Geplaatst op: 08-02-2019
Auteur: Lobke Elbers
Breda University of Applied Sciences

Doet u mee met het Next Tourism Generation project?

Doet u mee met het Next Tourism Generation project?

De Next Tourism Generation (NTG) Alliance is een Europees project dat zich richt op het verbeteren van de connectie tussen toeristisch onderwijs en de reiswereld. NTG Alliance ontwikkelde recent de NTG Skills survey. De enquête focust zich specifiek op de (gewenste) aanwezigheid en het niveau van skills op het gebied van digital, social en green binnen Nederlandse en Europese toeristische bedrijven, nu en in de toekomst. Doet u net als meer dan 1.000 andere stakeholders mee?


Vanuit Nederland is Breda University of Applied Sciences trotse onderwijspartner in dit grootschalige project, met als ambitie de gewenste skills voor 2030 te definieren met thoughtleaders en organisaties uit de Nederlandse reisindustrie.


Naar welke vaardigheden zoekt u bij het aannemen van nieuwe medewerkers en jonge professionals? En bent u ook benieuwd hoe uw organisatie ‘scoort’ op de aanwezigheid van deze skills ten opzichte van andere reisbedrijven? Dan hopen we dat u heel even tijd wilt nemen om de enquête in te vullen.


U helpt hiermee inzicht te krijgen in:

  1. de huidige status van de skills;
  2. de verwachtingen voor de toekomst van deze skills in 2030, en
  3. of er wellicht extra trainingen, producten, tools nodig zijn waar op EU level aan gewerkt kan worden
En daar profiteert uw organisatie natuurlijk weer van!

De resultaten worden anoniem verwerkt, maar de inzichten vanuit de vijf toeristische subsectoren accommodaties, attracties, travel agents & touroperators, F&B en destinatie management. Klik hier om de enquête in te vullen. U heeft nog tot en met 18 februari 2019 de tijd. Meer informatie over de NTG Alliance en de NTG Skills Survey is te vinden op https://nexttourismgeneration.eu/ntg-skills-survey/.


De inzichten vanuit de Europese survey worden gedeeld en de nog te ontwikkelen digitale skills hub zal op basis van de verkregen data samen met relevante partners digital, social & green skills trainingen tools en producten ontwikkelen en openlijk beschikbaar stellen voor iedere reisorganisatie en iedere reisprofessional. U kunt na afloop van de survey aangeven dat u hierover op de hoogte gehouden wil worden.

Topics:Onderzoek
Trefwoorden: onderzoek, onderwijs, arbeidsmarkt, toerisme
Vacature


||| Blogs |||

12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
11/06/19
Ik google, jij googlet en wij googlen
Ik google, jij googlet en wij googlen
11/06/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Afgelopen week bracht ik een bezoek aan Google in Amsterdam. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de m...
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!
08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!
18/03/19
Een community voor marketingvraagstukken?
Een community voor marketingvraagstukken?
18/03/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Sinds een aantal weken werk ik in het onderwijs. Een totaal andere wereld, in vergelijking met mijn ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

16/06/19
RECRON benoemt vier leden van verdienste
Op de Algemene Ledenvergadering zijn vier RECRON-leden benoemd tot Lid van Verdienste. Toon Wijenborg, Jan Hagedoorn, Pim Meijkamp en Edwin Bomers kregen van RECRON-voorzitter Cees Slager het gouden speltje opgeprikt.
16/06/19
Ondernemers beter beschermd bij zakendoen op digitale platforms
Ondernemers in de EU hebben voortaan meer zekerheid wanneer zij zakendoen met digitale platforms zoals reserverings- en vergelijkingswebsites, online marktplaatsen en appstores.
16/06/19
Flevoland anderhalf uur centraal in Duits reisprogramma
Zondagavond 16 juni om 20.15 uur zendt de Duitse tv-zender WDR het reisprogramma ‘Wunderschön’ uit waarin Flevoland centraal staat. ‘Wunderschön’ is het best bekeken reisprogramma op de Duitse televisie.
14/06/19
Eerste caravan met energielabel
Als eerste caravan ooit heeft het model Shelter van Kip een energielabel gekregen.
14/06/19
Nieuwe sluis Kornwerderzand enorme opsteker voor superjachtbouw
De superjachtbouw in Noord-Nederland krijgt een enorme impuls nu de financiering voor de nieuwe sluis bij Kornwerderzand in de Afsluitdijk rond is.
12/06/19
Waterspel & de attractiewaarde van De Krim
Hoe kun je als sport- en recreatiebedrijf aantrekkelijk en relevant blijven voor bezoekers en proactief, jaarrond, bezoekersaantallen te beïnvloeden.
12/06/19
TUI zet Escape Room in voor laatboekers
Om laatboekers te helpen bij hun vakantiekeuze heeft TUI een pop-up Escape Room gemaakt die de in juni op tour door Nederland gaat.
11/06/19
Directie Eijsink verwelkomt CTO Hans Gringhuis
Het voorheen driekoppige directieteam van automatiseringsspecialist Eijsink is vanaf vandaag uitgebr...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk