Geplaatst op: 23-05-2018
Auteur: Redactie
NRIT Media

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail
Dankzij een samenwerking met boekingsplatform voor toeristische activiteiten GetYourGuide kunnen houders van een Interrail-pas nu meer dan 17.000 activiteiten in Europa, zoals tours en rondleidingen, tegen een gereduceerd tarief reserveren via de kanalen van Interrail.


Hiermee profiteren Interrail-klanten van een volledig geïntegreerde reiservaring, van de planningsfase tot de activiteiten op hun bestemming. Deze activiteiten zijn te boeken vanaf het moment dat zij hun Interrail-pas hebben besteld: via Interrail.eu en de gratis Interrail Rail Planner-app.


Interrail biedt klanten de keuze uit een complete reeks van treinpassen voor een grenzeloze reiservaring in 30 Europese landen. Het bedrijf heeft een boekingstool in zijn reserveringsproces geïntegreerd, zodat klanten een selectie kunnen maken uit het aanbod van GetYourGuide: van speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor bezienswaardigheden over te slaan tot wandeltochten op maat die door een lokale expert zijn samengesteld. Voor de meeste tours en bezienswaardigheden zijn papierloze entreebewijzen verkrijgbaar: gebruikers kunnen simpelweg een QR-code op hun smartphone laten scannen.


Betere reiservaringen

Tao Tao, COO van GetYourGuide over de nieuwe samenwerking: "Om sterke samenwerkingsverbanden aan te gaan zoeken we altijd naar bedrijven die de huidige en toekomstige wensen van moderne reizigers perfect aanvoelen. Interrail staat voor onbeperkt reizen in Europa. Daarom zijn we enorm blij met deze samenwerking. We zien ernaar uit om onze klanten nog betere reiservaringen te bieden."


Silvia Fischer, directeur Sales & Marketing bij de Eurail Group, het bedrijf achter de Interrail-passen: "We vinden het geweldig om samen te werken met het uiterst innovatieve en klantgerichte GetYourGuide. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoeften van onze internationale klanten met een groeiend aanbod van voordelen en kortingen voor bestemmingen in heel Europa. Zo kunnen klanten hun eigen unieke verhaal samenstellen. We streven ernaar om de reiservaring van klanten toegevoegde waarde te geven, zodat ze Europa optimaal kunnen verkennen, van de planningsfase tot de reis en hun activiteiten op de bestemming.”


Interrail-passen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden besteld via http://www.interrail.eu en lokale Europese spoorwegmaatschappijen. Meer informatie over het productaanbod van Interrail is te vinden op http://www.interrail.eu.


Over GetYourGuide

GetYourGuide is een online boekingsplatform voor tours, attracties en activiteiten. Het aanbod omvat onder meer speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden over te slaan, wandeltochten onder begeleiding van een lokale expert, culinaire tours, kook- en handwerklessen, bucket list-ervaringen en speciale attracties die nergens anders te vinden zijn. GetYourGuide werd opgericht in 2009 en biedt toegang tot ruim 34.000 activiteiten en bezienswaardigheden in meer dan 7.600 bestemmingen in alle delen van de wereld. Reizigers uit meer dan 155 landen boekten al meer dan 15 miljoen tours, activiteiten en toegangsbewijzen via het platform. GetYourGuide heeft een hoofdkantoor in Berlijn en vestigingen in 14 landen.


Over Interrail

De treinpassen van Interrail bieden toegang tot treinreizen naar diverse Europese bestemmingen. Klanten van alle leeftijden reizen met één treinpas door 30 Europese landen en profiteren daarbij van diverse voordelen en kortingen. De in 2001 opgerichte Eurail Group G.I.E. is verantwoordelijk voor het beheer van Eurail- en Interrail-producten voor Europese en niet-Europese klanten. Eurail Group G.I.E. en Eurail.com, het officiële verkoopkanaal van Eurail- en Interrail-passen, zijn eigendom van meer dan 35 spoorwegmaatschappijen en rederijen. Ze werken samen met partners als hotels, transportbedrijven en musea om speciale voordelen te bieden aan houders van Eurail- en Interrail-passen.

Link: https://www.interrail.eu/
Trefwoorden: reisbranche, pakketreizen, reizen, treinreizen, dagrecreatie, dagtrips, tickets

||| Blogs |||

04/10/18
Segregatie of integratie?
Eind juni vond bij mij in de buurt de Champions Trophy voor nationale hockeyteams plaats. Een mooi...
25/09/18
En Footzy is (W)elke Plek
Het aantal kwalificaties in bijna 40 jaar noeste arbeid dat mij is opgespeld groeit nog steeds met...
06/09/18
Van marketing naar mattering
Van marketing naar mattering
06/09/18 · Cultuur · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Column van Hanita van der Schaaf over Culturele Hoofdstad van Europa 2018, Leeuwarden
24/07/18
Time Out
Time Out
24/07/18 · Leisure · Han Verheijden | Lees meer
Zoals ik in mijn vorige column schreef, heb ik afgelopen winter een skiongeluk gehad. Hierdoor was...
10/07/18
Oh jee; ik moet (sorry mag) Lekkeâh weg in èguhn land
Ik deed even een rondje beroepsdeformatie op mijn sportschool. Spanje, Turkije, Amerika, Noorwegen,...
||| Twitter |||

||| Nieuws |||

19/10/18
Aan de slag met jouw regio?
Ongeveer 500 vakgenoten reisden vorige week af naar Deventer voor de eerste Nationale ToerismeTop....
19/10/18
8 trends reizen voor 2019
Van reizen om te leren tot meer plannen voor weekendtrips.
18/10/18
Nieuw geladaverblijf in Blijdorp open voor publiek
Vanaf 19 oktober is het nieuwe verblijf voor gelada’s (een expr...
18/10/18
Recreatieschap Marrekrite vernieuwt Fietsnetwerk Fryslan
Recreatieschap Marrekrite start deze week met een grootscheepse v...
18/10/18
Exclusief voor leden
Vier cruiseschepen in luxe segment besteld door MSC
Cruisebedrijf MSC Cruises en werf Fincantieri hebben vandaag de ondertekening aangekondigd van een ...
18/10/18
Exclusief voor leden
ADE Green levert Plastic Promise op voor festivals
Plastic Promise, campagne voor het terugdringen van plasticgebruik bij festivals is gelanceerd bij ADE Green. Het plasticgebruik ligt nog hoog bij festivals.
18/10/18
Exclusief voor leden
Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker in campagne voor Denemarken
Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker zitten samen in een televisieprogramma voor een destinatie. Voor Nederland? Nee.
17/10/18
Grootste restauratie van het Rijksmuseum ooit: de Nachtwacht (Video)
Directeur Taco Dibbits legt het project uit in deze videopresentatie.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk