Geplaatst op: 12-09-2018
Auteur: Redactie
NRIT Media

Nominaties Hotello én Talent of the Year Award 2019 geopend

Nominaties Hotello én Talent of the Year Award 2019 geopend
De Hotello of the Year en Talent of the Year Awards zijn de jaarlijkse verkiezingen voor Hotello’s en Young Professionals van erkende Nederlandse Hotel Management scholen. Deze prestigieuze prijzen worden ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt op de Horecava tijdens het HotelloTOP Year Event en Future Hotello.
 
De verkiezing
Nominaties kunnen hier worden ingediend tot en met vrijdag 12 oktober 2018. Jaarlijks worden meer dan 80 Hotello’s en 50 Young Professionals genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking tijdens het HotelloTOP Year Event en Future Hotello op woensdag 9 januari 2019.
 
Hotello of the Year Award 2019
De Hotello of the Year Award 2019 wordt uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en werklustig. Dit gebeurt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 9 januari 2019 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Hier worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2019. 
 
Talent of the Year Award 2019
De Talent of the Year is een Young Professional die wordt erkend als echte Hotello met bijbehorende kernwaarden. Tevens heeft hij/zij bewonderenswaardig werk afgeleverd in 2018, of iets bijzonders in de praktijk gebracht (op school, in het werkveld, een onderzoek afgerond of deelgenomen aan buitenschoolse activiteiten). De award wordt uitgereikt tijdens Future Hotello, een event voor studenten en pas afgestudeerden van Nederlandse Hotel Management scholen waar de verbinding wordt gemaakt tussen de opleiding en bedrijven in de gastvrijheidsbranche. Future Hotello is een initiatief van HotelloTOP, het netwerkplatform voor alumni van de Nederlandse Hotel Management scholen, in samenwerking met de studentenvereniging Io Vivat, Xenia, Amphitryon, La Confrérie en Comitas.
 
The NXT GM Challenge
Daarnaast heeft HotelloTOP dit jaar voor het eerst een samenwerking met Postillion Hotels en geven een baan als General Manager weg in The NXT GM Challenge! Het aanmelden voor de challenge startte eerder deze zomer, maar loopt nog tot en met zondag 30 september 2018. Met het uitreiken van deze prijs biedt Postillion Hotels een podium aan getalenteerde Hotello's. Postillion Hotels & HotelloTOP vinden het belangrijk om ambitie en talent te stimuleren en Hotello’s te laten zien hoe veelzijdig de hotellerie is.
Link: https://www.hotellotop.com
Trefwoorden: Verkiezing, awards, hotellerie, studenten

||| Blogs |||

24/10/18
Toeristen verleiden wordt het nieuwe belijden
Amsterdam puilt uit van de toeristen. Goed voor de economie, maar minder aangenaam voor veel inwone...
04/10/18
Segregatie of integratie?
Eind juni vond bij mij in de buurt de Champions Trophy voor nationale hockeyteams plaats. Een mooi...
25/09/18
En Footzy is (W)elke Plek
Het aantal kwalificaties in bijna 40 jaar noeste arbeid dat mij is opgespeld groeit nog steeds met...
06/09/18
Van marketing naar mattering
Van marketing naar mattering
06/09/18 · Cultuur · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Column van Hanita van der Schaaf over Culturele Hoofdstad van Europa 2018, Leeuwarden
24/07/18
Time Out
Time Out
24/07/18 · Leisure · Han Verheijden | Lees meer
Zoals ik in mijn vorige column schreef, heb ik afgelopen winter een skiongeluk gehad. Hierdoor was...
||| Twitter |||

||| Nieuws |||

16/11/18
Nominaties voor innovatie award Horecava
Rookworst van damhert uit de duinen, composteerbare patatbakjes van suikerriet, medewerkers werven d...
16/11/18
Exclusief voor leden
Nieuw Vrijetijdsmerk voor alle Flevolanders
Visit Flevoland heeft een nieuw vrijetijdsmerk voor de provincie gelanceerd. Volgens deze destinati...
16/11/18
Exclusief voor leden
Eduard Pieter Oud stapt over naar Respons
De voormalig zakelijk directeur van Amsterdam Marketing wordt samen met de huidige directeur Lex Kruijver verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Respons.
16/11/18
Exclusief voor leden
Moeten we over naar een kilometerprijs voor vervoer?
De klimaatdoelstellingen van het kabinet voor 2030 worden niet gehaald wanneer het huidige autobelastingenstelsel niet op de schop gaat.
15/11/18
Exclusief voor leden
Aanleg groen gestart van Roompot domein
De aanleg van het ruim 8 hectare grote landgoed begon op 1 oktober 2018.
15/11/18
Exclusief voor leden
Wat verwachten ondernemers in onze branche van 2019?
Ondernemers in de horeca zijn iets minder positief over de omzet voor 2019, maken zich zorgen over de arbeidsmarkt maar gaan wel meer investeren.
15/11/18
Hoever kun je de service aan boord uitkleden?
Nu luchtvaartmaatschappijen steeds meer concurreren op de kale vliegprijs, proberen ze hun verdienmodel overeind te houden met betaalde extra diensten. Maar wat vindt de passagier daarvan?
15/11/18
Nederlander boekt vaker vliegreis voor kerstbeleving in Midden- en Oost-Europa
De Nederlandse vliegtuigpassagier zoekt meer en meer in Wenen, Praag en Krakow de authentieke Midden...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk