Geplaatst op: 23-05-2018
Auteur: Redactie
NRIT Media

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail
Dankzij een samenwerking met boekingsplatform voor toeristische activiteiten GetYourGuide kunnen houders van een Interrail-pas nu meer dan 17.000 activiteiten in Europa, zoals tours en rondleidingen, tegen een gereduceerd tarief reserveren via de kanalen van Interrail.


Hiermee profiteren Interrail-klanten van een volledig geïntegreerde reiservaring, van de planningsfase tot de activiteiten op hun bestemming. Deze activiteiten zijn te boeken vanaf het moment dat zij hun Interrail-pas hebben besteld: via Interrail.eu en de gratis Interrail Rail Planner-app.


Interrail biedt klanten de keuze uit een complete reeks van treinpassen voor een grenzeloze reiservaring in 30 Europese landen. Het bedrijf heeft een boekingstool in zijn reserveringsproces geïntegreerd, zodat klanten een selectie kunnen maken uit het aanbod van GetYourGuide: van speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor bezienswaardigheden over te slaan tot wandeltochten op maat die door een lokale expert zijn samengesteld. Voor de meeste tours en bezienswaardigheden zijn papierloze entreebewijzen verkrijgbaar: gebruikers kunnen simpelweg een QR-code op hun smartphone laten scannen.


Betere reiservaringen

Tao Tao, COO van GetYourGuide over de nieuwe samenwerking: "Om sterke samenwerkingsverbanden aan te gaan zoeken we altijd naar bedrijven die de huidige en toekomstige wensen van moderne reizigers perfect aanvoelen. Interrail staat voor onbeperkt reizen in Europa. Daarom zijn we enorm blij met deze samenwerking. We zien ernaar uit om onze klanten nog betere reiservaringen te bieden."


Silvia Fischer, directeur Sales & Marketing bij de Eurail Group, het bedrijf achter de Interrail-passen: "We vinden het geweldig om samen te werken met het uiterst innovatieve en klantgerichte GetYourGuide. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoeften van onze internationale klanten met een groeiend aanbod van voordelen en kortingen voor bestemmingen in heel Europa. Zo kunnen klanten hun eigen unieke verhaal samenstellen. We streven ernaar om de reiservaring van klanten toegevoegde waarde te geven, zodat ze Europa optimaal kunnen verkennen, van de planningsfase tot de reis en hun activiteiten op de bestemming.”


Interrail-passen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden besteld via http://www.interrail.eu en lokale Europese spoorwegmaatschappijen. Meer informatie over het productaanbod van Interrail is te vinden op http://www.interrail.eu.


Over GetYourGuide

GetYourGuide is een online boekingsplatform voor tours, attracties en activiteiten. Het aanbod omvat onder meer speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden over te slaan, wandeltochten onder begeleiding van een lokale expert, culinaire tours, kook- en handwerklessen, bucket list-ervaringen en speciale attracties die nergens anders te vinden zijn. GetYourGuide werd opgericht in 2009 en biedt toegang tot ruim 34.000 activiteiten en bezienswaardigheden in meer dan 7.600 bestemmingen in alle delen van de wereld. Reizigers uit meer dan 155 landen boekten al meer dan 15 miljoen tours, activiteiten en toegangsbewijzen via het platform. GetYourGuide heeft een hoofdkantoor in Berlijn en vestigingen in 14 landen.


Over Interrail

De treinpassen van Interrail bieden toegang tot treinreizen naar diverse Europese bestemmingen. Klanten van alle leeftijden reizen met één treinpas door 30 Europese landen en profiteren daarbij van diverse voordelen en kortingen. De in 2001 opgerichte Eurail Group G.I.E. is verantwoordelijk voor het beheer van Eurail- en Interrail-producten voor Europese en niet-Europese klanten. Eurail Group G.I.E. en Eurail.com, het officiële verkoopkanaal van Eurail- en Interrail-passen, zijn eigendom van meer dan 35 spoorwegmaatschappijen en rederijen. Ze werken samen met partners als hotels, transportbedrijven en musea om speciale voordelen te bieden aan houders van Eurail- en Interrail-passen.

Link: https://www.interrail.eu/
Trefwoorden: reisbranche, pakketreizen, reizen, treinreizen, dagrecreatie, dagtrips, tickets

||| Blogs |||

08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!
18/03/19
Een community voor marketingvraagstukken?
Een community voor marketingvraagstukken?
18/03/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Sinds een aantal weken werk ik in het onderwijs. Een totaal andere wereld, in vergelijking met mijn ...
11/03/19
Groots Denken!
Groots Denken!
11/03/19 · Duurzaam toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Tijdens mijn bezoek aan de ITB Berlijn borrelde een lumineus idee op...
14/02/19
Iamst(erdam)upid
Iamst(erdam)upid
14/02/19 · Beleid · Toerisme · Han Verheijden | Lees meer
Begin december 2018 zijn de rood-witte "Iamsterdam’ letters van het Museumplein gehaald. Het is ge...
14/02/19
Het belang van een organisatorisch eco-systeem
Terugkijkend op 2018 hebben de meeste toeristische bedrijven uitstekende zaken gedaan. Niet voor nik...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/05/19
ABN AMRO: Nederlands toerisme blijft sterk groeien
Door de welvaartsgroei en de grotere bereikbaarheid van bestemmingen blijft het toerisme in Nederland ook in de komende jaren stijgen. De groei in de regio is sterker dan op de toeristische hotspots. Dat schrijft ABN AMRO in haar nieuwste Prognose Leisure 2019-2020.
21/05/19
Nieuwe natuurlijke accommodaties voor camping Bakkum
Op camping Bakkum zijn onder toeziend oog van de Estlandse ambassadeur twee nieuwe accommodaties officieel geopend.De houten huisjes zijn gebouwd door de Estlandse modulaire bouwer Harmet.
21/05/19
Weer paviljoen Rijksmuseum op Zwarte Cross
Geen nieuws maar wel een mooie cross-over tussen musea en evenementen. Voor het tweede jaar heeft het Rijksmuseum een pop-up paviljoen op de Zwarte Cross.
20/05/19
Songfestival als vliegwiel voor Holland City Strategie
NBTC Holland Marketing sprong vandaag al handig in op de overwinning van Duncan Laurence op het Songfestival. NBTC wil rond het Songfestival de minder bekende plekken van Nederland in de etalage zetten en hoopt dat het evenement als vliegwiel werkt voor de Holland City Strategie.
20/05/19
Meer kinderen naar de Keukenhof
Keukenhof heeft met 1,5 miljoen bezoekers een succesvol seizoen achter de rug. Ook de waardering was met een 9,0 weer erg hoog.
20/05/19
Eerste wandelnetwerk op de Veluwe
Donderdagmiddag 16 mei startte Mark Sandmann de werkzaamheden voor de aanleg van het eerste Routebur...
20/05/19
Vakantieganger onmisbare speler voor Schiphol
Tweederde van alle passagiers op Schiphol heeft een leisure motief om te vliegen. Zij vliegen om op ...
20/05/19
Nationaal Park Weerribben-Wieden hét Kanoparadijs van Noordwest-Europa
Nationaal Park Weerribben-Wieden is vanaf 24 mei hét Kanoparadijs van Noordwest-Europa. Onder...
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk