omdat zowel de Hermans Groep als BreeBronne zich richten op de eigen regio en het Ruhrgebied. De combinatie van slecht en goed weer accommodaties zorgt voor baanzekerheid voor grotere aantallen medewerkers.

Wir sind wieder da

 

Met de slogan "wir sind wieder da” wordt op een ludieke manier teruggegrepen op de tijd waarin BreeBronne een begrip was onder kampeerders in Nederland én Duitsland. De Hermans groep breidt de formule van Fun Valley uit naar Noord-Limburg. De dagrecreatie en groepsactiviteiten van Fun Valley worden op BreeBronne aangevuld met bijzondere verblijfsrecreatie. Op deze unieke plek gaat alles draaien rondom duurzaamheid, natuurbeleving, en authenticiteit. Al vanaf de meivakantie 2019 gaat het vernieuwde BreeBronne gasten verwelkomen.

De Hermans Groep

 

In 2007 opende eigenaar Roy Hermans de eerste Limburgse binnenspeeltuin Ballorig. Inmiddels is de groep uitgebreid tot vijf vestigingen en wordt kinderopvang aangeboden aan 500 kinderen van 0 tot 13 jaar. In 2015 werd dagrecreatiepark Fun Valley bij Maastricht overgenomen. Hiermee werd een aanzet gegeven tot het samenvoegen van diverse activiteiten waardoor de gast een completere dag kan spenderen in de Hermans Groep accommodaties. Zo werd een klimpark toegevoegd aan Ballorig Sittard en breidde Ballorig Venlo uit met het fitnessconcept SlimFit. In december 2018 ontving de Hermans Groep voor uitmuntend ondernemerschap en bijdrage aan de Noord-Limburgse samenleving de Lodewijk van der Grinten prijs.

Recreatiepark BreeBronne

 

Het 34 hectare grote BreeBronne komt in de jaren ’90 tot bloei. Het strandbad en de camping verwelkomen veel bezoekers. In die tijd behoort het park tot een select aantal Nederlandse 5-sterren campings dat het ‘Superplatz’ predikaat van de Duitse ADAC mag voeren. ANWB volgde met een Eurotop erkenning en BreeBronne werd uitgenodigd deel uit te maken van de "Leading Camping and Caravaning Parks of Europe’. De laatste jaren zag eigenaar Frank van Gerven te weinig toekomst voor de bestaande formule. Er was een overaanbod van traditionele campings en een koerswisseling was nodig. Op zoek naar een nieuwe invulling is kennisgemaakt met de Hermans Groep die nu een uniek concept lanceert. De nieuwe formule maakt perfect gebruik van de mogelijkheden van het park terwijl het een vernieuwend en inspirerend toeristisch product aan de regio biedt.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, dagrecreatie

||| Blogs |||

18/03/19
Een community voor marketingvraagstukken?
Een community voor marketingvraagstukken?
18/03/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Sinds een aantal weken werk ik in het onderwijs. Een totaal andere wereld, in vergelijking met mijn ...
11/03/19
Groots Denken!
Groots Denken!
11/03/19 · Duurzaam toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Tijdens mijn bezoek aan de ITB Berlijn borrelde een lumineus idee op...
14/02/19
Iamst(erdam)upid
Iamst(erdam)upid
14/02/19 · Beleid · Toerisme · Han Verheijden | Lees meer
Begin december 2018 zijn de rood-witte "Iamsterdam’ letters van het Museumplein gehaald. Het is ge...
14/02/19
Het belang van een organisatorisch eco-systeem
Terugkijkend op 2018 hebben de meeste toeristische bedrijven uitstekende zaken gedaan. Niet voor nik...
28/01/19
Overtoerisme dankzij of ondanks DMO’s?
Het was weer lachen in het vuistje in het najaar met pijn in de portemonnee! Wie op Black Friday no...


||| Twitter |||

||| Nieuws |||

22/03/19
Exclusief voor leden
Natuureiland in IJsselmeer door bouw windturbines
Windpark Fryslân B.V. heeft vandaag in Amsterdam een contract getekend met Zuiderzeewind, een con...
22/03/19
Fietsbrug zorgt voor betere verbinding kust en achterland Oegstgeest
Een nieuwe fietsbrug over de Oude Rijn zorgt ervoor dat fietsers tussen Katwijk, Valkenburg en Oegst...
22/03/19
Exclusief voor leden
Meer buitenlands bezoek aan Nederlandse kastelen en historische buitenplaatsen
De 71 museaal toegankelijke kastelen en historische buitenplaatsen in Nederland trekken in toenemende mate ook buitenlandse bezoekers.
22/03/19
Verbod in onrustige wijken Rotterdam op vuurwerk
Vanaf 2019 wordt het afsteken van vuurwerk verboden in gebieden waar afgelopen jaren grootschalige openbare orde incidenten en ongeregeldheden hebben plaatsgevonden.
22/03/19
Inkomen Nederlanders nauwelijks gestegen
Het inkomen van de Nederlanders is de afgelopen tien jaar nagenoeg gelijk gebleven. Dat is slecht nieuws voor onze branche.
22/03/19
Pannenkoekenrestaurants vooral populair in natuur- en toeristengebieden
Het aantal pannenkoekenrestaurants is de afgelopen tien jaar in Nederland gegroeid. Pannenkoekenrestaurants zijn sterk vertegenwoordigd in natuur- en toeristengebieden.
22/03/19
Derde, herziene editie van Leisure! komt eraan
Dit voorjaar verschijnt de derde editie van het boek Leisure! Inleiding in de vrije tijd, het Nederl...
22/03/19
Wat moet je doen met de Informatieplicht Energiebesparing?
Bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken moeten voor 1 juli van dit jaar in het eLoket van RVO rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben uitgevoerd.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk