Geplaatst op: 01-06-2016

Nieuwe voorzitter voor KHN

Nieuwe voorzitter voor KHN

Horecaondernemer Robèr Willemsen is de nieuwe landelijke voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De Ledenraad heeft hem per 31 mei 2016 benoemd. Hij volgt hotelier Toon Naber op die de maximale zittingsduur als voorzitter heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.


Willemsen is eigenaar van Café Melief Bender in Rotterdam en Brasserie Wijnbar Muller&Co in Lansingerland. Sinds twee jaar is hij voorzitter van de afdeling KHN Rotterdam. Hij heeft zich daar met zijn bestuur succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Rotterdam. Door zijn ervaringen als ondernemer en bestuurder onderkent hij dat de branche in snel tempo aan het veranderen is.


"De consument stelt andere eisen en daarom hebben de horecaondernemers de nodige uitdagingen. Ik ga de eerste 100 dagen zoveel mogelijk leden bezoeken en luisteren. Met mijn ervaring in het ondernemerschap ga ik pragmatisch met de uitdagingen van de branche aan de slag. Ik ben een voorzitter voor de leden, niet voor mezelf!”


Robèr Willemsen


Verbinder

Robèr Willemsen is door een voordrachtcommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad gekandideerd. De voorzitter van KHN Friesland en van de voordrachtcommissie Corné van de Erve: "Met Robèr hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Naast zijn integriteit en loyaliteit is hij in het bijzonder gericht op verbinden. Hij is initiatiefrijk en is nieuwsgierig. Hij wil bijdragen aan een KHN dat erin slaagt de verbinding met de toekomst te leggen. Daarom zien we de toekomst van onze vereniging met Robèr als landelijk voorzitter met vertrouwen tegemoet.”


Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland is dé branchevereniging voor de horeca. Met 245 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen zij bijna 20.600 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. De vereniging wordt aangestuurd door 5 horecaondernemers in het Landelijk bestuur en 64 horecaondernemers in de Ledenraad. Elke regio benoemt twee leden in de Ledenraad, die met het Landelijk bestuur vier keer per jaar bij elkaar om lopende zaken te bespreken en de strategie van de vereniging KHN met elkaar te bepalen.

Topics:Horeca
Trefwoorden: horeca, brancheorganisaties

CELTH
 





||| Nieuws |||

27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.
27/03/24
My First Smartphone Festival krijgt waarschijnlijk vervolg
De eerste editie van My First Smartphone Festival bij Beeld & Geluid heeft afgelopen weekend ruim 2200 bezoekers getrokken. Verspreid over vier dagen, van donderdag tot en met zondag, leerden kinderen, hun ouders en docenten over hoe om te gaan met je allereerste telefoon.
27/03/24
Exclusief voor leden
Drie Van Goghs lang te zien in Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum krijgt drie extra troeven in handen, drie Van Goghs. Het museum is vaak een onderdeel voor de vele toeristen die naar Nederland komen. Zij willen vast ook graag die langdurige bruiklenen zien.
26/03/24
Booking.com stopt duurzaam reisprogramma na gesprek met ACM
Reiswebsite Booking.com heeft na gesprekken met de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten het zogenoemde Travel Sustainable (voorheen: Duurzaam Reizen) programma offline te halen per 25 maart.
26/03/24
Reiziger wil directe vlucht
Luchtvaartreizigers hechten aan een rechtstreekse verbinding naar de eindbestemming. Het overgrote deel van alle vliegreizen kent dan ook geen overstap tijdens de reis. Bij vliegreizen van meer dan 6 uur biedt een overstap vaker een aantrekkelijk alternatief.
26/03/24
Zo krijgt het thema duurzaamheid voet aan de grond in de reisbranche
Steeds meer mensen raken overtuigd van het nut en de noodzaak van duurzaam leven. Met duurzaam wordt een leefstijl bedoeld die een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In andere woorden: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de natuur zo min mogelijk te lijden heeft onder het gedrag van de mens?
25/03/24
Is het de moeite waard om te investeren in betrouwbare service voertuigen voor uw resort/park?
Als het gaat om het runnen van een resort of park, kan het belang van betrouwbaar transport niet genoeg benadrukt worden. Of het nu gaat om het vervoer van gasten over uitgestrekte gebieden of om de mobiliteit van het personeel voor verschillende taken, duurzame en goed onderhouden service voertuigen zijn essentieel voor een soepel verloop van uw faciliteit. Maar is het verstandig om te investeren in duurzame servicevoertuigen en hoe vaak moeten ze worden onderhouden?
25/03/24
Exclusief voor leden
Hotel Noordsee sluit zich aan bij Fletcher
Hotelketen ziet een wens in vervulling gaan met een hotel op Waddeneiland Ameland. Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
14/05/24
14/05/24 t/m 14-05-24: Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’
Op dinsdag 14 mei organiseert Pleisureworld bij Yala in Emmeloord de bekendmaking van de ‘Top 10 M...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...