Geplaatst op: 04-10-2016

Leisure Business Days korting voor NRIT lezers

Leisure Business Days korting voor NRIT lezers

Leisure Business Days - 5-6 oktober 2016 in Evenementenhal Venray - biedt een compleet congres- en ontmoetingsplatform in de vrijetijdssector. Als NRIT kunnen we een gunstige actie aanbieden: 50% korting voor lezers. Geef de speciale code door en pak die winst.


Op5 & 6 oktobergeveninvloedrijke professionals hun visie op de toekomst van Leisure en Retail. De eerste dag draait alles om de Leisure Factory of Inspiration. De tweede dag staat centraal Leisure en Retail. Een spectaculair programma met nationale en internationale sprekers en optioneel, maar een absolute aanrader, een netwerkevent inclusief dinershow met een sprookjesachtige voorstelling, muziek en andere entertainment op de avond van 5 oktober.


Wat kun je verwachten:
De belangrijkste spelers in de markt delen tijdens het congres exclusief hun kijk op de toekomst van dagrecreatie. Hoe zien zij de toekomst? Waar zien zij kansen? Welke kansen en succesfactoren spelen een rol?
Charles Read van Blooloop, Paddy Dunning van ‘The Giant’ en Pierre-Camille Buffard van het Franse Indoor Parcs, Erik Struijlaart van G32 stedennetwerk, Goof Lukken van NHTV (en vele anderen) geven presentaties over projecten die parken, attracties, evenementen en complete binnensteden op de kaart hebben gezet. Thema’s als Customer Relationship Management, virtual reality, conceptontwikkeling en merkontwikkeling worden ruim belicht.

Code voor korting:
Hoe krijg je de korting? Mail de exclusieve kortingscode naar het onderstaande mailadres. Geef contactgegevens door van jou en je collega en naar welke vorm van de dag je wil. Code: LBD NRIT 0510. Het mailadres waar je de aanmelding en code naartoe stuurt: uitnodiging@evenementenhal.nl


Website met het complete programma

Tarieven (zonder de korting), prijzen zijn exclusief BTW:
Leisure Factory of Inspiration 5 oktober 2016 € 125 per persoon
Leisure en Retail 6 oktober 2016 € 125 per persoon
Leisure Factory of Inspiration met dinershow en netwerkevent 5 oktober 2016€ 160 per persoon
Tweedaags congrespas incl netwerkevent 5 en 6 oktober 2016 € 225 per persoon
Trefwoorden: lbd, leisure, attractie

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 

||| Blogs |||

30/03/21
Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
18/03/21
Het ontwikkelen van recreatiebedrijven begint met het eind voor ogen
Overheden buitelen over elkaar rondom het thema: vitale verblijfsrecreatie. Terecht, want een sterke verblijfsrecreatie draagt bij aan de leefbaarheid in een stad, dorp of gemeente. Goed dat overheden daar op letten. In onze optiek hebben veel gemeenten echter weinig oog voor het sturen op nieuwe concepten die gebaseerd zijn op toeristisch-recreatieve exploitatie.
18/03/21
Ken jij al een recreatief boetiek park?
In deze blog aandacht voor een nieuwe nichemarkt die we zien in de verblijfsrecreatie en die in de branding naar de gast voor een nieuw onderscheidend merk zou kunnen zorgen. We zien dit als een mooie tegenhanger van veel grootschalige ontwikkelingen in de verblijfsrecreatie.
14/03/21
Op zoek naar perspectief voor de gastvrijheidssector: ‘afslaan is een must’
De laatste tijd wordt door Jan en alleman in de media, waaronder ook onze eigen minister-pr...
25/02/21
Voorwaarts Mars!
Voorwaarts Mars!
25/02/21 · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Het begon zo rond mijn voortgezet onderwijsperiode. De verslaving waarvan ik nimmer meer afkickte. N...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

12/04/21
Klompenpad Rekken open
Op de grens van Gelderland met Duitsland is vanaf zaterdag 10 april het nieuwe Klompenpad bij Rekken open voor wandelaars. Het Reckense Markepad is een rondwandeling van elf kilometer door het mooie buitengebied van Rekken. Wandelen door een beekdal, hoogveen, leemgaten en de voormalige Kolonie. Klompen aan, rugzak op en gaan! Vanwege de coronamaatregelen is er helaas geen feestelijke opening.
12/04/21
Exclusief voor leden
Oasis verandert merknaam
Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.
12/04/21
Exclusief voor leden
Zwarte Cross Sneakers razendsnel uitverkocht
Een festival kan niet worden gehouden maar sommige merken onder de festivals zijn zo sterk dat nieuwe bijproducten goed verkopen. Op 28 maart jongstleden presenteerde de organisatie achter festival de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed BV en Kops Schoenen hun nieuwe sneakermerk ‘Zwarte Cross Sneakers’. Na 2 uur waren de 500 paar schoenen uitverkocht.
12/04/21
Keukenhof geniet van drie dagen lang publiek
Keukenhof mocht afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag beperkt open binnen het programma Testen voor ...
12/04/21
Ode aan het landschap en relatie Stelling van Amsterdam
Dit jaar besteden de regio's veel tijd aan het thema 'Ode aan ons landschap'. Gedeputeerde van Noord-Holland en bestuurder bij de Stelling van Amsterdam Zita Pels vertelt via een video hoe de relatie tussen landschap en de unieke Stelling van Amsterdam is. Dit UNESCO Werelderfgoed is niet alleen een serie forten en verdedigingswerken. Deze werkt samen met het landschap.
09/04/21
Exclusief voor leden
Rotterdam en Den Haag willen samen start Tour de France binnenhalen
Rotterdam en Den Haag trekken samen op om de Grand Départ van de Tour de France in 2024 of 2025 naar de Metropoolregio Rotterdam Den Haag te halen. De ambitie is om de proloog van de Tour in Rotterdam te laten verrijden, gevolgd door een etappe met start in Rotterdam en aankomst in Den Haag.
09/04/21
Vrijetijdssector heeft 4,2 miljard euro aan ondersteuning ontvangen
In 2020 hebben Nederlandse bedrijven in totaal 17,6 miljard euro ontvangen ter compensatie voor loonkosten en vaste lasten tijdens de coronacrisis. Het meeste geld, 15 miljard euro, werd uitgegeven aan loonkostensteun. De meeste steun ging naar de handel en de horeca. In totaal heeft de vrijetijdssector voor 4,2 miljard euro aan ondersteuning ten gevolge van de pandemie aangevraagd.
09/04/21
Willem Bijleveld in raad van toezicht Mondriaan Fonds
Willem Bijleveld is sinds 1 april 2021 lid van de raad van toezicht van het Mondriaan Fonds. Bijleveld heeft naast bestuurlijke en toezichthoudende ervaring, grote kennis van actuele ontwikkelingen binnen het erfgoedveld in Nederland. Bijleveld was tot zijn pensioendatum in 2018 directeur van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.