Geplaatst op: 07-07-2017
Auteur: Miranda Cornelisse
CELTH & NHTV
Publicatie: Vrijetijdstudies 2017-1

Forum: Op weg naar een gemeenschappelijke identiteit - Casus PARK21

Forum: Op weg naar een gemeenschappelijke identiteit - Casus PARK21
Een polderlandschap van duizend hectare dat tussen Nieuw-Vennep en Hoofddorp ligt, dat is PARK21. Het heeft de bestemming een belevenisvol vrijetijdslandschap te worden, dat stad en land zal gaan verbinden.In september 2017 is PARK21 gastlocatie van de Landschapstriënnale, een driejaarlijkse manifestatie. In de triënnale wordt het landschap in al zijn verschijningsvor­men en betekenissen in de schijnwerpers gezet met eve­nementen, bijeenkomsten, excursies, lezingen en andere activiteiten. Tijdens deze editie worden...

Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
E-mailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?

Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid

Proeflidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Jaarlidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Bedrijfslidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform

Stopt automatisch
Compleet individueel
lidmaatschap
Compleet bedrijfs-lidmaatschap
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform90 dagen365 dagen365 dagen
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank
Nieuwsbrief NRIT Actueel
Recreatie & Toerisme
Vrijetijdstudies
Toegang zonder inloggen
€ 165,75 per jaarVanaf € 331,50 per jaar
Probeer nu
Bestel nu
Bestel nu
Trefwoorden: dagrecreatie, randstad, recreatie