Geplaatst op: 22-02-2019
Auteur: Redactie
PleisureWorld NRIT

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne over

De Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne in het Limburgse Maasbree over. Met de transactie komen een sterke formule (Hermans Groep) en een kansrijke locatie (BreeBronne) samen. De Hermans Groep is een groeiende onderneming met diverse concepten in sport, recreatie en kinderopvang. BreeBronne is een recreatiepark met dagstrand, horeca en vergunningen voor grootschalige verblijfsrecreatie. Met de slogan "wir sind wieder da” wordt BreeBronne opnieuw in de markt geïntroduceerd. De naam BreeBronne blijft gehandhaafd.


De aankoop van BreeBronne zorgt voor synergie omdat zowel de Hermans Groep als BreeBronne zich richten op de eigen regio en het Ruhrgebied. De combinatie van slecht en goed weer accommodaties zorgt voor baanzekerheid voor grotere aantallen medewerkers.

Wir sind wieder da

 

Met de slogan "wir sind wieder da” wordt op een ludieke manier teruggegrepen op de tijd waarin BreeBronne een begrip was onder kampeerders in Nederland én Duitsland. De Hermans groep breidt de formule van Fun Valley uit naar Noord-Limburg. De dagrecreatie en groepsactiviteiten van Fun Valley worden op BreeBronne aangevuld met bijzondere verblijfsrecreatie. Op deze unieke plek gaat alles draaien rondom duurzaamheid, natuurbeleving, en authenticiteit. Al vanaf de meivakantie 2019 gaat het vernieuwde BreeBronne gasten verwelkomen.

De Hermans Groep

 

In 2007 opende eigenaar Roy Hermans de eerste Limburgse binnenspeeltuin Ballorig. Inmiddels is de groep uitgebreid tot vijf vestigingen en wordt kinderopvang aangeboden aan 500 kinderen van 0 tot 13 jaar. In 2015 werd dagrecreatiepark Fun Valley bij Maastricht overgenomen. Hiermee werd een aanzet gegeven tot het samenvoegen van diverse activiteiten waardoor de gast een completere dag kan spenderen in de Hermans Groep accommodaties. Zo werd een klimpark toegevoegd aan Ballorig Sittard en breidde Ballorig Venlo uit met het fitnessconcept SlimFit. In december 2018 ontving de Hermans Groep voor uitmuntend ondernemerschap en bijdrage aan de Noord-Limburgse samenleving de Lodewijk van der Grinten prijs.

Recreatiepark BreeBronne

 

Het 34 hectare grote BreeBronne komt in de jaren ’90 tot bloei. Het strandbad en de camping verwelkomen veel bezoekers. In die tijd behoort het park tot een select aantal Nederlandse 5-sterren campings dat het ‘Superplatz’ predikaat van de Duitse ADAC mag voeren. ANWB volgde met een Eurotop erkenning en BreeBronne werd uitgenodigd deel uit te maken van de "Leading Camping and Caravaning Parks of Europe’. De laatste jaren zag eigenaar Frank van Gerven te weinig toekomst voor de bestaande formule. Er was een overaanbod van traditionele campings en een koerswisseling was nodig. Op zoek naar een nieuwe invulling is kennisgemaakt met de Hermans Groep die nu een uniek concept lanceert. De nieuwe formule maakt perfect gebruik van de mogelijkheden van het park terwijl het een vernieuwend en inspirerend toeristisch product aan de regio biedt.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, dagrecreatie
Vacature

||| Blogs |||

18/06/19
Van Industrieel Erfgoed en Ultra moderne Ski Centrum
Van Industrieel Erfgoed en Ultra moderne Ski Centrum
18/06/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 3 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We gaan op bezoek bij het Bernepark waar het bezoekerscentrum in een oude waterzuivering is gebouwd. Je kunt er zelfs slapen in rioolbuizen. Ook bezoeken we Ski Resort Alpenpark- Neuss en slapen daar in Hotel Fire & ICE.
12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
11/06/19
Ik google, jij googlet en wij googlen
Ik google, jij googlet en wij googlen
11/06/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Afgelopen week bracht ik een bezoek aan Google in Amsterdam. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de m...
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!
08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

20/06/19
Libéma organiseert fietsdriedaagse voor goede doelen
‘The Dutch 750’ - een nieuw, driedaags charity wielerevent - is een initiatief van Libéma...
20/06/19
Samenwerking Roompot Vakanties en Ticketsplus verlengd!
Al sinds 2017 houdt Ticketsplus zich bezig met directe ticketverkoop bij de 32 eigen vakantieparken ...
20/06/19
Luchthaven Eindhoven CO2-neutraal
Voor het zesde jaar op rij is Eindhoven Airport gecertificeerd als ‘Level 3+ Neutrality’: het ho...
20/06/19
Luxe vakantiepark Landal Kaatsheuvel nu boekbaar voor aankomsten vanaf oktober
De bouw van het nieuwe vakantiepark Landal Kaatsheuvel vordert gestaag. De eerste gasten kunnen...
19/06/19
Exclusief voor leden
Inwoners steden stappen over naar duurzaam vervoer
Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) deed onderzoek naar de ontwikkeling van de mobilit...
19/06/19
Exclusief voor leden
Zelfrijdende shuttles voor toeristen in vestingstad Bourtange
Dit najaar wil de provincie Groningen allereerst samen met vesting Bourtange, gemeente Westerwolde en diverse andere partijen starten met een zelfrijdende shuttle in vesting Bourtange.
19/06/19
Exclusief voor leden
Reductie plastic in luchtvaart (met video)
Binnenkort zullen alle Emirates vluchten plastic rietjes-vrij zijn, sinds 1 juni 2019 introduceerde de luchtvaartmaatschappij namelijk eco-vriendelijke papieren rietjes.
18/06/19
KLM beheert nieuw regeringstoestel
Het nieuwe regeringstoestel, de PH-GOV, is officieel overgedragen aan Nederland.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk