Geplaatst op: 28-01-2019
Auteur: Marc Gerlings

easyJet blij met award zakelijke luchtvaart

easyJet blij met award zakelijke luchtvaart
Foto: easyJet.

Lowcost airline easyJet heeft de prijzen Business Airline of the Yearen en best short haul airline gewonnen bij de Business Travel Awards. easyJet is vooral trots op de winst als beste zakelijke luchtvaartmaatschappij. De jury van de Business Travel Awards bestaat uit een onafhankelijk panel van leiders uit de reisbranche.


easyJet vervoert jaarlijks 90 miljoen passagiers en vergroot al jaren geleidelijk het aantal zakenreizigers dat met de maatschappij vliegt. Op Schiphol is circa een derde van de easyJet-passagiers zakenreiziger.


Naast het bestaande sterke easyJet-netwerk op hoofdluchthavens en de goede punctualiteit gaat easyJet zich op drie punten richten om het nog makkelijker voor zakenreizigers te maken om met easyJet te vliegen: Ten eerste, het ontwikkelen van een online omgeving waar MKB-bedrijven gemakkelijk kunnen boeken en factureren. Ten tweede worden producten nog meer op maat gemaakt voor bedrijven via nieuwe zakentarieven en bundels. Ten derde worden bepaalde frequenties en routes verder geoptimaliseerd voor zakenreizigers.


Zakelijk reisverkeer verder ontwikkelen

Hoofd Business development van easyJet, Andrea Caulfield-Smith, nam de prijs in ontvangst en zei in een reactie: "We zijn blij dat we de prijzen voor Business Airline of the Year en best short haul airline hebben gewonnen, vooral omdat de kwaliteit van ons product voor zakenreizigers door onze collega’s uit de reisbranche extra onderstreept wordt. We blijven onze aantrekkingskracht op de zakenreissector verder uitbouwen. Stoelreserveringen, goede punctualiteit, scherpe en flexibele tarieven, Fast Track Security en vriendelijke service hebben allemaal bijgedragen aan het aantrekken en het telkens terugkomen van zakenreizigers.”


Trefwoorden: vliegen, zakelijk reizen, zakenreiziger

||| Blogs |||

13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
27/12/19
Wat een nepjaar was het eigenlijk…
Het is december 2019. De maand van oliebollen, pepernoten, kerstbomen, kadostress en koffiedik kijke...
03/12/19
Referentiekader ontbreekt voor vitale vakantieparken
Referentiekader ontbreekt voor vitale vakantieparken
03/12/19 · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Weet u nog mijn vorige column met daarin een vurig pleidooi dat het tijd wordt voor een minister van...
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
18/06/19
Van Industrieel Erfgoed en Ultra moderne Ski Centrum
Van Industrieel Erfgoed en Ultra moderne Ski Centrum
18/06/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 3 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We gaan op bezoek bij het Bernepark waar het bezoekerscentrum in een oude waterzuivering is gebouwd. Je kunt er zelfs slapen in rioolbuizen. Ook bezoeken we Ski Resort Alpenpark- Neuss en slapen daar in Hotel Fire & ICE.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/02/20
Green Key voor alle Europese Center Parcs parken
Alle parken van Center Parcs in Europa zijn Green Key gecertificeerd. Wat heeft Center Parcs bereikt?
20/02/20
De Betteld Groep opent de eerste accommodatie in het buitenland
De Betteld Groep, de grootste Nederlandse christelijke aanbieder van vakanties en conferenties, opent haar eerste vestiging in het buitenland.
19/02/20
Zesde vakantiepark voor Landal GreenParks in Denemarken, eerste op Funen
Landal GreenParks opent haar zesde vakantiepark in Denemarken. Landal neemt hier de exploitatie en bungalowverhuur over van het bestaande vakantiepark en conferentiecentrum Sund & Skov.
18/02/20
Exclusief voor leden
Libéma investeert miljoenen in Brabantse vakantieparken
Libéma gaat de bungalows op haar twee Brabantse vakantieparken Dierenbos en Beekse Bergen grondig renoveren en restylen.
17/02/20
Exclusief voor leden
Roompot neemt 90 strandhuisjes Landal in Julianadorp over
Na de aankondiging van afgelopen maandag dat de 74 Beach Villa’s van Hoek van Holland op 1 januari...
14/02/20
Ook Noord-Holland gaat investeren in vitalisering van bungalowparken
De provincie Noord-Holland stelt 10 miljoen euro beschikbaar voor het verbeteren van de kwaliteit van bestaande bedrijventerreinen en winkelgebieden. Bijzonder is dat een deel van het geld beschikbaar is voor het vitaliseren van bungalowparken.
12/02/20
Exclusief voor leden
Roompot kondigt ecoresort voor rustzoekers aan
Roompot opent met Pasen 2021 een nieuw ecoresort met 71 lodges voor rustzoekers. Het is het zevende nieuwe park dat Roompot in drie maanden tijd aankondigt.
10/02/20
Exclusief voor leden
Verhuur van 74 luxe Beach Villa’s van Landal naar Roompot
Roompot heeft een mooie slag geslagen door de verhuur van 74 Beach Villa’s bij Hoek van Holland over te nemen van Landal GreenParks.