Geplaatst op: 09-06-2017
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Beerze Bulten uitgeroepen tot beste Vakantiepark van de Toekomst

Beerze Bulten uitgeroepen tot beste Vakantiepark van de Toekomst
Johanneke en Gerrit-Jan Hagedoorn samen met Hans van Leeuwen (r)
Vakantiepark De Beerze Bulten in Overijssel is uitgeroepen tot Vakantiepark van de Toekomst 2017. Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn namen de prijs in ontvangst op de Vakdag Het Vakantiepark van de Toekomst waar in de Efteling meer dan 350 vakgenoten bijeen waren.


De prijs wordt jaarlijks worden toegekend aan het vakantiepark dat in alle opzichten positief opvalt, collega’s weet te inspireren, gasten weet te verrassen en daarmee een voorbeeld is voor de branche.


Award voor toekomstbestendigheid

Trendwatcher Van Leeuwen: "Prijzen en awards voor het beste bestaande vakantiepark zijn er al volop maar een award die bedrijven beloond voor toekomstbestendigheid en weet in te spelen op de komende trends is er nog niet.” De trofee wordt ondersteund door de media partners NRIT Media, Recreatie & Toerisme, Loopings, Pretwerk en Recreatief Totaal.


Blijven investeren

Initiatiefnemer Van Leeuwen had de vader van Gerrit-Jan Hagedoorn en oud-eigenaar Jan Hagedoorn naar de Efteling gehaald om de prijs uit te reiken aan het zeer verraste ondernemerspaar. "Met veel trots hebben mijn vrouw Johanneke en ik deze prestigieuze prijs in ontvangst genomen van mijn vader. De recreatiebranche is continu in beweging en de laatste jaren bezig aan een opmars. Net zoals mijn ouders dat deden willen we door te blijven investeren in onze faciliteiten onze gasten een onvergetelijk verblijf bieden vol beleving, ontspanning en vermaak”, aldus Gerrit-Jan Hagedoorn.


Jan Hagedoorn, Gerrit-Jan Hagedoorn en Johanneke Hagedoorn


Geheel vernieuwd Family Entertainment Center

De Beerze Bulten beschikt over 580 kampeerplaatsen en 65 verblijfsaccommodaties. Jaarlijks zijn er 70.000 tot 80.000 verblijfsgasten. De camping kent een seizoensluiting maar het pas geheel vernieuwde Familiy Entertainment Center Giga Konijnenhol, het zwembad en de wellness- en fitness zijn het hele jaar geopend. Het Giga Konijnenhol is geheel vernieuwd en uitgebreid met een Active Fun Park van Active Constructions. In het indoor klimpark bevinden zich onder meer Bounce Netten met grote speelballen, het Family Net Adventure met net glijbanen, Low Ropes en speeltoestellen. De bowlingbenen hebben met een uniek Braziliaans concept een hoge funfactor gekregen. De attracties van het park zijn ook voor dagtoeristen toegankelijk.


Holland Topcampings

De Beerze Bulten is samen met zeven andere campings aangesloten bij samenwerkingsverband Holland Topcampings waar de beste campings van Nederland werken voor gastvrijheid, kwaliteit, luxe en het ultieme buitenleven. Het is een mooi jaar want het vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal werd in januari van dit jaar door de ANWB verkozen tot ‘Beste Camping van Europa 2017’.
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, kampeerterreinen, campings, bungalowparken, family entertainment centers, overijssen

CELTH
 






||| Nieuws |||

23/04/24
Exclusief voor leden
Eurocamp ziet kansen in Oranje sportzomer
Kampeeraanbieder Eurocamp ziet marketing- en saleskansen bij de grootste sportevenementen van het jaar: de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de Tour de France en de Formule 1.
23/04/24
Exclusief voor leden
Geen andere weg voor horeca dan kosten doorberekenen?
In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants en cafés hun prijzen met gemiddeld 6 procent blijkt uit cijfers van het CBS. Maar de horeca lijkt geen andere weg te zien dan de gestegen kosten door te berekenen aan de gasten.
23/04/24
Exclusief voor leden
Start vereniging mobiliteit KNV Connected Mobility
De transitie naar een groenere, efficiënter en meer vraaggestuurde mobiliteitsstructuur is in volle gang. Die transitie is hard nodig om als mobiliteitssector door te kunnen groeien en onze maatschappelijke ambities te realiseren. Daarvoor wordt KNV Connected Mobility opgestart.
23/04/24
Moskee Al Hijra  in Leiden sluit aan bij Grootste Museum
Op vrijdag 3 mei sluit de Al Hijra Moskee in Leiden zich aan en wordt hiermee de 23ste ‘museumzaal’.
19/04/24
ZooParc in Overloon biedt bezoekers bijzondere kans: word een dag dierenverzorger
Vanaf mei kunnen bezoekers in de dierentuin een halve dag meelopen met een dierenverzorger en helpen met dagelijkse werkzaamheden bij de verzorging van de dieren.
19/04/24
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
De Liberation Route Europe die een schakel vormt tussen de belangrijkst regio's tijdens de opmars an de geallieerden, is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...

||| Agenda |||

14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...