Geplaatst op: 19-02-2019
Auteur: Redactie
NRIT Media

Nieuwe accommodaties op Camping Bakkum

Nieuwe accommodaties op Camping Bakkum

Vanaf april 2019 staan er twee nieuwe type accommodaties op Camping Bakkum; Duinroos en Duinzicht. Eigentijdse accommodaties met moderne uitstraling waarbij zowel het uiterlijk als het interieur volledig afgestemd is op de omgeving. Binnen zijn de accommodaties voorzien van alle comfort en buiten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.
 

Te gast in de natuur!

Camping Bakkum ligt centraal in het Noord-Hollands Duinreservaat. Aan de kust en ingesloten door duinen en bos. De natuur speelt hier een belangrijke rol. Dit was ook het uitgangspunt voor het ontwerp van deze nieuwe accommodaties. Het kleur- en materiaalgebruik is zo uitgekozen dat deze past bij de omgeving en in de natuur. Voor de bouw wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.


Binnen en buiten versmelten met elkaar

Ook in het interieur van de accommodaties is het thema ‘Bos en Duin’ doorgevoerd. Dankzij de grote ramen is er veel inval van daglicht en bieden ze tegelijkertijd optimaal zicht op de prachtige omgeving. Het is een plek waar binnen en buiten met elkaar versmelten en het landschap wordt omlijst. Bijzonder is de slaapkamer die gebouwd is op een knusse slaap-vide, waarbij grote ramen boven het bed uitzicht bieden op de sterrenhemel. De binnenruimte wordt vergroot dankzij de veranda welke overdekt is met stretchtent, waarmee tegelijkertijd ook een knipoog naar het kamperen wordt gemaakt.


Duinroos

Duinroos is een 4-persoons accommodatie met alle voorzieningen voor een fantastische vakantie. De accommodatie is goed geïsoleerd en voorzien van klimaatregeling, waardoor gasten het hele seizoen door een aangenaam verblijf ervaren. Deze accommodatie is uitgevoerd in het thema ‘Duin’. 
 

Duinzicht 

Duinzicht is een 6-persoons accommodatie met een eigenwijze en natuurlijke uitstraling. Het warme interieur met thema ‘bos’ zorgt voor een sfeervolle ruimte om samen met het hele gezin helemaal tot rust te komen. Ook deze accommodatie is goed geïsoleerd en voorzien van klimaatregeling voor een comfortabel verblijf gedurende het hele seizoen.

Link: www.campingbakkum.nl/logeren
Trefwoorden: nieuwe accommodaties camping, duinzicht, duinroos

CELTH
 






||| Nieuws |||

11/04/24
Exclusief voor leden
Van Gogh Nationaal Park gaat Brabant Behagen
De gemeenten Oirschot, Rucphen, Best en Tilburg zijn als eerste verkozen om mee te doen aan Brabant Behaagt, een nieuw landschapsproject van Van Gogh Nationaal Park. et Brabantse platteland moet hierdoor natuurlijker en beter beleefbaar worden. Ook moet het landschap voor boeren verdienvermogen opleveren. Zo gaan natuur, recreatie en economie hand in hand.
05/04/24
Ambitie Utrechts Landschap 10.000 bomen planten
Om de natuur te versterken wil natuur- en beheerorganisatie Utrechts Landschap komend jaar ruim tien...
05/04/24
Exclusief voor leden
Uitkijk- en radartoren Hedwigepolder
De veelbesproken Hedwigepolder in Zeeland krijgt een uitkijktoren. Uniek is de combinatie met een radarpost van Rijkswaterstaat. De provincie Zeeland en Rijkswaterstaat hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst getekend.
29/03/24
Geopark Schelde Delta erkend als UNESCO Geopark
Het gebied van de Schelde en de Scheldemonding is geologisch, cultuurhistorisch en landschappelijk uniek. Zo uniek zelfs, dat de regio zich voortaan een UNESCO Global Geopark mag noemen.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
22/03/24
Geld voor drie recreatievie projecten op de Veluwe
Drie recreatieve projecten krijgen geld uit de Regiodeal Veluwe 2020. De 3 projecten gaan vooral over het verbeteren van de balans tussen recreatie en natuur.
20/03/24
Exclusief voor leden
Geen ruimte voor uitstel Natuurherstelwet
De Europese Natuurherstelwet leek er te komen en daarmee waren veel natuurbeheerders en recreatiegebieden blij. Nu wil Hongarije tegenstemmen. MVO Nederland reageert daarop. "Voor uitstel of afstel is geen ruimte."
20/03/24
Regeneratieve vakantie-ervaringen in Denemarken
In Denemarken kunnen toeristen meewerken aan natuurbehoud. Visit Denmark start met vier proefreizen en ze zoeken daarvoor Nederlandse en Duitse toeristen. Ze noemen het regeneratieve vakantie-ervaringen.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.