Geplaatst op: 08-10-2014
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

WakaWaka Power wint KCK Kampeer Award

WakaWaka Power wint KCK Kampeer Award

Vanmorgen is op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014 de eerste KCK Kampeer Award uitgereikt. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelde ruim veertig inzendingen in vijf categorieën van kampeeraccessoires die in 2015 in de winkels liggen.


Winnaar werd WakaWaka Power in de categorie Gadgets. Deze lamp en oplader op zonne-energie wordt verkocht met principe buy one = give one. Voor elke WakaWaka die wordt verkocht, verspreidt de WakaWaka Foundation er eentje onder kansarmen en slachtoffers in crisisgebieden.Volgens de jury is het een hoogwaardig product met een optimale functionaliteit. Het is een praktisch hulpmiddel voor elke kampeerder die bij de aanschaf van het product ook nog eens een hoger doel dient door het ‘buy one = give one’ principe. De prijs werd uitgereikt door juryvoorzitter Ruud Wentink, daarbij bijgestaan door KCK-hoofdredacteur Ed Lodewijks.


De WakaWaka Power kost 69 euro. Na twaalf uur zonlicht is de accu vol en kan in 2 uur een telefoon worden opgeladen. De lamp geeft tot 150 uur licht en heeft ook een SOS-stand.


De overige genomineerden waren:

  • Dekalin / Dekasyl MS-2 (Caravan en Camperaccessoires). Elastische kit in een kleine, handig te doseren knijptube.
  • Weber / Go Anywhere Gas (Tentaccessoires). Compacte gasbarbecue met grillplaat, gasdrukregelaar en elektrische ontsteking.
  • Defa / One Action Table (Interieur). Aluminium tafel met uitschuifbare pootjes (lage en hoge stand) en een verstelbaar voetje tegen wiebelen.
  • Top Leisure Products / Opvouwbare Waterketel (Kamperen). Opvouwbare waterketel van roestvrij staal en siliconen.
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, kamperen, accessoires

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 

||| Blogs |||

30/03/21
Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
18/03/21
Het ontwikkelen van recreatiebedrijven begint met het eind voor ogen
Overheden buitelen over elkaar rondom het thema: vitale verblijfsrecreatie. Terecht, want een sterke verblijfsrecreatie draagt bij aan de leefbaarheid in een stad, dorp of gemeente. Goed dat overheden daar op letten. In onze optiek hebben veel gemeenten echter weinig oog voor het sturen op nieuwe concepten die gebaseerd zijn op toeristisch-recreatieve exploitatie.
18/03/21
Ken jij al een recreatief boetiek park?
In deze blog aandacht voor een nieuwe nichemarkt die we zien in de verblijfsrecreatie en die in de branding naar de gast voor een nieuw onderscheidend merk zou kunnen zorgen. We zien dit als een mooie tegenhanger van veel grootschalige ontwikkelingen in de verblijfsrecreatie.
14/03/21
Op zoek naar perspectief voor de gastvrijheidssector: ‘afslaan is een must’
De laatste tijd wordt door Jan en alleman in de media, waaronder ook onze eigen minister-pr...
25/02/21
Voorwaarts Mars!
Voorwaarts Mars!
25/02/21 · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Het begon zo rond mijn voortgezet onderwijsperiode. De verslaving waarvan ik nimmer meer afkickte. N...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

13/04/21
Eerste twee Fieldlabs evenementen bieden perspectief
De eerste twee tests van het Fieldlab evenementen zijn positief verlopen. Geen enkele bezoeker is besmet geraakt en mensen hielden zich goed aan de afspraken. Bij andere testen zijn wel mensen besmet geraakt.
12/04/21
Klompenpad Rekken open
Op de grens van Gelderland met Duitsland is vanaf zaterdag 10 april het nieuwe Klompenpad bij Rekken open voor wandelaars. Het Reckense Markepad is een rondwandeling van elf kilometer door het mooie buitengebied van Rekken. Wandelen door een beekdal, hoogveen, leemgaten en de voormalige Kolonie. Klompen aan, rugzak op en gaan! Vanwege de coronamaatregelen is er helaas geen feestelijke opening.
12/04/21
Exclusief voor leden
Oasis verandert merknaam
Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.
12/04/21
Exclusief voor leden
Zwarte Cross Sneakers razendsnel uitverkocht
Een festival kan niet worden gehouden maar sommige merken onder de festivals zijn zo sterk dat nieuwe bijproducten goed verkopen. Op 28 maart jongstleden presenteerde de organisatie achter festival de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed BV en Kops Schoenen hun nieuwe sneakermerk ‘Zwarte Cross Sneakers’. Na 2 uur waren de 500 paar schoenen uitverkocht.
12/04/21
Keukenhof geniet van drie dagen lang publiek
Keukenhof mocht afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag beperkt open binnen het programma Testen voor ...
12/04/21
Ode aan het landschap en relatie Stelling van Amsterdam
Dit jaar besteden de regio's veel tijd aan het thema 'Ode aan ons landschap'. Gedeputeerde van Noord-Holland en bestuurder bij de Stelling van Amsterdam Zita Pels vertelt via een video hoe de relatie tussen landschap en de unieke Stelling van Amsterdam is. Dit UNESCO Werelderfgoed is niet alleen een serie forten en verdedigingswerken. Deze werkt samen met het landschap.
09/04/21
Exclusief voor leden
Rotterdam en Den Haag willen samen start Tour de France binnenhalen
Rotterdam en Den Haag trekken samen op om de Grand Départ van de Tour de France in 2024 of 2025 naar de Metropoolregio Rotterdam Den Haag te halen. De ambitie is om de proloog van de Tour in Rotterdam te laten verrijden, gevolgd door een etappe met start in Rotterdam en aankomst in Den Haag.
09/04/21
Vrijetijdssector heeft 4,2 miljard euro aan ondersteuning ontvangen
In 2020 hebben Nederlandse bedrijven in totaal 17,6 miljard euro ontvangen ter compensatie voor loonkosten en vaste lasten tijdens de coronacrisis. Het meeste geld, 15 miljard euro, werd uitgegeven aan loonkostensteun. De meeste steun ging naar de handel en de horeca. In totaal heeft de vrijetijdssector voor 4,2 miljard euro aan ondersteuning ten gevolge van de pandemie aangevraagd.