Geplaatst op: 23-05-2018
Auteur: Redactie
NRIT Media

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail

Nu ook activiteiten en tickets boeken met Interrail
Dankzij een samenwerking met boekingsplatform voor toeristische activiteiten GetYourGuide kunnen houders van een Interrail-pas nu meer dan 17.000 activiteiten in Europa, zoals tours en rondleidingen, tegen een gereduceerd tarief reserveren via de kanalen van Interrail.


Hiermee profiteren Interrail-klanten van een volledig geïntegreerde reiservaring, van de planningsfase tot de activiteiten op hun bestemming. Deze activiteiten zijn te boeken vanaf het moment dat zij hun Interrail-pas hebben besteld: via Interrail.eu en de gratis Interrail Rail Planner-app.


Interrail biedt klanten de keuze uit een complete reeks van treinpassen voor een grenzeloze reiservaring in 30 Europese landen. Het bedrijf heeft een boekingstool in zijn reserveringsproces geïntegreerd, zodat klanten een selectie kunnen maken uit het aanbod van GetYourGuide: van speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor bezienswaardigheden over te slaan tot wandeltochten op maat die door een lokale expert zijn samengesteld. Voor de meeste tours en bezienswaardigheden zijn papierloze entreebewijzen verkrijgbaar: gebruikers kunnen simpelweg een QR-code op hun smartphone laten scannen.


Betere reiservaringen

Tao Tao, COO van GetYourGuide over de nieuwe samenwerking: "Om sterke samenwerkingsverbanden aan te gaan zoeken we altijd naar bedrijven die de huidige en toekomstige wensen van moderne reizigers perfect aanvoelen. Interrail staat voor onbeperkt reizen in Europa. Daarom zijn we enorm blij met deze samenwerking. We zien ernaar uit om onze klanten nog betere reiservaringen te bieden."


Silvia Fischer, directeur Sales & Marketing bij de Eurail Group, het bedrijf achter de Interrail-passen: "We vinden het geweldig om samen te werken met het uiterst innovatieve en klantgerichte GetYourGuide. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoeften van onze internationale klanten met een groeiend aanbod van voordelen en kortingen voor bestemmingen in heel Europa. Zo kunnen klanten hun eigen unieke verhaal samenstellen. We streven ernaar om de reiservaring van klanten toegevoegde waarde te geven, zodat ze Europa optimaal kunnen verkennen, van de planningsfase tot de reis en hun activiteiten op de bestemming.”


Interrail-passen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden besteld via http://www.interrail.eu en lokale Europese spoorwegmaatschappijen. Meer informatie over het productaanbod van Interrail is te vinden op http://www.interrail.eu.


Over GetYourGuide

GetYourGuide is een online boekingsplatform voor tours, attracties en activiteiten. Het aanbod omvat onder meer speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden over te slaan, wandeltochten onder begeleiding van een lokale expert, culinaire tours, kook- en handwerklessen, bucket list-ervaringen en speciale attracties die nergens anders te vinden zijn. GetYourGuide werd opgericht in 2009 en biedt toegang tot ruim 34.000 activiteiten en bezienswaardigheden in meer dan 7.600 bestemmingen in alle delen van de wereld. Reizigers uit meer dan 155 landen boekten al meer dan 15 miljoen tours, activiteiten en toegangsbewijzen via het platform. GetYourGuide heeft een hoofdkantoor in Berlijn en vestigingen in 14 landen.


Over Interrail

De treinpassen van Interrail bieden toegang tot treinreizen naar diverse Europese bestemmingen. Klanten van alle leeftijden reizen met één treinpas door 30 Europese landen en profiteren daarbij van diverse voordelen en kortingen. De in 2001 opgerichte Eurail Group G.I.E. is verantwoordelijk voor het beheer van Eurail- en Interrail-producten voor Europese en niet-Europese klanten. Eurail Group G.I.E. en Eurail.com, het officiële verkoopkanaal van Eurail- en Interrail-passen, zijn eigendom van meer dan 35 spoorwegmaatschappijen en rederijen. Ze werken samen met partners als hotels, transportbedrijven en musea om speciale voordelen te bieden aan houders van Eurail- en Interrail-passen.

Link: https://www.interrail.eu/
Trefwoorden: reisbranche, pakketreizen, reizen, treinreizen, dagrecreatie, dagtrips, tickets

CELTH
 






||| Nieuws |||

19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
17/04/24
Exclusief voor leden
Jaarbeurs zet campagne congrescoaches op voor vasthouden toppositie
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
Exclusief voor leden
Boekingstrends meivakantie
Met de meivakantie aanstaande komen diverse touroperators met hun boekingstrends. TUI Nederland ziet 10% meer reizigers tijdens de meivakantie in vergelijking met vorig jaar. De VakantieDiscounter ziet een grote belangstelling voor een all-inclusive naar Turkije.
17/04/24
Exclusief voor leden
Erfgoeddag met thema 'Thuis'
Zondag 21 april is het Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Een 700-tal erfgoedorganisaties biedt meer dan 1.000 gratis activiteiten aan. Het thema van de Erfgoeddag is 'Thuis'.
17/04/24
ANVR pleit voor flexibiliteit rondom schoolvakanties
De ANVR pleit voor meer flexibiliteit rondom schoolvakanties. Hiermee wordt vakantiedrukte beter gespreid op wegen en luchthavens, maar ook op de bestemmingen zelf, meent ANVR. Frank Oostdam reageert op het gemaakte position paper over de gewenste flexbiliteit.

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...