Geplaatst op: 05-02-2018
Auteur: Redactie
NRIT Media

Ludieke Valentijnsacties in reiswereld

Ludieke Valentijnsacties in reiswereld
Bron: Pixabay
De Valentijnkoorts is ook overgeslagen op organisaties in de reiswereld. EasyJet en D-reizen organiseren ludieke Valentijnsacties.


Easyjet lanceert een gedichtenwedstrijd waarbij passagiers worden uitgedaagd te schrijven op de achterkant van de zakjes die in iedere stoelzak aan boord zitten. D-reizen daagt mensen uit om op de site van D-reizen aan te geven "met wie zou jij eenBUSschuitje willen eten en waarom”.


Love Sick gedichtenwedstrijd op papieren zakjes aan boord van Easyjet

Love Sick van easyJet is de eerste wereldwijde gedichtenwedstrijd aan boord van een vliegtuig. De luchtvaartmaatschappij wil een glimlach toveren op de gezichten van degenen die zich bevinden in een lange afstandsrelatie. Volgens easyJet heeft 29% van haar frequent flyers een lange afstandsrelatie. Dit betekent dat er naar schatting zo’n 250.000 stellen naar elkaar zullen vliegen voor de romantische feestdag.


Deelnemers moeten hun gedicht schrijven op de achterkant van het zakje en hun creaties delen op twitter en instagram door de volgende tags te gebruiken @easyJet en #LoveSickSonnets. Gedichten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingestuurd. De inzendingen worden beoordeeld door schrijfster Daisy Goodwin. De prijzen zijn vluchten winnen binnen het easyJet netwerk. De wedstrijd start op 1 februari en loopt tot het einde van de maand.


BUSschuitje eten in Parijs met D-reizen

D-reizen roept samen met De Jong Intra Vakanties mensen op hun geliefde, vriendin, broer, zus of knappe buurman uit te nodigen voor een geheel verzorgd weekend voor twee personen naar de stad van de liefde. "Geef aan met wie jij wel een BUSschuitje zou willen eten in Parijs en waarom met deze persoon. Wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars en geniet jij samen met jouw Valentijn van de romantische highlights van Parijs”, schrijft D-reizen in haar oproep.


Voor de 10 meest romantische, grappige of ontroerende inzendingen heeft D-reizen op 23 februari twee plekjes gereserveerd in de Lovebus naar Parijs waarna een geheel verzorgd programma volgt. Deze actie loopt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 februari 2018. De winnaars worden op Valentijnsdag zelf - woensdag 14 februari - bekendgemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht.

Trefwoorden: acties, marketing, luchtvaart, reisbranche, valentijn

||| Blogs |||

25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
14/10/21
Varkens in nood op Lisboa Airport
Claustrofobie. Je vraag er niet om. Dat heb je, of niet. En fijn is het geenszins. Hele kleine liften? Ik neem de trap wel. Al is die 10 verdiepingen hoog. Grote mensenmassa’s? Ik vermijd ze liever. - Marcel Baltus komt terecht in terminal 2 van Lisbon Airport en krijgt veel waardering voor Schiphol.
20/09/21
New opportunities arise
New opportunities arise
20/09/21 · · Roland Kleve | Lees meer
This edition, with many in-depth articles, highlights the past corona period (what hit us?) but also looks ahead and focuses on new opportunities for our ‘new normal’. Here is an assembly of passioned articles written by our lecturers, students and industry partners.
16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

03/12/21
Overheid hoeft de reisadviezen voor landen buiten de EU niet aan te passen
Het ministerie van Buitenlandse Zaken hoeft de reisadviezen voor landen buiten de Europese Unie niet aan te passen. Het verschil dat in de adviezen wordt gemaakt tussen landen binnen en buiten de EU is niet onrechtmatig. Dat heeft de rechter in kort geding bepaald.
03/12/21
HISWA-RECRON eert leden
HISWA-RECRON heeft tijdens haar Algemene Ledenvergadering drie leden in het zonnetje gezet. Vice-voorzitter Cees Slager werd benoemd tot Erelid, Jos de Punder en Eric van der Wansem tot Lid van Verdienste.
03/12/21
Vakantiebeurs weer afgelast
De Vakantiebeurs, die van 12 tot en met 16 januari 2022 zou plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, is afgelast. Ook de vakdag op 11 januari gaat niet door. Het Travel Congress gaat wel door maar in een online editie.
02/12/21
Utrechtse Heuvelrug voert verplicht Ruitervignet in
Ruiters en menner moeten met ingang van 1 januari 2022 op de Utrechtse Heuvelrug een Ruitervignet aanschaffen. Een bijzondere stap om het onderhoud van de ruiterpaden te bekostigen.
02/12/21
“Het beantwoorden van reviews beïnvloedt verkoopcijfers”
Bijna iedereen leest wel eens reviews op het internet. Die reacties (en de manier waarop een onderne...
02/12/21
Staycation weer populair: 70% Nederlandse vakantiehuizen bezet door Nederlanders
Met de groeiende onzekerheid rondom de coronamaatregelen kiezen Nederlanders weer steeds meer voor e...
02/12/21
Exclusief voor leden
Kasteel Hoensbroek kaapt Museumprijs weg voor Volkenkunde en Amsterdam Museum
Vanmorgen werd Kasteel Hoensbroek, tijdens de live uitzending van Koffietijd, verrast met het nieuws dat het met een overtuigende 41% van de publieksstemmen (27.745 stemmen), de VriendenLoterij Museumprijs 2021 in de wacht heeft gesleept.
02/12/21
Bouw van nieuw centrumgebouw op Vakantiepark Beekse Bergen gestart
Op Vakantiepark Beekse Bergen wordt sinds enkele weken hard gewerkt aan de bouw van het ni...