Geplaatst op: 23-03-2016

Nieuw restaurant voor camping de Lakens

Nieuw restaurant voor camping de Lakens

Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee opent vrijdag 25 maart een nieuw restaurant met als naam Gestrand. Het restaurant ligt op de camping maar midden in de duinen.


Rondom het gebouw van Gestrand is een zonnig terras en hebben de gasten een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. Overdag wordt de nadruk gelegd op het plezier en vermaak van de kinderen. Op deze locatie is ook de recreatieruimte, de wellnessbus, de beachshop, Spar en wasserette. Ook ’s avonds is het er goed toeven. Het enorme terras kijkt uit over de duinen. Op mooie avonden gaat het kampvuur aan.


Horeca

In de weekenden kunnen gasten er terecht voor een ontbijt, de lunch, een borrel en natuurlijk een diner. Tijdens de lunch zijn de specialiteiten van het huis de hamburgers, ook vegetarisch, en de bijzondere pizza’s. ’s Avonds wordt er a la carte gegeten.Het ontwerp

Het gebouw is ontworpen door Jesse van der Veen van Archimaat en sluit goed aan bij de omgeving waarin het ligt. Door het open karakter en het gebruik van glas voelt het als of je buiten zit. Bink Bouw heeft het restaurant gebouwd. De inrichting door Camping de Lakens is geïnspireerd door het strand; industrieel, kleur en knus bij de open haard. Veel meubels hebben de medewerkers zelf gemaakt, waardoor ze echt anders zijn. De schommels aan de bar zijn daar een goed voorbeeld van.


Avontuurlijke speeltuin van hergebruikte materialen

Buiten kunnen de kinderen spelen in het zand, met water. Ook klauteren, klimmen en glijden behoort tot de mogelijkheden met de 20 meter lange glijbaan. Voor alle leeftijden is er een uitdaging in deze gaafste speeltuin van Haarlem en omstreken zoals de Lakens de speeltuin omschrijft. De natuurlijke speeltuin is volledig gemaakt van hergebruikte bouwmaterialen. Het duurzame karakter van de camping komt daarmee goed tot z’n recht. De buitenspeelplaats is een samenwerking van de Twee Heren, Surfana, landschapsarchitect Jan Stegink van Atelier-Jan en Camping de Lakens.Openingstijden

Openingstijden zijn afhankelijk van het kampeerseizoen; In het weekend van 12uur tot 21uur. Tijdens vakanties de vakanties elke dag vanaf 12uur. Kijk voor meer informatie op de site: www.restaurantgestrand.nl

Trefwoorden: horeca, verblijfsrecreatie, campings

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 

||| Blogs |||

09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
07/06/21
Bezint eer ge begint!
Bezint eer ge begint!
07/06/21 · Horeca · Guido Aerts | Lees meer
De laatste dertig jaar gaan we in oktober samen met vrienden een lang weekend naar een super leuk ho...
02/05/21
Pegasus of luchtfietserij?
Pegasus of luchtfietserij?
02/05/21 · Dagrecreatie · Thijs Vossen | Lees meer
Er zal in een ver verleden ongetwijfeld ooit een blog geschreven zijn met de titel: ‘De auto wordt...
30/03/21
Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
18/03/21
Het ontwikkelen van recreatiebedrijven begint met het eind voor ogen
Overheden buitelen over elkaar rondom het thema: vitale verblijfsrecreatie. Terecht, want een sterke verblijfsrecreatie draagt bij aan de leefbaarheid in een stad, dorp of gemeente. Goed dat overheden daar op letten. In onze optiek hebben veel gemeenten echter weinig oog voor het sturen op nieuwe concepten die gebaseerd zijn op toeristisch-recreatieve exploitatie.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

16/09/21
Roompot maakt een groot landelijk event van World Cleanup Day
Ter land en op het water: gasten halen met schaatsster Irene Schouter afval op het water opVerschill...
16/09/21
Veel Nederlanders met vakantieplannen
NBTC komt met een nieuwe Vakantie Sentiment Monitor. Wat gaan de laatste maanden van 2021 brengen voor de Nederlandse vakantiemarkt?
16/09/21
Friesland maakt big data inzichtelijk en bruikbaar
Deze zomer hebben ze bij DataFryslân niet stilgezeten. Ze hebben een mooie zomerserie gemaakt rond de klantreis van toeristen naar Friesland, waarbij ze gebruik hebben gemaakt van verschillende (big)bronnen. Nieuwsgierig hoe dat uit heeft gepakt?
15/09/21
ANVR reisondernemingen gaan wereldwijd reizen aanbieden
Diverse reisorganisaties, aangesloten bij ANVR, gaan weer wereldwijd reizen aanbieden. ANVR staat achter die beslissing omdat 80% van de volwassen Nederlanders is gevaccineerd en het kabinet zelf stelt dat steunmaatregelen niet meer nodig zijn omdat er praktisch geen beperkende maatregelen meer zijn. Dat betekent overigens niet dat ANVR geen druk zet op voortzetting van de steunmaatregelen. Zeker voor verre reizenspecialisten die al 1,5 jaar geen reizen kunnen uitvoeren. ANVR wil ook dat de overheid de quarantaineverplichtingen voor terugkerende reizigers laat vervallen.
15/09/21
Het duurzaamste vakantiepark van België verwelkomt zijn eerste gasten op 15 oktober
Het nieuwe Roompot vakantiepark in het Belgische Hechtel-Eksel zal zijn eerste gasten op vrijdag 15 ...
15/09/21
Nederland weer open maar met coronatoegangsbewijs
Nederland gaat op 25 september verder open maar wel met een coronatoegangsbewijs. De regering ruimt de 1,5 meter in voor het toegangsbewijs en dat vindt niet iedereen positief. Brancheorganisaties reageren negatief op deze versoepelingen.
14/09/21
Brabant gaat voor Leisure for a Better Society
In Brabant moet leisure een grote rol gaan spelen in de maatschappelijke uitdagingen waar de provincie voor staat. Hoe gaan ze dat daar aanpakken?
14/09/21
Boekingen voor herfstvakantie plussen sterk
De toeristische sector gaat een goede herfstvakantie tegemoet. Vakantiehuizenspecialist Belvilla zit alweer boven het niveau van 2019 en Vliegtickets.nl meldt een sterk herstel. Welke bestemmingen zijn het meest in trek?